Csak 5 oldalt írtunk róla marashidm írta: MU-s ismerősöm mesélte, hogy leigazolták Yoro-t. Ez mennyire hihető? Állítólag aláírásra várnak csak, minden rendezve.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 21:24
Csak 5 oldalt írtunk róla marashidm írta: MU-s ismerősöm mesélte, hogy leigazolták Yoro-t. Ez mennyire hihető? Állítólag aláírásra várnak csak, minden rendezve.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. július 17., szerda 21:07
Elvileg valid.rashidm írta: MU-s ismerősöm mesélte, hogy leigazolták Yoro-t. Ez mennyire hihető? Állítólag aláírásra várnak csak, minden rendezve.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. július 17., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 17., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 17., szerda 20:29
Csak hogy a vegtelensegig nem birja el ezt a keret, ha kozben meg tobben is tavoznak.Berti írta: Ha a vezetőség azt mondja, hogy nem kell idén khv, mert nincs olyan opció ami a klubprofilba illene, én bízom bennük.
Tavaly ezt mondtak a támadó szekcióra és lehoztuk Bl-bajnokság duplával.
Én is úgy vagyok vele, hogyha Yoro vagy Calafiori összejöhet, akkor jó, ha nem akkor nem. Joselu féle model szerint egy veterán jöhetne egy évre esetleg, de amúgy Tchuameni, Mendy vagy Carvajal is lehozza ha nagyon kell.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 17., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 17:39
Carlonal az az erzesem, hogy fix Tchouameni lesz a kpn, Cama meg padrol beugros.Pad'em írta:Az meglepne ha az ideit vinnénk tovább ennyi potens támadóval.J. Dee írta: Ha viszont az idei felállást visszük tovább, akkor a közepén cserének csak Modric és Ceba van, esetleg Güler, és ha ebből még Tchouameni is hátrébb megy, az vékony.
Hamarosan kiderül, elindult a preseason, jönnek lassan majd a hírek a felállásról amit Carlóék kigondoltak. Én továbbra is 4231re szavazok, Belli 10-esben, Vini balon, double pivot Fede és vmelyik francia. Jobboldalt Rodrygo/Güler/Brahim. Ha Bellit műtik akkor is Brahim és Güler vagy akár Modric ott van helyére.
Valverde bekerül tartósan középre, amennyit futna ott Camával párban, nem aggódnék hogy elvész a stabilitás.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 17., szerda 17:32
Berti írta: Ha a vezetőség azt mondja, hogy nem kell idén khv, mert nincs olyan opció ami a klubprofilba illene, én bízom bennük.
Én is úgy vagyok vele, hogyha Yoro vagy Calafiori összejöhet, akkor jó, ha nem akkor nem. Joselu féle model szerint egy veterán jöhetne egy évre esetleg, de amúgy Tchuameni, Mendy vagy Carvajal is lehozza ha nagyon kell.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 17., szerda 16:58
MorataMartin írta: https://www.realmadrid.com/en-US/news/c ... s-racistas
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 17., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: flori » 2024. július 17., szerda 16:45
Egyetértek, én is 100 százalékban megbízom Perezékben, nincs miért kételkedni bennük. Ha úgy látták, hogy ennyit ért meg a srác, akkor ennyit.Berti írta: Ha a vezetőség azt mondja, hogy nem kell idén khv, mert nincs olyan opció ami a klubprofilba illene, én bízom bennük.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 17., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 16:02
igen, ő volt a franciák Kroosa, persze azért nem zgyanazon szinten, de nekünk ez elég biztató husszútávonhehetheoriginal írta: nem teljesen orrnehez, mint a psg, mert neymar meg messi csak a pöcsüket fogtak, mikor letamadni meg vedekezni kellett volna, namost binicius ebben top, meg a tobbiek is futnak altalaban sokat.
tucsit nem akarom vedobe latni, az eb-n a francakok legjobbja volt kp-n.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 15:45
Az meglepne ha az ideit vinnénk tovább ennyi potens támadóval.J. Dee írta: Ha viszont az idei felállást visszük tovább, akkor a közepén cserének csak Modric és Ceba van, esetleg Güler, és ha ebből még Tchouameni is hátrébb megy, az vékony.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 17., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 17., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2024. július 17., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. július 17., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. július 17., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 17., szerda 15:22
Védelemben kb meggyőzőbb mint a kp-n. Nem lennék szomorú ha továbbra is be-be ugrana hátra, más kérdés, hogy igen, ő valszeg nem röpdös a hírek hallattán, hogy bajuszt elvitte Mendes a gyors karrier ende irányába. Nácsoszod máris hiányzik hátulról.hehetheoriginal írta: tucsi meg mar lazasan telefonbavan az ugynokevel ilyen hirek lattan![]()
Semmivel nem rosszabbak mint a Marca/AS stb. Sőt. Pláne, hogy nem túl elrugaszkodott gondolat, látva, hogy tavaly se igazoltunk mikor kidőltek ACL-el az emberek sorra. Végülis darabra megvagyunk ha Tchout is beleszámoljuk...RaúlCF írta: ez a relevo a spanyol blikk. még sose láttam tőlük értelmes hírt.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem