Dél-amerikai foci
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Dél-amerikai foci
Asszony keresztlanya 12 eves. Messi a kedvence, CR meg nem jo fej, ő rossz.
Ja, amugy egyaltalan nem nez focit.
Szoval tokeletesen mukodik a media munkaja.
Ja, amugy egyaltalan nem nez focit.
Szoval tokeletesen mukodik a media munkaja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ja szolaljon,en meg had irjam le az ellen velemenyem.h3x0r írta:Azert amikor az 433 (miro: instan csak 75 millioan kovetik, szoval nem egy no name szurkoloi oldal) Messi kihagyott 11-ese utan kirak egy olyan kepet, hogy ott van mellette Zidane VB dontos panenka golja, egy olyan szoveggel, hogy panenka crossbar challange, akkor nehez nem arra gondolni, hogy itt bizony valakit mentegetni probalnak.lestat írta:
Ha mar uldozesi mania.
Nezzuk meg mit irt a bbc mikor kihagyta cr a tizit meg mit irtak most mikor a tizi parbajban messi kihagyta.
Viszont te is nezd kicsit mas szemszogbol, ezek az emberek, ezek az oldalak nagyban formaljak a kozizlest, hadd szolaljon mar fel valaki, ha ugy gondolja, hogy nem jo iranyba ment el a futball kozeg. Eleg csak az Aranylabdat megnezni.miro. írta: Kit erdekel mit irnak..Kihagyta,aztan ennyi. Mind a ket esetben.
Ezek az emberek,ujsagok pont ebbol csinalnak penzt,hogy ha ujat es ertelmeset nem tudnak irni,legalabb irjanak tulzot valamelyik oldalra,aztan mehet rajuk az anyazas,amibol meg nagyobb hirnevuk lesz. Kicsit nezd mar ezt mas szemszogbol.
Akit ezek a dolgok tudnak formalni,azokkal meg nem erdemes leallni vitazni.
Instan meg gondolom azert rakjak ki ezt,mert ha valahol megjelenik,akkor erre tobben kattintanak.(ergo ott vagyunk,amirol irtam az elobb.Nezettseg—> lové.)
Ha messi megtudja nyerni az aranylabdat,ugy ahogy,vagy odaer egy top 10be miamibol,akkor ennek a komolysaga ennyit is er.
Szamomra.
Ugyanazon az oldalon vagyunk,csak szerintem ezen nem erdemes idegeskedni,mindenki latja,hogy miert.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Uh koszi h3x0r!
Arrol a postrol meg is feledkeztem.
Crossbar challenge az
Szanalmas ahogy allandoan mentegetik minden hibajat.
Asszem itt kovettem ki ezt az oldalt.
Arrol a postrol meg is feledkeztem.
Crossbar challenge az
Szanalmas ahogy allandoan mentegetik minden hibajat.
Asszem itt kovettem ki ezt az oldalt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- h3x0r
Azert amikor az 433 (miro: instan csak 75 millioan kovetik, szoval nem egy no name szurkoloi oldal) Messi kihagyott 11-ese utan kirak egy olyan kepet, hogy ott van mellette Zidane VB dontos panenka golja, egy olyan szoveggel, hogy panenka crossbar challange, akkor nehez nem arra gondolni, hogy itt bizony valakit mentegetni probalnak.lestat írta:Ha mar uldozesi mania.dzsi91 írta: Mintha a goal, espn fabrició onefootball nem ugyanezekt tolná. Ők a baj, a többi csak megy utánuk.
Nezzuk meg mit irt a bbc mikor kihagyta cr a tizit meg mit irtak most mikor a tizi parbajban messi kihagyta.
Viszont te is nezd kicsit mas szemszogbol, ezek az emberek, ezek az oldalak nagyban formaljak a kozizlest, hadd szolaljon mar fel valaki, ha ugy gondolja, hogy nem jo iranyba ment el a futball kozeg. Eleg csak az Aranylabdat megnezni.miro. írta: Kit erdekel mit irnak..Kihagyta,aztan ennyi. Mind a ket esetben.
Ezek az emberek,ujsagok pont ebbol csinalnak penzt,hogy ha ujat es ertelmeset nem tudnak irni,legalabb irjanak tulzot valamelyik oldalra,aztan mehet rajuk az anyazas,amibol meg nagyobb hirnevuk lesz. Kicsit nezd mar ezt mas szemszogbol.
- lestat
Jaaaa hogy ugy. Sorry.
Persze ez bassza a csorom jogos
Persze nyilvan sok minden csak a kattintasert megy meg arra hogy eladjak a lapokat ws CR-el ezeket el lehet adni.
De mikor messi neve felmerul egy aramylabda listam vagy meg is nyeri 9 rugott gollal kicsit elgondolkodik az ember hogy azert is lehet ez mert alapvetoen a mediaban a megitelese pozitivabb.
Persze ez bassza a csorom jogos
Persze nyilvan sok minden csak a kattintasert megy meg arra hogy eladjak a lapokat ws CR-el ezeket el lehet adni.
De mikor messi neve felmerul egy aramylabda listam vagy meg is nyeri 9 rugott gollal kicsit elgondolkodik az ember hogy azert is lehet ez mert alapvetoen a mediaban a megitelese pozitivabb.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Nezd. Rugja be maskor.lestat írta:
Ha mar uldozesi mania.
Kit erdekel mit irnak..Kihagyta,aztan ennyi. Mind a ket esetben.
Èn idegrohamot? Oke.![]()
Ès felhaborodva sem vagyok.
lestat írta:Nekem bassza a csorom meg baszni is fogja ez a kettos merce. Ezt nezem hallom 15x eve.
- lestat
Ha mar uldozesi mania.dzsi91 írta: Mintha a goal, espn fabrició onefootball nem ugyanezekt tolná. Ők a baj, a többi csak megy utánuk.
Èn idegrohamot? Oke.
Ès felhaborodva sem vagyok.
8 ève használom a twittert mert gyorsabban hirekhez jutok es vannak ott is ertelmes oldalak.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Aki idegrohamot kap a gep elott az inkabb te vagy.lestat írta:
Twitteren hireket olvasok.
Nem egy speed fele szarsagok.
Legtobbjuk faszan osszeszedi videokkal alatamasztja ha van valami tema. Linkelek akkor legkozelebb. Nem vagyok hulye. Nem 12 eves gyerekeket olvasok meg nezem hogy idegrohamot kapnak a gep elott.
Viszont nem ertem,ha osszeszedetten alatamasztjak videokkal a temakat,ergo te is pozitivan irsz roluk,akkor miert haborodsz fel?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mintha a goal, espn fabrició onefootball nem ugyanezekt tolná. Ők a baj, a többi csak megy utánuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
realfan
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nincs twitter fiókom és csak ezt az egy focis szurkolói oldalt követemlestat írta:Gyorsan belinlelted twitterrol.realfan írta:
gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messi
de:
Players who were NOT on the bus involved in racist chants.
- Lionel Messi
- Alexis Mac Allister
- Emiliano Martinez
- Nicholas Otamendi
- Lautaro Martinez
Akkor te is adsz a velemenyukre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan 2024. július 17., szerda 12:23-kor.
- lestat
Gyorsan belinlelted twitterrol.realfan írta:gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messilestat írta: https://twitter.com/RohanJivanAFC/statu ... 8848160848
Most felreteve hogy mennyire rasszista ez vagy sem.
Nyakamat teszem rá hogy ha CR csapata a portugalok unnepelnek igy akkor mindenhol az menne hogy Cr rasszista.
Itt semmi emlites az isten fiarol.
de:
- Lionel Messi
- Alexis Mac Allister
- Emiliano Martinez
- Nicholas Otamendi
- Lautaro Martinez
Akkor te is adsz a velemenyukre.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
miro. írta:De miert nezel olyan szurkoloi oldalakat meg kovetsz olyat twitteren,ahol ezek mennek?lestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
Lapozgasd hany es hany oldal vagy mas csapat szurkoloi beszelnek arrol hogy messivel kivetelezve van. Egy konkret vb-t neki ajandekoztak. De jaja en vagyok az elfogult real fan. Mikor szoba sem hoztam a realt![]()
![]()
A youtuberhez odairtad,hogy halisten ilyeneket nem nezel es kovetsz.
Ezeknel sem komplikaltabb a metodus.![]()
Twitteren hireket olvasok.
Nem egy speed fele szarsagok.
Legtobbjuk faszan osszeszedi videokkal alatamasztja ha van valami tema. Linkelek akkor legkozelebb. Nem vagyok hulye. Nem 12 eves gyerekeket olvasok meg nezem hogy idegrohamot kapnak a gep elott.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
realfan
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
az egy dolog, hogy olvas, de még ad is a véleményükre, szerintme inkább az a gázmiro. írta:De miert nezel olyan szurkoloi oldalakat meg kovetsz olyat twitteren,ahol ezek mennek?lestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
Lapozgasd hany es hany oldal vagy mas csapat szurkoloi beszelnek arrol hogy messivel kivetelezve van. Egy konkret vb-t neki ajandekoztak. De jaja en vagyok az elfogult real fan. Mikor szoba sem hoztam a realt![]()
![]()
Ezeknel sem komplikaltabb a metodus.![]()
-
realfan
üldözési mániám meg nekem vanlestat írta:Ertsd az ironiat.realfan írta:
és még én nem értem az egészet meg forgatok ki dolgokat![]()
![]()
Puszi. Mennem kell messit uldozni.
De miert nezel olyan szurkoloi oldalakat meg kovetsz olyat twitteren,ahol ezek mennek?lestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
Ezeknel sem komplikaltabb a metodus.
- lestat
Ertsd az ironiat.realfan írta:és még én nem értem az egészet meg forgatok ki dolgokatlestat írta: DE NEM ERTED DZSI TE REAL FAN VAGY ERGO ULDOZESI MANIAS!!!![]()
![]()
Puszi. Mennem kell messit uldozni.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
realfan
és még én nem értem az egészet meg forgatok ki dolgokatlestat írta: DE NEM ERTED DZSI TE REAL FAN VAGY ERGO ULDOZESI MANIAS!!!
-
realfan
igen igen, mert annyira meggyőző voltál, hogy más szurkolók is így gondolják, pont a szurkolók véleménye a legelfogulatlanabb mindig, annyira komoly érv volt, hogy arra még reagálni sem igazán volt értelme, semmit nem bizonyít, gondolhatod így a dologkat, nincs vele baj, természetes emberi reakció és tőled még nem is vészes, vannak a fórumon sokkaél vészesebbek, valaki már rendesen üldézési mániásnak is tűniklestat írta:Kar veled leallni mert ugyanazt a baromsagot fujod meg kiforgatod amit mondok.realfan írta:
nem kell ahhoz szóba hozni, hogy Real fan legyél, ezt csak feltételeztem a kedvenc csapatodból kiindulva, de ha ennyire fáj, akkor bocsánat emiatt, nem vagy Real fan, csak elfogult és üldözési mániás kissé![]()
Nem akarod megerteni csak kotekedni. Nekem erre nincs energiam.
Igy kicsit te vagy uldozesi manias…
- lestat
DE NEM ERTED DZSI TE REAL FAN VAGY ERGO ULDOZESI MANIAS!!!
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire védve van az ember ha külön cikket csinálnak róla, hogy ő nem volt a buszonrealfan írta:gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messilestat írta: https://twitter.com/RohanJivanAFC/statu ... 8848160848
Most felreteve hogy mennyire rasszista ez vagy sem.
Nyakamat teszem rá hogy ha CR csapata a portugalok unnepelnek igy akkor mindenhol az menne hogy Cr rasszista.
Itt semmi emlites az isten fiarol.
de:
- Lionel Messi
- Alexis Mac Allister
- Emiliano Martinez
- Nicholas Otamendi
- Lautaro Martinez
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams