Ezek után érthetetlen ez az egész.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 14., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:43
en meg mindig bízom abban hogy szegeny demens oreget leleptetik a demokratak es nem hagyjak ezt az amokfutast folytatniBLevi96 írta:Az eset óta én mindenhol azt látom hogy ezzel eldölt az elnök választás, Trump nyert.kiserik írta:
Egy dologra válaszolj: miért lövette le magát Trump, mert szerinted ez történt?
Mondjuk én nem tudom ez miért erősíti meg az embereket a döntésükbe, áldozat szerep vagy hogy biztos a háttérhatalmak, zsidók stb. akarják eltenni lábalól, mert ő ellenük van és helyre pofozná a világot, de nem akarják.
Ezért lövetné le magát, a közvélemény miatt.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:42
aha az akkor normalisBencze írta:Allitolag tobben is szoltak a rendoroknek es a SS-nek, hogy lattak egy fegyveres embert a tetore maszni es nem tettek semmitgutihaz14 írta: https://x.com/WallStreetSilv/status/181 ... 22201?s=19
erre van mar valasz? miota volt a teton es miért nem erdekelt senkit?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 22:41
Allitolag tobben is szoltak a rendoroknek es a SS-nek, hogy lattak egy fegyveres embert a tetore maszni es nem tettek semmitgutihaz14 írta: https://x.com/WallStreetSilv/status/181 ... 22201?s=19
erre van mar valasz? miota volt a teton es miért nem erdekelt senkit?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 14., vasárnap 22:41
Az eset óta én mindenhol azt látom hogy ezzel eldölt az elnök választás, Trump nyert.kiserik írta:
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 22:31
Ki a tokom mondta ezt rad? Ezutan inkabb paranoisnak hivnalakkiserik írta:Szavazz! Eddig nem tudtuk, hogy amerikai állampolgár vagy. Csak egy dolgot kérdeznék: ha azt mondom, hogy szerintem nem Trump lövette le magát valami 20 éves mesterlövésszel, akkor mi a büdös, kóchengeres, mocskos, pöcsért kell azt mondani reflexből, hogy én Trump imádó vagyok, orosz párti (itt már nekted bazdmeg mindenkit az oroszok irányítanak) és Bident gyanusítom a támadással?!? Teljesen elmentek otthonról? Nem lehet, hogy csak egy zavart elméjű magányos elkövetőről van szó?Bencze írta: Inkabb az oregre szavazok...
Védelem: biztosan így védenék az aktuális amerikai elnököt is. Nyílt területen 100 yard volt a felügyeleti terület. 100 yard. 91,5 méter. Persze az SS szóvivője evidens, hogy ezt fogja nyilatkozni, mást nem is tehet.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 14., vasárnap 22:26
Szavazz! Eddig nem tudtuk, hogy amerikai állampolgár vagy. Csak egy dolgot kérdeznék: ha azt mondom, hogy szerintem nem Trump lövette le magát valami 20 éves mesterlövésszel, akkor mi a büdös, kóchengeres, mocskos, pöcsért kell azt mondani reflexből, hogy én Trump imádó vagyok, orosz párti (itt már nekted bazdmeg mindenkit az oroszok irányítanak) és Bident gyanusítom a támadással?!? Teljesen elmentek otthonról? Nem lehet, hogy csak egy zavart elméjű magányos elkövetőről van szó?Bencze írta: Inkabb az oregre szavazok...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. július 14., vasárnap 21:40
tcskhun írta: Éééésigen! Eljött az a nap is amikor a sniper, counter sniper és merénylet szakértők országa is lettünk…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: géza » 2024. július 14., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. július 14., vasárnap 20:07
"A republikánusok közül a képviselőház Trumpot amúgy is erősen támogató tagja, Mike Waltz például nem sokkal a lövések eldördülése után keményen bírálta a Joe Biden-adminiszrtáció belügyminiszterét, Alejandro Mayorkast. A floridai republikánus politikus, Waltz szerint ugyanis Mayorkas korábban „megtagadta”, méghozzá „többszöri kérés ellenére” is, hogy nagyobb védelmet kapjon Donald Trump a Secret Service-től, azaz az amerikai csúcsvezetők biztonságáért felelős titkosszolgálattól."Bencze írta:A secret service vigyaz minden korabbi elnokre es first ladyre. Meg a felig halott Jimmy Carter is a secret service vedelmeben all. Ugyanolyan szintu vedelmet kapnak, mint Biden.kiserik írta: Kiegészítésként még annyit, hogy Trump jelenleg nem elnök. Nem tudom, hogy milyen biztonsági előírások vonatkoznak egy elnök jelöltre Amerikában. Gyanítom, hogy a testőrei is inkább a saját emberei lehettek.
Neked meg mibajod? Az egyik hobbim a precíziós lövészet elmélete és gyakorlata. Emellett imádok minden mesterlövészes cuccot. Gondoltam megosztok pár dolgot, mikor full hülyeségeket olvastam a fegyverrel kapcsolatban. Semmilyen szakértői véleményt nem olvastam, egyszerűen leírtam, amit láttam, hallottam a videó felvételen.untouchable írta:És ki más, mint kiserik… Ez a tag egy zseni a rikko nevű haverjával együtt.tcskhun írta: Éééésigen! Eljött az a nap is amikor a sniper, counter sniper és merénylet szakértők országa is lettünk…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elképesztő, hogy mennyire hatékonyan tudják copy+pastelni a szakértők véleményét mesterlövész puskákról, rakétákról, ukránokról, oroszokról.
Egyszerűen a világ minden dolgában szakértők vagy közvetlenül/közvetetten érintettek.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. július 14., vasárnap 19:58
Mondjuk a konteosok,összeesküvés gyártok tábora még nagyobbuntouchable írta:És ki más, mint kiserik… Ez a tag egy zseni a rikko nevű haverjával együtt.tcskhun írta: Éééésigen! Eljött az a nap is amikor a sniper, counter sniper és merénylet szakértők országa is lettünk…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elképesztő, hogy mennyire hatékonyan tudják copy+pastelni a szakértők véleményét mesterlövész puskákról, rakétákról, ukránokról, oroszokról.
Egyszerűen a világ minden dolgában szakértők vagy közvetlenül/közvetetten érintettek.
Amúgy FREE RIKKO! Nehogy összeszedje a 3 barcás spanját (pl oleguert) és lázadást szítson a fórum ellen, mint anno Trump a Capitolium ostromakor.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. július 14., vasárnap 19:49
És ki más, mint kiserik… Ez a tag egy zseni a rikko nevű haverjával együtt.tcskhun írta: Éééésigen! Eljött az a nap is amikor a sniper, counter sniper és merénylet szakértők országa is lettünk…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. július 14., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 14., vasárnap 17:58
Van különbség a 2 között, lehet Trumpért nem aggódnakBencze írta: https://x.com/keithboykin/status/181226 ... ko3_xRlgtA
Valami hasonlo reakcio a titkos ugynoksegtol hihetobb lett volna
https://x.com/firstname736928/status/18 ... ko3_xRlgtA
Ez is jo![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 14., vasárnap 17:34
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem