lestat írta:
realfan írta:
nem kell ahhoz szóba hozni, hogy Real fan legyél, ezt csak feltételeztem a kedvenc csapatodból kiindulva, de ha ennyire fáj, akkor bocsánat emiatt, nem vagy Real fan, csak elfogult és üldözési mániás kissé
Kar veled leallni mert ugyanazt a baromsagot fujod meg kiforgatod amit mondok.
Nem akarod megerteni csak kotekedni. Nekem erre nincs energiam.
Igy kicsit te vagy uldozesi manias…
igen igen, mert annyira meggyőző voltál, hogy más szurkolók is így gondolják, pont a szurkolók véleménye a legelfogulatlanabb mindig, annyira komoly érv volt, hogy arra még reagálni sem igazán volt értelme, semmit nem bizonyít, gondolhatod így a dologkat, nincs vele baj, természetes emberi reakció és tőled még nem is vészes, vannak a fórumon sokkaél vészesebbek, valaki már rendesen üldézési mániásnak is tűnik

csak ha ez ember tovább gondolkodik, rájön, hogy nem jó reakció a zsigeri gyűlölködés, kötekedés az ellenfél, rivális ellen, szerintem még akkor sem másra kéne mutogatni, ha jogos, de ha jogtalan, az még undorító is. alapból nem értem moiért kell mindig Messivel sé a Barcával foglalkozni, mert mondhatod, hogy nem barcázhtál,de Messi kb még mindig metafórája a klubnak itt a fórumon, azért is kötekedtek vele annyit meg persze, hogy Cét védjétek