Mondjuk nincsenek sokan ezen az oldalon sem, az tény.h3x0r írta:Ahh, vannak mas magyar Spurs szurkolok is? Azt hittem csak te vagy

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 4., szerda 16:56
Mondjuk nincsenek sokan ezen az oldalon sem, az tény.h3x0r írta:Ahh, vannak mas magyar Spurs szurkolok is? Azt hittem csak te vagy
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 4., szerda 16:38
Ahh, vannak mas magyar Spurs szurkolok is? Azt hittem csak te vagyGT37 írta:Akartam még kicsit hosszabban írni a 2-2-ről, de most megtaláltam a spursös népsport blogon egy Spurs-drukker beszámolóját, aki a helyszínen tekintette meg a meccset, kiváló írás lett, ajánlom mindenkinek. KATT
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 4., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 4., szerda 15:09
Csak azért,mert olvastam én már azt róla ezen a platformon hogy egy túlértékelt luzer,akinek még a felkelés is gondot okoz az ágyból.Nos lehet...lehet hogy vannak fizikális problémái,lehet hogy már öregszik,de a pályán nem látszik ebből semmi.Mindenki szerint ha fociról beszélünk.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 4., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 4., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. december 4., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 3., kedd 23:27
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 3., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 3., kedd 21:56
Szerintem RVP is az. Szerintem.morientes írta:Jó...akkor javítok.Rooney-n kívül nincs egy valamire való klasszis, futballista a csapatban.Kifelejtettem a klasszist.Remélem mindenki boldog.Érdekes...Akkor ez mi? :hmmm:![]()
Ja,és még mielőtt megint "valaki" megkérdőjelezné,szerintem igen,Rooney klasszis.Szerintem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 3., kedd 21:47
Ja,és még mielőtt megint "valaki" megkérdőjelezné,szerintem igen,Rooney klasszis.Szerintem.
Az az aki rúgott év elején két gólt és mindenki vinni akarta sok10millióért? Gondolom semmi......csabi* írta:januzaj gyerekkel egyébként mi van ? játszik eleget ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 3., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. december 3., kedd 15:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:41
Jó...akkor javítok.Rooney-n kívül nincs egy valamire való klasszis, futballista a csapatban.Kifelejtettem a klasszist.Remélem mindenki boldog.Érdekes...Akkor ez mi? :hmmm:
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 3., kedd 15:13
Érdekes...Akkor ez mi?morientes írta:iNem klasszis.Mert itt erről volt szó.De néha nem árt végig olvasni az összes hsz-t,a tisztán látás kedvéért...Wertz írta:Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár
morientes írta:Szerintem nem arra gondolt hogy akkor most hogy Rooney-n kívül nincs egy valamirevaló futballista a csapatban(sztm RvP nem az)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:05
Persze,ne legyen már félreértés,senki se mondja hogy RvP szar,csak arról volt szó hogy nem klasszis játékos.Kerlon írta:Hát azért RvP nem lassú és bitang bal lába van... Nálam most Cavani, Ibra, Suárez az elit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 2., hétfő 23:39
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 23:17
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem