Nem is tudtam, hogy az aranylabdát példaértékű viselkedésre adják...hej989 írta:Ez nem lesz itt népszerű, de azért én nem bánom, hogy az ilyen féreg játékosok, mint Carvajal, Suarez, Pepe nem kapnak aranylabdát.ikarus93 írta: Megkell kapnia az aranybogyót.
Fantasztikus játékosok, de a pályán a viselkedésük egyáltalán nem példaértékűek. Ronaldo, Messi, Modric és Benzema sosem akart megnyomorítani embereket a pályán, nem csináltak rendszeresen ilyen gesztusokat, mint ez a sírás Kane-nel.
Ha már úgyis szar az aranylabda szavazás, én örülnék, ha olyan emberek kapnák, akik viselkedni is tudnak, Bellingham erre pl alkalmas.
És mégegyszer, zseniális játékos Carvajal, de csak ezen az EB-n volt 3-4 olyan megmozdulása, amit, ha a Real ellen csinált volna egy játékos, itt máglyára vetnétek.
Anno annak adták aki a legtöbb serleget nyeri, a leginkább kiveszi a részét a sikerekből, azután annak adták aki a legtöbb gólt rúgta, pedig sereget sem nyert, aztán az kapja aki az anyák kedvence, most meg példaértékű viselkedése legyen