De én ezt továbbra se értem, hogy miért gondoljuk azt, hogy amennyiben Yoro elutasítja a MU ajánlatát és elmondja a Lille-nek, hogy csak a Real Madridba szeretne igazolni, akkor inkább azt mondja a Lille, hogy köszi nem kérjük a 25-30 milliót és kibasznak a játékossal meg saját magukkal is.Ha nem ir ala, valoszinuleg egy ev kiesik a karrierjebol, mert padra sem rakjak
Ugye Lewa is bejelentette, hogy nem hosszabbít anno, mikor menni akart Dortmundból és a Dortmund döntött úgy, hogy nem szeretné erősíteni a riválist, plusz nekik többet ért egy évig Lewa, mint az a bizonyos összeg, amit a Byaern ajánlott. De itt nem riválishoz menne alapból, a Lille-nek kell a pénz szóval csak úgy nem basznának ki se magukkal, se a játékossal szerintem, hogy 1 évig a padon rohasszák. A PSG-ből ezt gondolom mindenki kinézte, amikor Verrattival játszották el ezt, de nekik nem kellett a pénz meg szarásig voltak opciókkal, de a Lille ilyen szempontból más tészta. Ha pedig ők is úgy vannak a dologgal, mint a Dortmund volt, hogy Yoro többet ér nekik 1 évre, mint, amit a Real Madrid ajánl, akkor meg úgyis játszana.