HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 18., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 14., vasárnap 20:39
Ugye? Az egész széria az. De ez a falióra sem rossz.Halfkey írta:Zseniális
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 14., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 14., vasárnap 1:10
En ezt birtam, bar en birom ezeket a tavolsagtarto, observer stilusu cuccokat, a Ghost storyt is ezert imadom. Na ez annyira nem jo, de egyszer nezheto, nehol uncsi, de ilyen nagyon fura modon parodiakent mukodik sokszor anelkul, hogy eroltetetten parodizalna. A vege az eleg necc de ertem miert csinaltak, a szokasos last scare szabalyt jol a visszajara forditottak.Remy írta: IN A VIOLENT NATURE: Szóval ilyen az, mikor egy 80-as évekbeli slasher receptet (Pontosabban a Péntek 13-at, mert bárki bármit mond, ez egy Péntek 13-film) nem a megszokott formában készítenek el, hanem fine dining módon.
A koncepció, miszerint a gyilkost követhetjük végig, egyszeri szórakozásra jó. Ötletes. De ennek ellenére... ez a film kurva unalmas! Az utolsó 15 percet hagyjuk is... A nem megszokott kivitelezés egy ideig működik, élvezi az ember, hogy nem a 600. idegesítő, sablonos hullajelöltet kell végignézni a játékidő alatt, de helyette nézheted azt, hogy a gyilkos 75 percen keresztül sétálgat. Lassan... kurva lassan.
Viszont gyilkosságok kifejezetten kreatívak, ráadásul a vér és maszkok is teljesen rendben vannak. Igazából az év killje, amire még a Mortal Kombat is büszke lenne, itt van, ebben a filmben.
Szóval összességében az In a Violent Nature egy jó próbálkozás, amit lehet tisztelni, kell is tisztelni. Végre próbált valaki mutatni valami újat, de ettől függetlenül nem ez lesz a horrorfilmek új iránya.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 13., szombat 0:25
HozzászólásSzerző: b3tman » 2024. július 12., péntek 23:34
Hat nemtudom hova lehet fokozni az elso reszt. De varos….hehetheoriginal írta: jon a platform 2 oktoberben netflixre![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 12., péntek 8:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 10., szerda 14:06
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki mas iranyba visz egy filmet. Igazabol ebben a konkret esetben nem is tudom, mit lehetne varni. A Gladiator ugy jo es kerek, ahogy van. Ha mar csinalnak hozza egy 2. reszt (ami tulajdonkeppen nem is folytatasnak tunik, csak a nevet akarja meglovagolni es emiatt valami bele van vagva az elozo tortenetbol), akkor az lehet mas szerintem.lestat írta:De ha hozzanyulsz egy ilyen filmhez csinald jol.zsuninnyo írta: Teljesen mas stilusu filmnek tunik mint az elso resz, felesleges is osszehasonlitani. Ez egy sima akciofilmnek nez ki - amit a zene is alatamaszt -, annak pedig egyaltalan nem tunik rossznak.
Hozd ugyanazt a szintet es vibeot vagy emeld meg magasabbra.
De elvinni egy akcio film iranyaba. Mintha abbol nem lett volna eleg az elmult evekben. Bar lehet hogy erre van igeny sajnos…
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 10., szerda 9:45
De ha hozzanyulsz egy ilyen filmhez csinald jol.zsuninnyo írta: Teljesen mas stilusu filmnek tunik mint az elso resz, felesleges is osszehasonlitani. Ez egy sima akciofilmnek nez ki - amit a zene is alatamaszt -, annak pedig egyaltalan nem tunik rossznak.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. július 10., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: füst » 2024. július 10., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 9., kedd 23:05
Hat ez egy rakas szarnak tunik. Pedig vartam nagyon.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 9., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. július 9., kedd 16:56
reeed_ati írta: Az a zene az nagyon nem tetszik alatta, teljesen elveszi a feelinget, nekem legalábbis..
Nyilván ez nem jelent semmit és a film lehet még jó ettől..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 9., kedd 16:54
Az a zene az nagyon nem tetszik alatta, teljesen elveszi a feelinget, nekem legalábbis..
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 9., kedd 0:14
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem