OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
szerintem is a duolingo max kiegeszitesnek jo, asszony tanul tobbek kozott azzal is magyarul, az epiteszmernok meg zeneszerzo szavakat hamarabb tanitotta, mint alapveto hatarozokat.
meg vannak idegesito bugok is.

meg vannak idegesito bugok is.
Duolingot én is szeretem és jó kiegészítés, de embert nem ismerek akinek ez volt a fő tanulási módszere és megtanult egy nyelvet. Persze lehet csak a személyes mintám kicsi, neked volt ezzel sikered Gergő?
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Pool, Bayern, német válogatottFaust írta: Ha már itt tartunk, a Babbelt használta már bárki?

Ha már itt tartunk, a Babbelt használta már bárki?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Duolingo-t én is meleg szívvel ajánlom, de emberfüggő lesz, hogy mennyire lesz hatékony. Nekem nagyon bejött, de ismerek olyat akinek kuka lett. Intenzíven érdemes rászánni legalább napi 30-40 percet, hogy legyen eredménye.
Mellette pedig nyomasd a spanyol kontentet Netflixen felirattal, mert nagyon sokat segít, ha szokja a füled a nyelvet, még ha nem is érted (pl. Casa de Papel, Elite, Alpha Males). Ajánlom még Disney-n az olyan meséket vagy filmeket, amiket már láttál ezerszer, de most nézd őket spanyol szinkronnal, amelyiknél ez elérhető.
Mellette pedig nyomasd a spanyol kontentet Netflixen felirattal, mert nagyon sokat segít, ha szokja a füled a nyelvet, még ha nem is érted (pl. Casa de Papel, Elite, Alpha Males). Ajánlom még Disney-n az olyan meséket vagy filmeket, amiket már láttál ezerszer, de most nézd őket spanyol szinkronnal, amelyiknél ez elérhető.

- Muszi05
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Duolingo-t töltsd le a telódra és azzal elkezdheted az alapokat.kierkegaard írta: Sziasztok.
Aki megtanult egy bizonyos szinten spanyolt, az hogy tanult meg? Tervben lenne, hogy workaway miatt lelépjek dél amerikába a közeli jövőben és hát szükségem lenne a nyelvre. Régóta álmom alapból. A szomszédom mint kiderült tanít spanyolul csak el caminozik augusztus végéig. Viszont addig szivesen tanulnám magamtól is. Ötletek?
Kööööszi.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

-
Sziasztok.
Aki megtanult egy bizonyos szinten spanyolt, az hogy tanult meg? Tervben lenne, hogy workaway miatt lelépjek dél amerikába a közeli jövőben és hát szükségem lenne a nyelvre. Régóta álmom alapból. A szomszédom mint kiderült tanít spanyolul csak el caminozik augusztus végéig. Viszont addig szivesen tanulnám magamtól is. Ötletek?
Kööööszi.
Kööööszi.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ujabb rendkivul életbevagoan fontos téma:
tud valaki fasza hiperrealisztikus műnövény faldekorációt?
egy kb masfel-2 negyzetmeteres falat szeretnek beboritani vele, de csak ilyen gagyiszar kinai muanyag fosokat találok, fulligenytelen sajnos.
néztem még mohából is, de azok beteg áron vannak és az élettartamuk is max pár év sztem.
tud valaki fasza hiperrealisztikus műnövény faldekorációt?
egy kb masfel-2 negyzetmeteres falat szeretnek beboritani vele, de csak ilyen gagyiszar kinai muanyag fosokat találok, fulligenytelen sajnos.
néztem még mohából is, de azok beteg áron vannak és az élettartamuk is max pár év sztem.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nezz ra a r/tressless nevu subredditre, tobb ezer velemenyt es tippeket talalsz. A PM amit kuldtem valamiert tovabbra is csak kimeno es nem elkuldotthalamadrid írta: Valakinek van bármi tapasztalata a Finasteride nevű gyógyszerrel (hajhullás)?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Valakinek van bármi tapasztalata a Finasteride nevű gyógyszerrel (hajhullás)?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy Remy... Ez márpedig nem lehet véletlen, durva milyen hatással vagy a világrah3x0r írta: Julius 1-5: Remy Kataloniaban nyaral
Most olvasom:
Protesters in Barcelona have sprayed visitors with water as part of a demonstration against mass tourism. Demonstrators marching through areas popular with tourists on Saturday (July 6) chanted “tourists go home” and squirted them with water pistols, while others carried signs with slogans including “Barcelona is not for sale.” 16 órával ezelőtt

- h3x0r
Julius 1-5: Remy Kataloniaban nyaral
Most olvasom:
Protesters in Barcelona have sprayed visitors with water as part of a demonstration against mass tourism. Demonstrators marching through areas popular with tourists on Saturday (July 6) chanted “tourists go home” and squirted them with water pistols, while others carried signs with slogans including “Barcelona is not for sale.” 16 órával ezelőtt
Most olvasom:
Gyere Petike, megsimogatlakhehetheoriginal írta:k. endre bácsi, te vagy az?Halfkey írta:
Nemtudom a mai módi mi, de fiatalkoromban (2004-2010) gyerekeket táboroztattam Hajdúszoboszlón.![]()
![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
k. endre bácsi, te vagy az?Halfkey írta:Nemtudom a mai módi mi, de fiatalkoromban (2004-2010) gyerekeket táboroztattam Hajdúszoboszlón.Nem utolso szempont az EEK-val, hogy tobb orszagban is elore meg kell finansziroznod a kezelest, amit utolag visszakapsz elmeletileg.

thereisonly1ronaldo
Én már neked is elhittem, mert nem utaztam mindenhova még, és főleg nem orvosoztam mindenhol

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem nekem kell elhinni, hanem a szabalyoknak. Szivesen kikeresem, tessek.Halfkey írta:Nemtudom a mai módi mi, de fiatalkoromban (2004-2010) gyerekeket táboroztattam Hajdúszoboszlón. Ekkor még nem volt EEK csak biztosítás, és azt mindig ki kellett fizetnünk előre. Lehet ez ma már nincs így.Nem utolso szempont az EEK-val, hogy tobb orszagban is elore meg kell finansziroznod a kezelest, amit utolag visszakapsz elmeletileg.
EEK-val mindenesetre sosem fizettem még sehol semmit, de elhiszem neked hogy van ilyen ország.
Fontos kiemelni, hogy Belgiumban, Franciaországban, Luxemburgban és bizonyos típusú egészségügyi szolgáltatók esetében Finnországban ún. visszatérítéses rendszer működik. Ezekben az országokban az egészségügyi ellátások, gyógyszerek költségeit az ellátásban részesülő személy köteles megelőlegezni. Az illetékes biztosító a hatályos tagállami jogszabályok alapján a visszatéríthető összeget utólag megtéríti. Az önrész visszatérítésére itt sincs lehetőség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nyaralason gondoltam..Realista24 írta:Attol függ, mert ha multiban veszed meg a kavet es sört, kuponakcioban, supershop pontokat bevaltva, kozeli szavidos termeket, akkor tobbrol beszelunk.miro. írta:
Bennem is ugyanez fogalmazodott meg.
Bele orulnek,ha igy neznek mindent patika merlegen.
Azert 20 eurorol beszelunk egy nyaralasnal..Sporolsz vele ca ket kavet meg ket sort?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Nemtudom a mai módi mi, de fiatalkoromban (2004-2010) gyerekeket táboroztattam Hajdúszoboszlón. Ekkor még nem volt EEK csak biztosítás, és azt mindig ki kellett fizetnünk előre. Lehet ez ma már nincs így.Nem utolso szempont az EEK-val, hogy tobb orszagban is elore meg kell finansziroznod a kezelest, amit utolag visszakapsz elmeletileg.
EEK-val mindenesetre sosem fizettem még sehol semmit, de elhiszem neked hogy van ilyen ország.