HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. december 5., csütörtök 18:28
Szerintem őket direkt azért fizetik, hogy gerjesszék a feszültséget. Real Madrid-Barcelona... nagyjából ennyi ütőkártyája maradt a Sport TV-nek. A spanyol bajnokság... az meg erre a két csapatra van kihegyezve.
Más kérdés, hogy ennek az az eredménye, hogy a szurkolók nagy része inkább elkapcsol, mert nem kíváncsi a színvonalas stúdiós beszélgetésekre.
Én az NFL közvetítéseket szeretem. Ugye a Faragó Ricsi közvetít, el volt már sokszor mondva, hogy ő a Kansas Chiefs-nek szurkol, még közvetítés közben is 1-2-szer szóba kerül a zrikálások közben, de teljesen rendben van, egyik csapatot se sértik a poénokkal. Sőt... múltkor volt Denver-Kansas meccs. Nagyon nagy meccs volt, vezetett a Kansas, de amikor a Denver megfordította az állást, a Faragó Ricsi ugyanúgy emelte a hangját, szinte kiabált, hogy "TOUCHDOWN!!!". Pedig akkor az ő csapata volt a szenvedő fél...
A Faragó Ricsi csak örül, hogy NFL meccseket nézhet és közvetíthet, próbálja élvezetessé tenni a szurkolók számára is, mindegy melyik csapatról van szó... azt hiszem mindegyiknek ez lenne a dolga...