És akkor mi lenne azokkal, akik valamilyen módon nem képesek dolgozni? Tartós betegek, fogyatékosok, vagy bárki más... Ők, hogy gyűjtsék az egyenlegre a pénzeket, hogy kapjanak orvosi ellátást?Blanco88 írta:Az usa-hoz hasonló biztosítási rendszer kell. Saját eü egyenleg, amit örökölni is lehet stb. Ez így csak rosszabb lesz.reeed_ati írta: De mivel lehetne ezen változtatni, hogy kevesebb ilyen ember legyen a társadalomban?
Változott-e a jó irányba ez a tendencia, az elmúlt 14évben?
Vagy van-e törekvés most arra, hogy ezen változtassanak?
A problémákat én is látom, azt nem látom, hogy tennének ezek ellen valamit, de lehet csak én vagyok vakon..![]()
Pont ezt mondom én is, hogy a kormány nem tesz semmit, az ellenzék meg kb csak rontana a helyzeten. (a programjaik alapján)
Ez egy olyan téma, amit itt a fórumról sem tudna senki megoldani, mert ez olyan széleskörű és az egész országot érinti, hogy mindenki megkaphassa az alapvető egészségügyi ellátást szerintem, amellett, hogy valamit természetesen vissza kell adni a rendszerbe... Hamarabb vezetnèm be a kisebbségeknèl az elkotest, ha sorra nyomja kifelé a pulyákat de egzisztenciális háttér nincs mögöttük.