Mint amikor egy gyermek megkapja a hőn áhított játékát, és utána már az egész világot szépnek látjarealbeckham írta: Milyen kis lelkes vagy ebben a topicban.Szinte sugárzol.
Mi történt? Szokatlan ez a pozitivitas

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 18., csütörtök 13:18
Mint amikor egy gyermek megkapja a hőn áhított játékát, és utána már az egész világot szépnek látjarealbeckham írta: Milyen kis lelkes vagy ebben a topicban.Szinte sugárzol.
Mi történt? Szokatlan ez a pozitivitas
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 18., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 12:19
sztem az új csuka colorway, mert még online se lehet kapniAnthony írta:Persze, mostmár a mi fenekünket csókolgatja a mama, mit is tenne mást?Pad'em írta: Fayza Lamari: “Real Madrid is the biggest club in the world. On Tuesday, I felt the difference, for example, with PSG. The Parc des Princes is extraordinary [...] but when you arrive at Real Madrid, you feel the weight of the institution.”
Kecskekedvelő Nasszer remélem nézte a bemutatót. Még egy dedikált mezt is küldenék neki, érezze kivel baszakodott.
Mbappé mama azt is mondta, hogy ha kell perre viszik a dolgot, mert még továbbra se fizette ki nekik a PSG a szerződésük szerint járó összeget.
Amúgy ki/mi volt a nagy meglepi a bemutatón? Lemaradtam erről.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 18., csütörtök 12:01
Persze, mostmár a mi fenekünket csókolgatja a mama, mit is tenne mást?Pad'em írta: Fayza Lamari: “Real Madrid is the biggest club in the world. On Tuesday, I felt the difference, for example, with PSG. The Parc des Princes is extraordinary [...] but when you arrive at Real Madrid, you feel the weight of the institution.”
Kecskekedvelő Nasszer remélem nézte a bemutatót. Még egy dedikált mezt is küldenék neki, érezze kivel baszakodott.
Mbappé mama azt is mondta, hogy ha kell perre viszik a dolgot, mert még továbbra se fizette ki nekik a PSG a szerződésük szerint járó összeget.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. július 18., csütörtök 11:54
Alapvetően, szerintem Mbappe mama ezt úgy látja, hogy a fia ott van, ahol lenni szeretne, de előtte még szerzett neki két évet olyan fizuval, amit itt nem kapott volna meg, plusz az aláírási pénzzel valószínű, hogy összességében Madridból is jobban jön ki anyagilag, mint korábban. Mindezt persze úgy mondom, hogy a konkrét számokat nem tudom.hehetheoriginal írta: pappe mamát hagyjuk sztem, amennyit ártott már az évek során.....igazából a saját gyerekének...
kedves dilettáns öreglány, akinek - szexizmus ide vagy oda - semmi köze és helye egy férfisportban, és nem azért mert nő. hanem mert az infok alapján kurvára nem ért hozzá.
aztán ugye pityergünk, mikor boldognak látjuk a gyereket......![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. július 18., csütörtök 11:42
Pont írni akartam, hogy remélem először és utoljára láttuk a Bernabeuban.hehetheoriginal írta: pappe mamát hagyjuk sztem, amennyit ártott már az évek során.....igazából a saját gyerekének...
kedves dilettáns öreglány, akinek - szexizmus ide vagy oda - semmi köze és helye egy férfisportban, és nem azért mert nő. hanem mert az infok alapján kurvára nem ért hozzá.
aztán ugye pityergünk, mikor boldognak látjuk a gyereket......![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 18., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 18., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 17., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. július 17., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 17., szerda 9:02
Az első +pont.Pad'em írta:15 millió nettó fizu, 100 milliós aláírási, amit 5 részletben fizetünk ki neki.gutihaz14 írta: most akkot mik a szamok?
mennyit keres? mi az alairasi penz?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 9:00
15 millió nettó fizu, 100 milliós aláírási, amit 5 részletben fizetünk ki neki.gutihaz14 írta: most akkot mik a szamok?
mennyit keres? mi az alairasi penz?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 17., szerda 6:55
nem azt mondtad hogy hosszabbit?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 17., szerda 6:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 17., szerda 4:31
Telthaznal lehetnének többen?MorataMartin írta: Végül többen voltak mint Cristiano Ronaldo bemutatásán, vagyis megdőlt a rekord?![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 16., kedd 23:27
Jaja, amíg szarta a gólokat Bellingham mindenki csak imádta, nem mertek nekimenni, ahogy egy picit is visszaesett, egyből kezdték, azt egész EBn már kb mindenki szarozta hiába ő próbált egyedül focizni ott elől...dzsi91 írta:
Jah meg mentálisan is mert amit eddig eltudott sunnyogni azt most fabricioék nemhagyják majd. Egy rossz meccs és laporta serege neki esik. Bellinghem is a szimpatikus srácból gyorsan üldözötté vált a pszihomédiában.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 16., kedd 22:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 16., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 16., kedd 21:21
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem