De amugy a szokasos kirandulas, furcsizos hegymaszos, zabalos, ivos pihenes, csak olcsobban, mint a balaton

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. július 20., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 20., szombat 11:20
Évek óta tervben van, csak kis gyerekekkel nem szívesen mennék mert úgy érzem nem tudnánk kihasználni.miro. írta: Esetleg ha valaki Ausztriába gondolkodna pár napra,nagyon javaslom a Wörthersee-t.
Mi most voltunk 5 nap/4 éjszakát,és valami csodálatos.
Biztos vagyok benne,hogy még visszamegyünk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 20., szombat 11:02
Tegnap hallottam radioban, hogy van ott a kornyeken vmi elado keco, 4000m2, rálátás a teljes tóra, 25 millio.miro. írta: Esetleg ha valaki Ausztriába gondolkodna pár napra,nagyon javaslom a Wörthersee-t.
Mi most voltunk 5 nap/4 éjszakát,és valami csodálatos.
Biztos vagyok benne,hogy még visszamegyünk.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 20., szombat 10:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 20., szombat 9:07
Nem jártam, de látom nem kaptál semmi választ. Gyors ránéztem, hogy én hogyan mennék, ha odaakarnék utazni. BP - Sevilla közvetlen járat van, majd Sevillából vonattal másfél óra alatt ott vagy.kecsu10 írta: Valaki járt már esetleg Cadizban? Hogyan lehet a legkönnyebben oda utazni, illetve mikor érdemes? Minden információt nagyon szépen megköszönök!
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 18., csütörtök 22:09
Mert ez normalis a legtobb embernek, azert.L.Miki írta: Hát én is ezt csodálom, ami az utolsó pár szó a mondatban, hogy hogy a fenébe hagyták ezt eddig?
Miért nem mernek hamarabb kitálalni, hogy több gyerek ne essen áldozatul ennek a baromnak?
Nem értem az embereket sokszor...![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 18., csütörtök 21:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 18., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 18., csütörtök 20:09
Remelem,hogy tonkreteszik az eletet. Legalabb ugy erezze magat,ahogy az a gyerek,amikor fekudt a foldon.hehetheoriginal írta: közben gyerek anyja nyilatkozott, faszkalap csendre intette a gyerekeket, hogy ne beszéljenek otthon az esetről. aztán ugye még mi érezzük magunkat szarul, ha tönkremegy az élete ezután.
még a gyerek szégyellte otthon magát, az anyja előtt, mert azt hitte rosszat tett.....
még ha pofátlan, visszapofázó, rendetlen, kezelhetetlen, akármi is egy gyerek....
az a megoldás felnőttként, hogy direkt kiviszed a fűről a keményborításra, és felrúgod?
index cikk:
"Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs[öm volt] és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is"
Miután a gyereket a földön hagyta, az edző visszament, leöntötte vízzel és felrángatta.
"Elfogadhatatlan és felháborító az, ami a szolnoki kalandparkban készült videón látható – közölte Rétvári Bence"![]()
![]()
https://index.hu/belfold/2024/07/18/szo ... aszbereny/
most nyilvan a fityesz példát fog statuálni a balfasszal - mert bár megbaszni meg lehet a gyerekeket, ha az ispán a haverod -, de egy ilyen noname senkit azért nem hagyhatnak politikai alapon se futni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 18:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 18., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 18., csütörtök 18:32
és ez még semmi a döbrögéktőlegy olyan orszagban elni, ahol pedofiloknak adnak kegyelmet, meg gyerekbantalmazokat tuntetnek ki.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. július 18., csütörtök 18:29
Hat ez nalam a nap kommentje.géza írta: Annyira undorito ez az egesz rendszer, legszivesebben vissza koltoznek Magyarorszagra, hogy elkoltozhessek megint.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 18., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 17:12
gézu+1akik otthon maradtak hogy birjak ezt
HozzászólásSzerző: géza » 2024. július 18., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 18., csütörtök 16:50
Ez ilyen, a döntéseknek, tetteinknek következménye van, viselje méltósággal azt kívánom neki!'shutterisland írta: ennek az embernek az egzisztenciaja, elete teljesen tonkrement ezzel, ha bortont is kap valahogyan (ekkora visszhang mellett nem lepne meg) ott is kikeszitik, ugyhogy meg fog o triplan bunhodni ezert.
HozzászólásSzerző: géza » 2024. július 18., csütörtök 16:46
Na, ez rendesen felbaszott, budos csicska, ez is csak azt sajnalja, hogy kitudodott, nem ezt hogy megtette.hehetheoriginal írta:https://index.hu/belfold/2024/07/17/szo ... talmazas-/miro. írta: A kisfiut lattatok akit felrugott az a gyoker?
hallodgeci![]()
ilyen emberek hogy a kurvaanyjába léteznek?
"A Blikk információ szerint az agresszív férfit, aki egyébként küzdősportedző 2020-ban „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíjjal tüntették ki. A díjakat Novák Katalin adta át"
ujabb W a fityesztől, mostanában halmozzák![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 16:42
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem