En ugy tudom,hogy a regebbi mazdak nem kaptak meg azt az alvazvedelmet,amit a tobbi europai auto igen.zsuninnyo írta:Annyit jelent, hogy az atlaghoz kepest jobban rozsdasodik mert nem jo az alvazvedelme, mert sporolnak rajta mar akkor, amikor kigurul a gyarbol. Gyanus, hogy a mazdakon egyaltalan nincs (foleg az olcsobb modelleken, a 3-as es 2-es de ugyanugy igaz a tobbire is), vagy ha van akkor egy lepkefingnyi peldaul. Ha hasznaltan veszed fokozottan kell figyelned arra, hogy honnan jon az auto (Ausztria, Nemetorszag - eszaki resz), ahol leginkabb tobbet esik a ho es sozzak az utakat, ezert az elso dolog amit meg kell nezni rajta, hogy az alja nem rozsdas-e nagyon, vagy a sarvedok, kuszobok, motorter.Halfkey írta: Szerintem amikor azt mondják egy autóra hogy rozsdásodik akkor az nem jelenti azt hogy minden egyes darab, hanem hogy mittudomén 30% a többi márkánál tipikusa 10% helyett. De ez egy laikus vélemény, nem értek az autókhoz azon túl hogy tudok vezetni meg volt sokfajta a családban, szóval ha van valaki aki autószerelő itt akkor kíváncsi lennék hogy valójában mit értenek ez alatt![]()
Cserebe ha rozsdamenteset veszel - ami lehetseges - es lealvazvedozod, meg is vagy vele. Kb ennyi.
De szerintem ez az ujaknal mar nem valid.