EURO 2024
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: EURO 2024
na, a kezdokben abszolut semmi meglepo.
van egy fura erzesem, hogy nem tanult a buta angol nep abbol, ahogy az olaszok elleni dontot elkiabaltak, vagyis a sajat mikro kornyezetem ezt sugallja, nagyon elhiszik, ilyenkor szokott jonni a bukta.
van egy fura erzesem, hogy nem tanult a buta angol nep abbol, ahogy az olaszok elleni dontot elkiabaltak, vagyis a sajat mikro kornyezetem ezt sugallja, nagyon elhiszik, ilyenkor szokott jonni a bukta.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
BB Rikko, az irigyseg csunya dolog… te is valora valthatod a transz fius almaidat.rikko írta:Nem mindenkinek adatik meg, hogy transz fiúja legyenhehetheoriginal írta:
enyhe pedofil miliő hatja át azt a képet, ahogy a fogyatékosfejű messi mosolyog meg fogdossa a bébi jamalt.....![]()
![]()
![]()
Jude’s bringing it home. 1-0
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kimeneteltol fuggoen megkaptuk vegul a szabadnapot hetfore, szoval az se baj, ha eltesznek egy harmast a spanyolok.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor ezzel el is dőlt hogy nem az angolok nyernekRemy írta: Angolokat mondtam torna elott, tartom, hogy most beadja nekik.
Masreszt, ha behuzzak, jon 70k, meg Kane is kupat nyer, szoval lehet megiscsak tukorsima spanyol lesz.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na elolvastam a hirt.
Minden szovetseg 10ezer jegyet kapott, plusz a szovetsegek 1600 jeggyel rendelkeznek, szponzoroknak, sleppnek.
Az angolok nyilvan a hivatalos ertekesites soran vettek a jegyeket esz nelkul, bizva, hogy dontoben lesznek.
A jegyek harmadik reszet pedig üzereken keresztul vettek vagy olyanoktol, akiknek volt jegyuk a dontore es inkabb eladtak nagy haszonnal.
Minden szovetseg 10ezer jegyet kapott, plusz a szovetsegek 1600 jeggyel rendelkeznek, szponzoroknak, sleppnek.
Az angolok nyilvan a hivatalos ertekesites soran vettek a jegyeket esz nelkul, bizva, hogy dontoben lesznek.
A jegyek harmadik reszet pedig üzereken keresztul vettek vagy olyanoktol, akiknek volt jegyuk a dontore es inkabb eladtak nagy haszonnal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Angolokat mondtam torna elott, tartom, hogy most beadja nekik.
Masreszt, ha behuzzak, jon 70k, meg Kane is kupat nyer, szoval lehet megiscsak tukorsima spanyol lesz.
Masreszt, ha behuzzak, jon 70k, meg Kane is kupat nyer, szoval lehet megiscsak tukorsima spanyol lesz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nagy pénzt azért ne tegyél a 2,5overreRealista24 írta: Nekem mindegy ki nyer.
Legyen a meccs 2-2, aztan hosszabbitasban 1-1 gol, majd legyen 6-7 bunteto csapatonkent.
Szorakozzunk mar vegre egyszer rendesen ezen az EB-n.

bűn rossz meccs, 1-0 Saka góljával és sir Gareth Southgate jövő héttől...

azért persze örülnék egy Bellingham duplának

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nekem atjott a poen.hehetheoriginal írta: a pesszimista.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt a hírt nem értem.soadroli írta:de ez mi a fasz? miért nem lehet egyenlően elosztani? mittudomén 40-40%, a maradék meg a VIP meg akinek sikerül venni.L.Miki írta: Ha minden igaz a vasárnapi döntőre a spanyol szövetségnek csak 7 ezer jegyet sikerült szerezni és ha minden is jól megy akkor is max 10.000 fő mehet, szemben az 50 ezer angol szurkolóval...![]()
Hat már rég elkelt az összes jegy a meccsekre, döntőt is beleértve.
El tudom képzelni hogy az angolok felvásároltak eleve amennyit tudtak, illetve lecsaptak minden 2nd hand opciora.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FA insist on Gareth Southgate to stay, they want him to be England's manager regardless of the outcome in the Euros final vs Spain.
Internal talks already took place to confirm total confidence in Southgate.
Internal talks already took place to confirm total confidence in Southgate.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
de ez mi a fasz? miért nem lehet egyenlően elosztani? mittudomén 40-40%, a maradék meg a VIP meg akinek sikerül venni.L.Miki írta: Ha minden igaz a vasárnapi döntőre a spanyol szövetségnek csak 7 ezer jegyet sikerült szerezni és ha minden is jól megy akkor is max 10.000 fő mehet, szemben az 50 ezer angol szurkolóval...![]()

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha minden igaz a vasárnapi döntőre a spanyol szövetségnek csak 7 ezer jegyet sikerült szerezni és ha minden is jól megy akkor is max 10.000 fő mehet, szemben az 50 ezer angol szurkolóval...

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
peti who?
- hehetheoriginal
petinek mennyi profilja vannmate írta: Sima 0-0, gyalázatos teljesítményekkel, mint az egész EB-n.

thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sima 0-0, gyalázatos teljesítményekkel, mint az egész EB-n.
- hehetheoriginal
hja. aludni meg majd ha már a temetőben leszünk, mi?Realista24 írta: Nekem mindegy ki nyer.
Legyen a meccs 2-2, aztan hosszabbitasban 1-1 gol, majd legyen 6-7 bunteto csapatonkent.

sztem ótvaros 1:0 a spanyoloknak, morata betalál, aztán angolok nem tudnak kiegyenlíteni.
nekem mindegy mindkettő ratyi, lesz miért örvendeznem, akárki kap ki

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nekem is mindegy ki nyer. Talán az angolok játéka frusztrált a legjobban ezen az EB-N, egyszerűen borzasztóan semmit mondó volt. A Hollandok ellen már mutattak valamit, de egy ilyen torna után pont egy Southgatenak mennybe mennie, igazsagtalan lenne. A nagyképű angol drukkerekhez sincs kedvem. Ezzel szemben a spanyolok jól és többször latvanyosan fociztak. Kifejezetten szimpatikus keretük van, persze elfért volna még pár Real játékos, de ez mindig is így volt. Amit viszont náluk nem szeretnék, hogy majd az esetleges győzelmuknel minden Yamalrol szóljon. Nekem amugy szimpi a srác, nem tunik egy vérbeli g.cinek, mint sok barcás kollegaja, de nagyon unom a hypeot körülötte. Moratanak is ütni való feje van, angoloknak meg van egy Jude, aki ha egy jobb döntőt produkalna, szinte biztosan megkapná azbatanylasztit. Szoval nehéz.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem mindegy ki nyer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a spanyolok a németek ellen épp, hogy visszaálltak a vezetés megszerzése után. A mutatott játék alapján ott a 11-essel ki kellett volna esniük, de még így is Ők mutatták a legtöbb focira emlékeztető dolgot a tornán. Úgy nézve meg, hogy az angolok a döntőben vannak, nincs is kérdés ki érdemelne győzelmetDupla D írta: Meccsek többségét láttam minden nagycsapattól. Igen, a spanyolok fociztak. Vezetésnél se álltak vissza a franciák elleni második félidőt leszámítva.
Legtöbb rúgott gól, legtöbb kísérlet, egyedüliként minden meccs nyerve. Ha valakiért akkor a spanyolok meccseiért érdemes volt eddig leülni.