EURO 2024
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: EURO 2024
Nekem a kókler edzők tornájaként fog megmaradni az emlékezetemben. Rendesen összefújta a szemetet a szél. Szerintem ez a fő oka annak hogy ennyire nézhetetlen.
Lassan úgy néz ki hogy aki nem kap állást kluboknál az megy válogatotthoz, szomorú.
Lassan úgy néz ki hogy aki nem kap állást kluboknál az megy válogatotthoz, szomorú.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A szomoru igazsag.hehetheoriginal írta: all time legszarabb vb utan all time legszarabb eb.
évi 4-5 meccsen kivul (el clasicok, beell tavasz) nezhetetlen roncs sportág.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
all time legszarabb vb utan all time legszarabb eb.
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Spanyolok akartak eddig egyedül focizni. Deschamps és Southgate nyomja a futballterrorizmust. Ne nyerjenek semmit.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mar most lattam olyan posztokat, hogy a gyerek torna mvp lehet.
Engem amugy Cucurella meg a sok kozepszer gyozelme jobban zavarna ugy, hogy nincs egy oreg Ramos a csapatban. Dzsamal a legkevesbe erdekel onnan.

Engem amugy Cucurella meg a sok kozepszer gyozelme jobban zavarna ugy, hogy nincs egy oreg Ramos a csapatban. Dzsamal a legkevesbe erdekel onnan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ez a forum nincs felkeszulve egy esetleges spanyol gyozelemre. Ami utana kovetkezne Yamal-lal, rengetegen agyverzest kapnanak a kovetkezo 5-10 evbenSanti írta:
Spanyol-Holland döntőnek szurkolok és ott már természetesen Carvajalék sikeréért.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy azt, hogy Mendy hogyan volt kepes osszeszedni magat 2022/23 utan.hehetheoriginal írta:írjál már kicsit joselurol pls, volt ott valami történet, hogy 2 éve még nézőként volt a béelldöntőn...ferni írta: Csak jobban kifejtettem na....![]()
Nem vettem észre...![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
írjál már kicsit joselurol pls, volt ott valami történet, hogy 2 éve még nézőként volt a béelldöntőn...ferni írta: Csak jobban kifejtettem na....![]()
Nem vettem észre...![]()

thereisonly1ronaldo
Csak jobban kifejtettem na....
Nem vettem észre...

Nem vettem észre...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kb. hat hsz-szel korabban...ferni írta: https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... fixing-ban
Hát ez zseniális...![]()
![]()
![]()
Holland Angolra kiküldtek egy olyan bírót, aki régen benne volt matchfixingben, Bellingham egy Bayern elleni meccs után be is szólt neki, mert szerinte akkor is lefizették (Jude kapott 40k € büntetést), erre ő vezeti az EB elődöntőt...![]()
![]()
Jude interjúja a meccs után...He took 300€ as an assistant referee/linesman 20years ago in the third league.
He reported the whole incidident quite late, but it lead to the uncovering of the bigger match-fixing scandal.
He served his ban.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... fixing-ban
Hát ez zseniális...
Holland Angolra kiküldtek egy olyan bírót, aki régen benne volt matchfixingben, Bellingham egy Bayern elleni meccs után be is szólt neki, mert szerinte akkor is lefizették (Jude kapott 40k € büntetést), erre ő vezeti az EB elődöntőt...

Hát ez zseniális...

Holland Angolra kiküldtek egy olyan bírót, aki régen benne volt matchfixingben, Bellingham egy Bayern elleni meccs után be is szólt neki, mert szerinte akkor is lefizették (Jude kapott 40k € büntetést), erre ő vezeti az EB elődöntőt...

Jude interjúja a meccs után...He took 300€ as an assistant referee/linesman 20years ago in the third league.
He reported the whole incidident quite late, but it lead to the uncovering of the bigger match-fixing scandal.
He served his ban.

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egyedül Kroos-al voltam úgy, hogy szorítottam érte, hogy last danceként EB-vel zárja a karrierjét. Többieknél, főleg angolok és franciák esetében akkora botrány szart játszanak, az edzőiket meg hagyjuk is, hogy hiába a játékosaink, inkább úgy voltam essenek ki mielőbb és jöjjenek haza pihenni, meg a kisebb-nagyobb sérüléseket rendbetenni (pl. Jude, Mbappé).wZoLee7 írta: Én meg azt remélem az angolok és franciák kizúgnak a francba. Sajnálom a játékosainkat, de ezzel az eddigi produktummal nem érdemelnek döntőt. Amelyikük meg az edzőt is megtartja az eb után az nem is akar javulni, megérdemeltek volna egy nagyobb lebőgést már korábban is. Egy döntőben ne azt kelljen nézni, hogy erőlködnek a 0:0-ért.
Ez a francia 2 vkp-s felállás nem tudom miért bújt elő a történelem könyvekből, de hatalmas baromság. Többször kerül Kante és Tchou helyzetbe mint a támadók![]()
Spanyol-Holland döntőnek szurkolok és ott már természetesen Carvajalék sikeréért.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg azt remélem az angolok és franciák kizúgnak a francba. Sajnálom a játékosainkat, de ezzel az eddigi produktummal nem érdemelnek döntőt. Amelyikük meg az edzőt is megtartja az eb után az nem is akar javulni, megérdemeltek volna egy nagyobb lebőgést már korábban is. Egy döntőben ne azt kelljen nézni, hogy erőlködnek a 0:0-ért.
Ez a francia 2 vkp-s felállás nem tudom miért bújt elő a történelem könyvekből, de hatalmas baromság. Többször kerül Kante és Tchou helyzetbe mint a támadók
Ez a francia 2 vkp-s felállás nem tudom miért bújt elő a történelem könyvekből, de hatalmas baromság. Többször kerül Kante és Tchou helyzetbe mint a támadók

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Remélem most már feldobja azt a baszó Fofana-Kante-Rabiot középpályás sort, ezen a meccsen lenne pont ennek ideje!

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Rohadt mocskos Didié. Hajrá hajrá spanyolok!Remy írta: Azt mondják, hogy Rabiot megy vissza a kezdőbe, Cama meg pad.![]()
![]()
![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Cama túlságosan is támadó felfogású.Remy írta: Azt mondják, hogy Rabiot megy vissza a kezdőbe, Cama meg pad.![]()
![]()
![]()

Camavinga BLt nyert, Rabiot meg 0 percet játszott idén Európában...Remy írta: Azt mondják, hogy Rabiot megy vissza a kezdőbe, Cama meg pad.![]()
![]()
![]()

Kantét még meg lehet érteni, világ egyik legjobbja volt a szerepkörében és meglepően jó ahhoz képest, hogy az araboknál levezető, de ez a Rabiot...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt mondják, hogy Rabiot megy vissza a kezdőbe, Cama meg pad.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Mindegy ki van fent, ezek a francia legények úgysem támadnak

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nacho and Laporte will be the center-backs for Spain against France. Jesus Navas will start at right-back.
Najsz
Najsz

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema