"A republikánusok közül a képviselőház Trumpot amúgy is erősen támogató tagja, Mike Waltz például nem sokkal a lövések eldördülése után keményen bírálta a Joe Biden-adminiszrtáció belügyminiszterét, Alejandro Mayorkast. A floridai republikánus politikus, Waltz szerint ugyanis Mayorkas korábban „megtagadta”, méghozzá „többszöri kérés ellenére” is, hogy nagyobb védelmet kapjon Donald Trump a Secret Service-től, azaz az amerikai csúcsvezetők biztonságáért felelős titkosszolgálattól."Bencze írta:A secret service vigyaz minden korabbi elnokre es first ladyre. Meg a felig halott Jimmy Carter is a secret service vedelmeben all. Ugyanolyan szintu vedelmet kapnak, mint Biden.kiserik írta: Kiegészítésként még annyit, hogy Trump jelenleg nem elnök. Nem tudom, hogy milyen biztonsági előírások vonatkoznak egy elnök jelöltre Amerikában. Gyanítom, hogy a testőrei is inkább a saját emberei lehettek.
Ezt most olvastam.

Egyébként a nagy összeesküvésben, miszerint Trump ""lelöveti magát"", én azt nem értem, hogy miért tenne ilyet? Ha jól tudom pont az a gáz, hogy lassan senki nem akar Joe nagyapóra szavazni az egészségi állapota miatt.
Neked meg mibajod? Az egyik hobbim a precíziós lövészet elmélete és gyakorlata. Emellett imádok minden mesterlövészes cuccot. Gondoltam megosztok pár dolgot, mikor full hülyeségeket olvastam a fegyverrel kapcsolatban. Semmilyen szakértői véleményt nem olvastam, egyszerűen leírtam, amit láttam, hallottam a videó felvételen.untouchable írta:És ki más, mint kiserik… Ez a tag egy zseni a rikko nevű haverjával együtt.tcskhun írta: Éééésigen! Eljött az a nap is amikor a sniper, counter sniper és merénylet szakértők országa is lettünk…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elképesztő, hogy mennyire hatékonyan tudják copy+pastelni a szakértők véleményét mesterlövész puskákról, rakétákról, ukránokról, oroszokról.
Egyszerűen a világ minden dolgában szakértők vagy közvetlenül/közvetetten érintettek.