Ez most komoly?Remy írta: Hogy mi?![]()

Miért iszik, drogozik az aki nem bírja?

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 18., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 18., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. július 18., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 16., kedd 8:40
ateeemadrid írta:Az a Fermin gyerek egy istenverése, nagyon szar játékos, pont mint a másik bot Ferran, ne viccelj.realmadrid95 írta:
Jaa es igen, Fermint nem is emlitettuk, aki szerintem sokkal jobb jatekos, mint Gavi, vagy Pedri. Nem csak a 8 golja a bajnoksagban mondatja ezt velem, technikas es eleg komplex.
A Yamal Nico szép az európai szinten is nagyon erős viszont, Flickkel sztem a bajnokságban veszélyesek lehetnek ránk, persze ahhoz nekünk is madárkodnunk kell.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 16., kedd 8:38
Az a Fermin gyerek egy istenverése, nagyon szar játékos, pont mint a másik bot Ferran, ne viccelj.realmadrid95 írta:Sierra írta: Ezzel a Williams gyerekkel nagyot fogna a Barca, Yamallal meg vele a szélen azért hosszútávon jól járhat a Barca. Csak hát eléggé játékostemető az a csapat az utóbbi években. KP full gatya, Pedri meg Gavi kb állandóan sérült, ráadásul hosszabb időkre esnek ki folyamat. Van egy aránylag jó De Jong meg egy lassan visszavonuló Gündi a középpályára és kifújt a dolog. Védelem se túl acélos.. hiába lenne elöl a 2 fiatal tehetség, az kevés nagyobb sikerek eléréséhez. Sajnálom hogy elment Xavi, Flick azért még okozhat meglepetést nekünk.Reméljük nem fog.
![]()
Jaa es igen, Fermint nem is emlitettuk, aki szerintem sokkal jobb jatekos, mint Gavi, vagy Pedri. Nem csak a 8 golja a bajnoksagban mondatja ezt velem, technikas es eleg komplex.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 16., kedd 8:18
Sierra írta: Ezzel a Williams gyerekkel nagyot fogna a Barca, Yamallal meg vele a szélen azért hosszútávon jól járhat a Barca. Csak hát eléggé játékostemető az a csapat az utóbbi években. KP full gatya, Pedri meg Gavi kb állandóan sérült, ráadásul hosszabb időkre esnek ki folyamat. Van egy aránylag jó De Jong meg egy lassan visszavonuló Gündi a középpályára és kifújt a dolog. Védelem se túl acélos.. hiába lenne elöl a 2 fiatal tehetség, az kevés nagyobb sikerek eléréséhez. Sajnálom hogy elment Xavi, Flick azért még okozhat meglepetést nekünk.Reméljük nem fog.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 16., kedd 8:06
mert jo gyereknek tunik, aztan elkurvul a katalan fertoben.Anthony írta: Az EB-n nagyot mentek együtt, akkor a Barcának miért ne felelne meg ez a páros? Jobbat most úgysem tudnak találni. Nem értem miért kell mindenkit lenézni akit leigazolnak?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 16., kedd 7:48
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 15., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. július 15., hétfő 23:00
Nem kell azért így lenézni. 1v1ben elég jó és ha kicsiben kell játszani akkor se jön zavarba. Jó igazolás lesz, ha nem lennénk túltelítve azon a poszton, simán elnézném nálunk is.realbeckham írta: Félelmetes lesz az a szél nagyon. Főleg, mikor nem hagysz teret futni, aztan kicsi williams hatrapasszol, mert megolted a jatekanak összes elemet ezzel.
Bemutatkozasan felhivnam a gyepre yamalt is es kezen fogva együtt ketten ígéretet tennének a mikrofonba, hogy a blt elhozzak a camp nou ba. Nueva era: chapter 6
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 15., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. július 15., hétfő 21:27
Nekem tetszik, hogy végre egy normális játékost akarnak megvenni, aki fiatal, spanyol, ismeri a ligát és az ottlévő játékosok nagyrészét is.realbeckham írta: Félelmetes lesz az a szél nagyon. Főleg, mikor nem hagysz teret futni, aztan kicsi williams hatrapasszol, mert megolted a jatekanak összes elemet ezzel.
Bemutatkozasan felhivnam a gyepre yamalt is es kezen fogva együtt ketten ígéretet tennének a mikrofonba, hogy a blt elhozzak a camp nou ba. Nueva era: chapter 6
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 15., hétfő 20:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. július 15., hétfő 19:51
Ezzel tokeletesen elvegetalhatnak 1-2 evig es amilyen balfekek vagyunk le is adnank par bajnoki cimet nekik.Sierra írta: Ezzel a Williams gyerekkel nagyot fogna a Barca, Yamallal meg vele a szélen azért hosszútávon jól járhat a Barca. Csak hát eléggé játékostemető az a csapat az utóbbi években. KP full gatya, Pedri meg Gavi kb állandóan sérült, ráadásul hosszabb időkre esnek ki folyamat. Van egy aránylag jó De Jong meg egy lassan visszavonuló Gündi a középpályára és kifújt a dolog. Védelem se túl acélos.. hiába lenne elöl a 2 fiatal tehetség, az kevés nagyobb sikerek eléréséhez. Sajnálom hogy elment Xavi, Flick azért még okozhat meglepetést nekünk.Reméljük nem fog.
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 15., hétfő 14:23
Én azt hittem, csak 1-2 hónap esik ki. Ez így azért szopó nekik.Ronald Araújo, set to undergo surgery after injury with Uruguay.
He’s back in Barcelona and ready for surgery with plan to return before 2025, could be in December.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 15., hétfő 14:11
Sierra írta: Ezzel a Williams gyerekkel nagyot fogna a Barca, Yamallal meg vele a szélen azért hosszútávon jól járhat a Barca. Csak hát eléggé játékostemető az a csapat az utóbbi években. KP full gatya, Pedri meg Gavi kb állandóan sérült, ráadásul hosszabb időkre esnek ki folyamat. Van egy aránylag jó De Jong meg egy lassan visszavonuló Gündi a középpályára és kifújt a dolog. Védelem se túl acélos.. hiába lenne elöl a 2 fiatal tehetség, az kevés nagyobb sikerek eléréséhez. Sajnálom hogy elment Xavi, Flick azért még okozhat meglepetést nekünk.Reméljük nem fog.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. július 15., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 15., hétfő 11:30
Semennyire, még annyira se mint Morata. Le kéne cserélniük, de Flick nyilván majd kihozza belőle az állatot - gondolják ők.BlancoMark írta:Tavaly 8 gol, 19 assist 21-22 evesen a Bilbaoban nem olyan rossz. Flick eros szeljatekaba meg nagyon is illeni fog. Mondjuk kerdes, hogy az oreg Lewa mennyire alkalmas arra a szerepre, hogy a ket fiatal tomje labdakkal.miro. írta: Fiatal,spanyol,58millio nem penz erte.
Szerintem abazolut jo vetel.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. július 15., hétfő 11:27
Tavaly 8 gol, 19 assist 21-22 evesen a Bilbaoban nem olyan rossz. Flick eros szeljatekaba meg nagyon is illeni fog. Mondjuk kerdes, hogy az oreg Lewa mennyire alkalmas arra a szerepre, hogy a ket fiatal tomje labdakkal.miro. írta: Fiatal,spanyol,58millio nem penz erte.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 15., hétfő 11:26
Nekunk az 158 lenne....miro. írta: Fiatal,spanyol,58millio nem penz erte.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem