Jesús Vallejo
Re: Jesús Vallejo - 18
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tény. Bár Militao visszatérésén is kaptunk gólt a brazilrol, nem könnyű ennyi idő után harcba menni. Persze Vallejo attól még egy nulla és nincs keresnivalója egy Real Madridban, de tegnap minden ponton szétestünk, 3-0nal jogos volt a becserelese, hogy kapjon pár percet, de a csapat totál leült, ami amúgy nem az első alkalom.realbeckham írta: Erős visszatérés
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez akkor is igaz lenne ha tegnap fejelt volna két gólt és hátul beton lett volna.R. Carlos írta:Marad 1-2 kupameccs neki...realbeckham írta: Erős visszatérés
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Marad 1-2 kupameccs neki... a tegnapi hsz-emet erősítve még annyit tennék hozzá, hogy ugye azt is tudni róla, hogy depressziós volt a válása miatt és játszott kb. 3 meccsen a Granadába a tavalyi szezonban. Így tényleg nem kell tőle sokat várni, töltse ki a szerződését és hagy menjen. Elzavarni ezek után úgy sem fogják télen.realbeckham írta: Erős visszatérés
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erős visszatérés
- R. Carlos
Volt korábban arról szó, hogy lejárt a kölcsönszerződése és a klub azt mondta neki kereshet új csapatot, de maradhat is egy évig, amíg le nem jár a szerződése, mivel nevezik, ha kell. Ő az utóbbit választotta. Így nagy dolgot szerintem nem kell várni tőle, szerepeltetni nem fogják nagyon.RealRaúl77 írta: Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
Nem láttam még őt játszani, szóval lehet, megvan az oka.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
AdamTaylor
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
nem veletlenul uriemberek klubja. szeptemberben nem dobunk atomotRealRaúl77 írta: Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
Vallejo majd mikor a legnagyobb mecseken játszunk, majd akkor ugrik be és hoz le egy hibátlan teljesítményt, pont ahogy a legjobbak is csinálják....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most is sérült úgy tudom.RealRaúl77 írta: Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Ez se tud csak a a legmagasabb szinten játszani, lentebb nincs kedve
VallejoKing a hegyről
https://www.instagram.com/p/C-oHPuOtQgu ... dzMTN0OA==
VallejoKing a hegyről
https://www.instagram.com/p/C-oHPuOtQgu ... dzMTN0OA==
- R. Carlos
A lényeg az lenne vele kapcsolatban, hogy ne 4. sz. kh, hanem 5. sz. legyen. Nem tudom kit lehet leakasztani még így, hogy a fiatal francia gyerek Manchesterbe ment, de találni kellene minimum 1, de inkább 2 kh-t, aki elfogadja, hogy Militaoval és Rüdigerrel versenyeznie kell, és alapból most ők az első számúak. A középpálya megbontását és Tchouaméni áthelyezését a védelembe nem találom így jó ötletnek, hogy Kroos is távozott. Ha tudnánk Tonit egy hasonló kaliberű játékossal pótolni csak akkor tetszene a dolog.Yazid írta: Ilyen suru naptarral meg a szokásos seruleshullammal lesz bőven perce, sajnos nem sajnos azt nem tudom.
-
untouchable
Az a legjobb a Towering Infernoban, ha pályára lép hozza a kötelezőt, sőt néha annál is többet és nem igazán emlékszem hibájára, elképesztő karrier, nem tudom volt-e már ilyenre példa, hogy valaki 5 kölcsön után is visszatér Madridba.Yazid írta: Ilyen suru naptarral meg a szokásos seruleshullammal lesz bőven perce, sajnos nem sajnos azt nem tudom.
A baj csak az, hogy nem nagyon lép pályára, lévén bizalmi poszt a középhátvéd, majdnem mint a kapusé. Ha neki jó ez így, akkor hajrá, bár már így is szinte az összes létező trófeát begyűjtötte.
Hala Madrid y nada más 
Ilyen suru naptarral meg a szokásos seruleshullammal lesz bőven perce, sajnos nem sajnos azt nem tudom.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Yoro who?
- ateeemadrid
Azért ácsi, Vallejo prime cityt ette meg reggelire, aztán sétálgatott a síró játékosok közt rezzenéstelen arccal.Jim írta:ennyiR. Carlos írta:
Nachoék holnap megnyerik az EB-t és aranylabda esélyes lesz.![]()
![]()
![]()
még mindig nem realizálta hehe, hogy bajnokságot és bl-t nyertünk Nacho barátunkkal...
tény pár rossz meccse volt kb a szezon közepén, de úgy látszik az összes többit nem látta...
Vallejo messze van az ő teljesítményétől
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ennyiR. Carlos írta:Nachoék holnap megnyerik az EB-t és aranylabda esélyes lesz.hehetheoriginal írta: Omg.
Azt hittem a nacsosz szinttől meg tudtunk szabadulni.![]()
még mindig nem realizálta hehe, hogy bajnokságot és bl-t nyertünk Nacho barátunkkal...
tény pár rossz meccse volt kb a szezon közepén, de úgy látszik az összes többit nem látta...
Vallejo messze van az ő teljesítményétől
- R. Carlos
Nachoék holnap megnyerik az EB-t és aranylabda esélyes lesz.hehetheoriginal írta: Omg.
Azt hittem a nacsosz szinttől meg tudtunk szabadulni.
Igen, 4. KHnak is van Dijknak kéne lennie, nem?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak, hogy te is boldog legyél.hehetheoriginal írta: Omg.
Azt hittem a nacsosz szinttől meg tudtunk szabadulni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots