Arrol a postrol meg is feledkeztem.
Crossbar challenge az
Szanalmas ahogy allandoan mentegetik minden hibajat.
Asszem itt kovettem ki ezt az oldalt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 17., szerda 12:50
Azert amikor az 433 (miro: instan csak 75 millioan kovetik, szoval nem egy no name szurkoloi oldal) Messi kihagyott 11-ese utan kirak egy olyan kepet, hogy ott van mellette Zidane VB dontos panenka golja, egy olyan szoveggel, hogy panenka crossbar challange, akkor nehez nem arra gondolni, hogy itt bizony valakit mentegetni probalnak.lestat írta:Ha mar uldozesi mania.dzsi91 írta: Mintha a goal, espn fabrició onefootball nem ugyanezekt tolná. Ők a baj, a többi csak megy utánuk.
Nezzuk meg mit irt a bbc mikor kihagyta cr a tizit meg mit irtak most mikor a tizi parbajban messi kihagyta.
Viszont te is nezd kicsit mas szemszogbol, ezek az emberek, ezek az oldalak nagyban formaljak a kozizlest, hadd szolaljon mar fel valaki, ha ugy gondolja, hogy nem jo iranyba ment el a futball kozeg. Eleg csak az Aranylabdat megnezni.miro. írta: Kit erdekel mit irnak..Kihagyta,aztan ennyi. Mind a ket esetben.
Ezek az emberek,ujsagok pont ebbol csinalnak penzt,hogy ha ujat es ertelmeset nem tudnak irni,legalabb irjanak tulzot valamelyik oldalra,aztan mehet rajuk az anyazas,amibol meg nagyobb hirnevuk lesz. Kicsit nezd mar ezt mas szemszogbol.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 17., szerda 12:42
Nezd. Rugja be maskor.lestat írta:
Ha mar uldozesi mania.
Nezzuk meg mit irt a bbc mikor kihagyta cr a tizit meg mit irtak most mikor a tizi parbajban messi kihagyta.
Èn idegrohamot? Oke.![]()
Ès felhaborodva sem vagyok.
lestat írta:Nekem bassza a csorom meg baszni is fogja ez a kettos merce. Ezt nezem hallom 15x eve.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 12:31
Ha mar uldozesi mania.dzsi91 írta: Mintha a goal, espn fabrició onefootball nem ugyanezekt tolná. Ők a baj, a többi csak megy utánuk.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 17., szerda 12:24
Aki idegrohamot kap a gep elott az inkabb te vagy.lestat írta:
Twitteren hireket olvasok.
Nem egy speed fele szarsagok.
Legtobbjuk faszan osszeszedi videokkal alatamasztja ha van valami tema. Linkelek akkor legkozelebb. Nem vagyok hulye. Nem 12 eves gyerekeket olvasok meg nezem hogy idegrohamot kapnak a gep elott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 17., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 12:22
nincs twitter fiókom és csak ezt az egy focis szurkolói oldalt követemlestat írta:Gyorsan belinlelted twitterrol.realfan írta:
gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messi
de:
Players who were NOT on the bus involved in racist chants.
- Lionel Messi
- Alexis Mac Allister
- Emiliano Martinez
- Nicholas Otamendi
- Lautaro Martinez
Akkor te is adsz a velemenyukre.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 12:20
Gyorsan belinlelted twitterrol.realfan írta:gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messilestat írta: https://twitter.com/RohanJivanAFC/statu ... 8848160848
Most felreteve hogy mennyire rasszista ez vagy sem.
Nyakamat teszem rá hogy ha CR csapata a portugalok unnepelnek igy akkor mindenhol az menne hogy Cr rasszista.
Itt semmi emlites az isten fiarol.
de:
- Lionel Messi
- Alexis Mac Allister
- Emiliano Martinez
- Nicholas Otamendi
- Lautaro Martinez
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 12:19
miro. írta:De miert nezel olyan szurkoloi oldalakat meg kovetsz olyat twitteren,ahol ezek mennek?lestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
Lapozgasd hany es hany oldal vagy mas csapat szurkoloi beszelnek arrol hogy messivel kivetelezve van. Egy konkret vb-t neki ajandekoztak. De jaja en vagyok az elfogult real fan. Mikor szoba sem hoztam a realt![]()
![]()
A youtuberhez odairtad,hogy halisten ilyeneket nem nezel es kovetsz.
Ezeknel sem komplikaltabb a metodus.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 12:18
az egy dolog, hogy olvas, de még ad is a véleményükre, szerintme inkább az a gázmiro. írta:De miert nezel olyan szurkoloi oldalakat meg kovetsz olyat twitteren,ahol ezek mennek?lestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
Lapozgasd hany es hany oldal vagy mas csapat szurkoloi beszelnek arrol hogy messivel kivetelezve van. Egy konkret vb-t neki ajandekoztak. De jaja en vagyok az elfogult real fan. Mikor szoba sem hoztam a realt![]()
![]()
A youtuberhez odairtad,hogy halisten ilyeneket nem nezel es kovetsz.
Ezeknel sem komplikaltabb a metodus.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 12:17
üldözési mániám meg nekem vanlestat írta:Ertsd az ironiat.realfan írta:
és még én nem értem az egészet meg forgatok ki dolgokat![]()
![]()
Puszi. Mennem kell messit uldozni.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 17., szerda 12:15
De miert nezel olyan szurkoloi oldalakat meg kovetsz olyat twitteren,ahol ezek mennek?lestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 12:10
Ertsd az ironiat.realfan írta:és még én nem értem az egészet meg forgatok ki dolgokatlestat írta: DE NEM ERTED DZSI TE REAL FAN VAGY ERGO ULDOZESI MANIAS!!!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 11:53
és még én nem értem az egészet meg forgatok ki dolgokatlestat írta: DE NEM ERTED DZSI TE REAL FAN VAGY ERGO ULDOZESI MANIAS!!!
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 11:52
igen igen, mert annyira meggyőző voltál, hogy más szurkolók is így gondolják, pont a szurkolók véleménye a legelfogulatlanabb mindig, annyira komoly érv volt, hogy arra még reagálni sem igazán volt értelme, semmit nem bizonyít, gondolhatod így a dologkat, nincs vele baj, természetes emberi reakció és tőled még nem is vészes, vannak a fórumon sokkaél vészesebbek, valaki már rendesen üldézési mániásnak is tűniklestat írta:Kar veled leallni mert ugyanazt a baromsagot fujod meg kiforgatod amit mondok.realfan írta:
nem kell ahhoz szóba hozni, hogy Real fan legyél, ezt csak feltételeztem a kedvenc csapatodból kiindulva, de ha ennyire fáj, akkor bocsánat emiatt, nem vagy Real fan, csak elfogult és üldözési mániás kissé![]()
Nem akarod megerteni csak kotekedni. Nekem erre nincs energiam.
Igy kicsit te vagy uldozesi manias…
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 11:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 17., szerda 11:47
Ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire védve van az ember ha külön cikket csinálnak róla, hogy ő nem volt a buszonrealfan írta:gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messilestat írta: https://twitter.com/RohanJivanAFC/statu ... 8848160848
Most felreteve hogy mennyire rasszista ez vagy sem.
Nyakamat teszem rá hogy ha CR csapata a portugalok unnepelnek igy akkor mindenhol az menne hogy Cr rasszista.
Itt semmi emlites az isten fiarol.
de:
- Lionel Messi
- Alexis Mac Allister
- Emiliano Martinez
- Nicholas Otamendi
- Lautaro Martinez
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 11:45
Kar veled leallni mert ugyanazt a baromsagot fujod meg kiforgatod amit mondok.realfan írta:nem kell ahhoz szóba hozni, hogy Real fan legyél, ezt csak feltételeztem a kedvenc csapatodból kiindulva, de ha ennyire fáj, akkor bocsánat emiatt, nem vagy Real fan, csak elfogult és üldözési mániás kissélestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 11:39
nem kell ahhoz szóba hozni, hogy Real fan legyél, ezt csak feltételeztem a kedvenc csapatodból kiindulva, de ha ennyire fáj, akkor bocsánat emiatt, nem vagy Real fan, csak elfogult és üldözési mániás kissélestat írta: Nezzel fel twitterre mas szurkoloi oldalakra.
Aztan nevethetsz![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem