A kituntetessel kapcsolatban meg lehet mondani egyszeri alkalmaknal, hogy ja, hat csak becsuszott, de bazmeg minden alkalommal amikor van egy ilyen nyomorult, akkor kiderul, hogy kapcsolatban all a hatalommal, es visszael a hatalmaval, amiert meg jol meg is jutalmazzak. Annyira undorito ez az egesz rendszer, legszivesebben vissza koltoznek Magyarorszagra, hogy elkoltozhessek megint.
Es ha mar elkezdtem a rantet, akkor folytatom is.

Merhetetlenul felbasz, hogy az orszagomat szetbaszta ez a rendszer, a mindennapi kommunikaciot lerohasztotta egy olyan egybites szintre, ahol lehetetlenne valt, hogy az emberek ossze tudjanak fogni akar a legkisebb uggyel kapcsolatban is. A magyar nep nagyon jol tud szethuzni, es utalni egymast, de amikor neha napjan osszefog, akkor olyan dolgokat kepes elerni, amit a vilagon senki sem, es ezt tudatosan leepitettek, elvettek tolunk. Elvettek tolem azt, hogy barmikor a szulohazamban eljek ugy, hogy ne utaljam azt, hogy ne legyen nyomott hangulatom, nem tudok abban az orszagban elni, felnevelni a leendo gyerekeim, ami oly sok szep emleket adott nekem, ahol a szuleimet eltemettuk, ahol minden utcasarkrol eszembe jut valami szep emlek. Es nem csak tolem vettek ezt el, hanem annyira visszataszitottak az orszagot, hogy nagyon maximum az unokaimat tudom elkepzelni, hogy elgondolkozzanak azon, hogy ott eljenek, de akkor mar feltehetik a kerdest, hogy minek, es ha tolem megkerdezik majd, akkor nem fogok tudni mondani egy indokot se, hogy miert lenne jo az nekik.
En nem tudom, hogy akik otthon maradtak hogy birjak ezt, de maximalis respekt, en tul gyenge vagyok ehhez, egy olyan orszagban elni, ahol pedofiloknak adnak kegyelmet, meg gyerekbantalmazokat tuntetnek ki.