ferni írta:
Benzema elvesztését is simán viselte a csapat.
Simán?
Egész ősszel meg télen egy foshalmaz volt a csapat játéka, Bellingham ha nem hoz egy tényleg kb megismételhetetlen félszezont már maga a bajnokság is necces lehetett volna.
A tag 6 gól, 1 gólpasszt hozott a bajnokság 4 meccsén a Barca+Girona duó ellen
Egyenesen botrány volt az egész sokszor.
Tavasszal mikor Vini kapta meg a főszerepet a csapatban icipicit javult a játék képe, de akkor is rendszeres volt az, hogy nincs fent csatár és senki nem találja elől a helyét és kóvályogtunk 60-70 percig elől, mert mindenki össze-vissza... Lásd pl BL döntő meg olyan 15 ugyanilyen bajnoki meccs
Szóval rohadtul hiányzott elölről valaki egész szezonban, Joselu csak ha beállt is szintekkel javította a csapatot elég sokszor, mert hirtelen mindenki tudta hol a helye, volt kinek felpasszolni, középen foglalta az embereket, elvitte őket, hogy helyet csináljon, lehetett beadni, mert volt középen ember stb.
Inkább az a durva, hogy így is leesett a BL.
Az, hogy ennyire jól ment neki és át tudta venni tőle a stafétát Vini később azaz edzőt dícséri. Én tavaly ilyenkor el se tudtam képzelni, hogy ki fog nekünk gólt lőni. Ígérgették Mbappét, de tudtam akkor, hogy nem fog akkor ide kerülni.
Kitalált egy új taktikát, amit nyilván szoknia kellett a csapatnak és nem ment nekik, de valahogyan a tavaszra sikerült pont úgy összeforrasztania a dolgot, hogy működőképes legyen. Ekkor le is hagytuk a Gironát, majd szépen végig gyalogoltunk Európán. Ez szerintem maximálisan az edző és a stáb érdeme. Ez nem durva, meg nem mák, amikor már sokadjára így csinálja valaki.