Maradjal mar temanal.
Messi-CR osszehasonlitas volt mikor szar van a palacsintaban kit hogy vesznek elo.
Ez nem uldozesi mania. Ezek tenyek 15x eve.
Na puszi.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 17., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 10:53
értem én, csak közben az senki fejébe nem fordul meg, hogy ő maga is elfogult, hanem a világon csak mindenki más a Real ellen van, de valahogy én ebben nem hiszek, jobban abban, hogy aki itt mártírkodik ezek miatt, inkább ő a durván elfogultlestat írta: Ebben egyetertunk.
Csak viccesnek talalom ha minden jo akkor Messi es az argentinok a sorrend.
Ha valami szar van. Csak argentina neven fut a dolog meg az argentin valogatott…
Igen mert pont ez a fajta hozzaallas miatt van a torpenek minden szaros idenyre aranylabdaja. Nekem bassza a csorom meg baszni is fogja ez a kettos merce. Ezt nezem hallom 15x eve.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 17., szerda 10:51
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.1575 ... e=66BF0666realistahuni írta: Prosztó argentinok megint okosak voltak. Ment valami franciagyalázó rigmus a buszon ünneplés közben, csak hogy enzo fernandez felvette insta liveba.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 10:40
én értem, csak utálom az üldözési mániát és a kisebbségi érzetet, hogy a Barcát meg Messit meg cét mkindenbe is bele kell keverni, ahelyett, hogy saját csapattal foglakoznánk, de ha a túloldalon csinálják, akkor meg röhögünk rajtuk, meg most az argentinokon, miért foglalkpoztak a franciákkal mikor Copát nyertek, erre itt rögtön felvetődik Messi meg a Barca, kb ugyanaz a szint, jajj szegény Real meg Cé csak áldozatok állandóan....lestat írta: Nem erted.
Hidd el ha CR ugyanigy nincs a buszon akkor is igy lenne eladva a lap.
“CR CSAPATA RASSZISTA RIGMUSOKAT SKANDALT”
Vagy ehhez hasonlok.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 17., szerda 10:38
Es kb ugyanolyan gyokerseg lenne felhozni akkor cr-t,mint most Messit.lestat írta: Nem erted.
Hidd el ha CR ugyanigy nincs a buszon akkor is igy lenne eladva a lap.
“CR CSAPATA RASSZISTA RIGMUSOKAT SKANDALT”
Vagy ehhez hasonlok.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. július 17., szerda 10:27
gondoltam, hogy elő lesz hozva megint Messilestat írta: https://twitter.com/RohanJivanAFC/statu ... 8848160848
Most felreteve hogy mennyire rasszista ez vagy sem.
Nyakamat teszem rá hogy ha CR csapata a portugalok unnepelnek igy akkor mindenhol az menne hogy Cr rasszista.
Itt semmi emlites az isten fiarol.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 17., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 17., szerda 10:18
Hallatlan tárgyi tévedés. Így már nem is érvényes, amit énekelnek'shutterisland írta:ha jol lattam, egyedul camavinga kotheto angolai gyokerekhez, az angolaiak azok inkabb a portugal feketek kozott lennenek, de biztos nem az emelt foldrajztagozatos reszleg kantalta ezt.“They play for France but they are from Angola![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 17., szerda 6:56
szerintem az is csoda hogy kepesek voltak afrikai országokat megemliteni , foleg hogy helyesen'shutterisland írta:ha jol lattam, egyedul camavinga kotheto angolai gyokerekhez, az angolaiak azok inkabb a portugal feketek kozott lennenek, de biztos nem az emelt foldrajztagozatos reszleg kantalta ezt.“They play for France but they are from Angola![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 17., szerda 6:36
ha jol lattam, egyedul camavinga kotheto angolai gyokerekhez, az angolaiak azok inkabb a portugal feketek kozott lennenek, de biztos nem az emelt foldrajztagozatos reszleg kantalta ezt.“They play for France but they are from Angola
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 17., szerda 3:33
Szólj igazat és beverik a fejedetPad'em írta: Amúgy ennek a 120 milkás Enzonak ezzel reszeltek is, mikor a fél Chelsea keret afrikai franciaAmcsi tulajokkal, a pc Premier leaguben, igazolhat is haza.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 16., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 16., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 16., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. július 16., kedd 22:09
Olyan ez, mint mikor a katalanok nyernek valamit, aztan rank mutogatnak visszafele unneples kozben. Remelem Gaspartnak ez azert mar tetszettPad'em írta: Mutatja a szintjüket, hogy a Copa America győzelem után a franciákról énekelgetnek. Mi közük van hozzájuk? Csak nem még mindig Mbappé valami korábbi kommentje miatt, hogy az EB színvonalasabb?
Francia szövetség közölte is, hogy feljelentik őket a Fifánál.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 16., kedd 22:07
Hat nem racist de nyilvan ez olyan tema hogy nem kiabalsz ilyeneket. Megha ez az igazssag is. Mindenki tudja mire celoznak ezzel… hogy kurvara nem feher franciak.dzsi91 írta: Part of the lyrics:
“They play for France but they are from Angola
His mother is Nigerian,
His father Cameroonian,
But on the passport: French.”
Hát nemtudom ebba mi a racist? Egy kis cukkolás, hogy nem sok közük van franciaországhoz ami igaz. Vinicius majmozása a racist.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. július 16., kedd 22:06
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem