Dél-amerikai foci
Re: Dél-amerikai foci
Dehát nálunk nincs jó rendszer. Semmilyen játék az edzőtől, élvezhetezlen rossz forma egész évben.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Igy van,jo rendszerbe,jo edzovel.Realista24 írta:Annak biztos nincs koze hozza, hogy Vini es Rodrygo mogott a vilag legjobb kozeppalyaja volt az elmult evekben.miro. írta:
Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.
Carlonal a vini-rodrygo a vilag egyik legjobb duoja,brazil valogatottban meg nulla mindketto.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Annak biztos nincs koze hozza, hogy Vini es Rodrygo mogott a vilag legjobb kozeppalyaja volt az elmult evekben.miro. írta:Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.ToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
Carlonal a vini-rodrygo a vilag egyik legjobb duoja,brazil valogatottban meg nulla mindketto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
Nem hehe,azok ebben dolgoznak.hehetheoriginal írta:ilyenkor lehet látni, hogy ki a jó játékos és ki a lófasz.miro. írta:
Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.
továbbra sem atomfizika a futball, akármennyire is ezt szajkozzak, meg hirdetik a mindenféle puffadt kis fotelharcosok az adatbankjaikkal.
Te meg utod a fotelbol.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ilyenkor lehet látni, hogy ki a jó játékos és ki a lófasz.miro. írta:Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.ToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
továbbra sem atomfizika a futball, akármennyire is ezt szajkozzak, meg hirdetik a mindenféle puffadt kis fotelharcosok az adatbankjaikkal.
thereisonly1ronaldo
- miro.
Ilyenkor lehet latni,hogy mennyit szamit egy jatekosnak egy jo rendszer meg egy jo edzo.ToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neymarral is ugyanez történt, mégis 10 évig azért elég komoly impact volt a válogatottban. Bármennyire is egy bulizó pöcs alak volt, neki volt ott aurája, Vininek nincs, kétlem hogy ez sokat változna majd.
Nem illik.
- hehetheoriginal
pofonegyszeru, rámennek direktbe, rugdossak, ahol erik, amig fel nem kapja a vizet es a teljesitmenye rovasara nem megy. soha nem fogja mar levetkozni vagy kinoni...Vininek a válogatottban meg eddig max 2 jó meccse volt, egy a sok közül ott, ez is érdekes.

thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Paraguay 8 meccsen 2 lőtt gólból 9 pont.
Új Cholo születik?
Új Cholo születik?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Borzalmasan gatya ez a mostani felhozatal, és az új edző sem vált be. A Neymar korszaknak tulajdonképpen vége, a legutóbbi vb jó esély lehetett volna, de elbaszták a horvát meccset.
Vininek a válogatottban meg eddig max 2 jó meccse volt, egy a sok közül ott, ez is érdekes.
Vininek a válogatottban meg eddig max 2 jó meccse volt, egy a sok közül ott, ez is érdekes.
Nem illik.
- hehetheoriginal
semmit nem jelent, amilyen gatya a futball minosege plane valogatott szinten, siman dontozhetnek, kis tulzassal barmilyen, barmelyik vb-n
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
De az edzőjük lenyilatkozta, hogy a döntőben lesznek a 26-os vbn fixen. Mindenki biztosra veheti

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Leultetnelek a dunga fele csapatot nezniToniKroos írta: Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.

Brazil foci mint olyan lassan 20 eve nincs, neymar volt az utolso.
Talan ha most a vb-n nem balfaszkodjak el a horvatok ellen, ahol sokkal jobbak voltak..
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
10 csapatbol asszem 6 kijut es meg a 7. is potselejtezhet, azert azt csak lehozzak.

Fúj bmeg, megnéztem a brazil meccset, most hányingerem támadt a focitól. Kimerem jelenteni, hogy ez mindenidők egyik leggyengébb brazil válogatottja. A középpálya az valami botrány, a mi hármasunk ott elől is valami borzasztó volt, na de hát ilyen 0 kreativitású emberekkel mögöttük nem sok mindent lehet csinálni. A keret feléről még nem is hallottam, a másik fele meg a futottak még kategória. Elképesztő hova süllyedtek a brazilok. Ha így játszanak, akkor még a kijutást is necces lesz.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ancelotti lett volna ha jól emlékszem, de aztán jött a bortány... 
Madridban meg egy újabb BL
illusztris társaságba került!
The only 4 players in football history to win UEFA Champions League,
Copa Libertadores, World Cup and Copa América:
Cafú.
Dida.
Ronaldinho.
Julián Álvarez.

Madridban meg egy újabb BL

illusztris társaságba került!
The only 4 players in football history to win UEFA Champions League,
Copa Libertadores, World Cup and Copa América:
Brazilokhoz kéne egy értelmes edző, ennyire nem rossz az a keret.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ahogy férfiaknál, úgy a női brazil foci is visszafejlődik? Olimpián. Egy vérszegény 1-0 nigeria ellen. Vereség japántól. Brazil legenda Martha piros, majd 0-2 spanyolok ellen.
Valamit a braziloknál minden téren meg kéne reformálni. Férfiaknál is, régen tele voltak minőségi támadókkal, nemrég pedig még Marcelo volt az egyik legjobb támadójuk - mármint technikas, kapura veszélyes. G. Jesus nem épp minőségi csatár...
Vagy van esetleg utánpótlás?
Endrick talán.
Valamit a braziloknál minden téren meg kéne reformálni. Férfiaknál is, régen tele voltak minőségi támadókkal, nemrég pedig még Marcelo volt az egyik legjobb támadójuk - mármint technikas, kapura veszélyes. G. Jesus nem épp minőségi csatár...
Vagy van esetleg utánpótlás?
Endrick talán.
- ___Samy___
Igazabol nem ez a lenyeg, hogy ki a jobb, Messi vagy CR. Ez mar mindenkinek a sajat izlese donti el, teljesen szubjektiv (nalam egyikuk sem az all time legjobb amugy). Felertek azokhoz a jatekosokhoz, akik kozul mindenki kivalasztja maganak a legjobbat.
Itt a leggusztustalanabb, hogy az egyiket teljesen lejaratjak, a masikat meg az egekig szopkodjak. Meg lehet nezni, hogy ket hasonlo szituban hogyan reagalnak az emberek meg a sajto.
Persze mas szemelyiseguk van, CR egy vezer alkat, nagy magabiztossaggal, oszinteseggel, amivel sok ember nem tud vagy nem akar azonosulni. Viszont ha csak ennyi lenne a dologban, meg ugy lenne vele az ember, hogy oke. De ez a felszopas Messinel... Mondom a csavo konkretan vallas lett.
Itt a leggusztustalanabb, hogy az egyiket teljesen lejaratjak, a masikat meg az egekig szopkodjak. Meg lehet nezni, hogy ket hasonlo szituban hogyan reagalnak az emberek meg a sajto.
Persze mas szemelyiseguk van, CR egy vezer alkat, nagy magabiztossaggal, oszinteseggel, amivel sok ember nem tud vagy nem akar azonosulni. Viszont ha csak ennyi lenne a dologban, meg ugy lenne vele az ember, hogy oke. De ez a felszopas Messinel... Mondom a csavo konkretan vallas lett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jaj most jutott meg eszembe hogy felhoztad ezt a 09es Ronaldot.
Elkezdtem az ervelessm ugye hogy hogyan lett szelsobol csatar stb.
Erre azt mondja: De sosem volt szelso mert Rooney dolgzott helyette es ö csak allt elol.
En nemtudom mivan az emberek emlekeivel.
Alig neztem messit karrierje soran megis tudom milyen poziciokban jatszott.
Elkezdtem az ervelessm ugye hogy hogyan lett szelsobol csatar stb.
Erre azt mondja: De sosem volt szelso mert Rooney dolgzott helyette es ö csak allt elol.

En nemtudom mivan az emberek emlekeivel.
Alig neztem messit karrierje soran megis tudom milyen poziciokban jatszott.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48