Miert generalna hasznot, ha az altalad emlitett lehutok lelakjak a rendszert?Blanco88 írta:Ha ez így lenne, hogy a többség nem használja ki, akkor az eü hasznot generálna és nem rohadt nagy mínuszt.tibi18 írta:
Ezeket annyira egyébként nem lehet erre ráhúzni, erre van saját példám. Érdemben, 2011 óta dolgozom, tehát azóta vonják a béremből az egészségügyi ellátásomra vonatkozó adót. Az azóta eltelt időben, összesen 2 alkalommal vettem részt egészségügyi ellátásban, mindkétszer kimerült abban, hogy az orvos megnézett.
Tehát rengeteg olyan "adófizető" van a rendszerben, aki nem szorul egészségügyi ellátásra, VAGY, ha arra szorul, még így is inkább magán ellátásba megy. Szóval sztem ebből kihagyhatjuk a romákat, nem miattuk nincs pénz klímára. De nem csak a klíma a gond.
Szerintem abba az iranyba kellene elmennie ennek az egesznek, hogy akinek van normalis munkaviszonya, az kapjon normalis ellatast, ha mar fizeti a tb-t. Aki meg csak lopja a napot, de alanyi jogon kovetel mindent, az mehet amerre lat.
De meg mindig az a baj, hogy az ilyen embereknek van a legtobb joga, a legnagyobb szaja, az ilyen embereknek jar minden, az ingyen penz is. Nemhogy javult volt e tekintetben a helyzet az elmult jo par evben, hanem rohadtul csokkent. Es ezt a felfogast iszonyat nehez lesz ezek utan kiolni az emberekbol.
Tovabbra is tartom, aki levaltja a fideszt, bele fogja torni a bicskajat ebbe a sok szarba, amik most csak szonyeg ala vannak soporve. Aztan majd lehet mutogatni.