Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
Nekem Mendyvel az nem bajom hogy nem annyira támad: nem lehet 11 top emberünk előre. Az elmúlt években bemutatott hullámzása kevésbé tetszett, a top Mendyre mindenképp szükség van, de volt olyan időszak ahol gyenge volt hátul is. Kérdés melyik Mendyt látjuk a jövőben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha minden úgy alakul, 70 meccs körül számolhatunk.Kerlon írta: Jovore lesz tobb BL meccs? Fifa klub Vb?
Gyakorlatilwg siman elvirja a csapat a 2 top jatekost, akik nyomhatna 30-40 meccs kozott, ami boven lehetne idealis terheles.
Az mas kerdes, hogy az egyenisegek szepen kikoptak, szal a minoseg nem javulna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jovore lesz tobb BL meccs? Fifa klub Vb?
Gyakorlatilwg siman elvirja a csapat a 2 top jatekost, akik nyomhatna 30-40 meccs kozott, ami boven lehetne idealis terheles.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A tag a világ legjobban védekező balhátvédje, kb nincs nála ebben jobb. Nagyon nem hibátlan előre játékban, de pótolja máshogy.
Amúgy meg néha olyan cseleket behúz az emberünk, hogy nem is érted olyankor hogy szerencsétlenkedik néha ..
Fel lehet hozni, hogy szarul vesz át egy labdát meg ilyenek, de ezek inkább látványos és nem komoly hibák.
Az meg hogy a 2022/23as szezon után, hogy volt képes magát újra összeszedni az hatalmas rejtély, nagyon lent volt. Egyik kulcsa az idei sikereknek az a Mendy+Carvajal duó volt, akik elképesztő formában játszottak az előző szezonhoz képest.
Nagyon gyenge a balhátvéd piac évek óta, örüljünk, hogy ő itt volt meg van, aztán meg lehet próbálni Daviest hátha jobb lesz.
Az a baj, hogy mindenki is balszélső nálunk, most majd Vini mellé még fel is fog rohangálni Davies, ki tudja mennyire fog működni, Bappé is inkább balról szeret indulni, lehet túl sok lesz a baloldal.
Amúgy meg néha olyan cseleket behúz az emberünk, hogy nem is érted olyankor hogy szerencsétlenkedik néha ..

Fel lehet hozni, hogy szarul vesz át egy labdát meg ilyenek, de ezek inkább látványos és nem komoly hibák.
Az meg hogy a 2022/23as szezon után, hogy volt képes magát újra összeszedni az hatalmas rejtély, nagyon lent volt. Egyik kulcsa az idei sikereknek az a Mendy+Carvajal duó volt, akik elképesztő formában játszottak az előző szezonhoz képest.
Nagyon gyenge a balhátvéd piac évek óta, örüljünk, hogy ő itt volt meg van, aztán meg lehet próbálni Daviest hátha jobb lesz.
Az a baj, hogy mindenki is balszélső nálunk, most majd Vini mellé még fel is fog rohangálni Davies, ki tudja mennyire fog működni, Bappé is inkább balról szeret indulni, lehet túl sok lesz a baloldal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Latom Hierro kedvenced, nekem is az volt. Technikailag viszont egyaltalan nem volt kiemelkedo...Blanco88 írta:Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.ELSiete írta:
Nagyon szívesen!
És igen, ezek eddig pozitív hírek, én Mendyt is megtartanam Davis érkeztével
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Blanco88 írta:Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.ELSiete írta:
Nagyon szívesen!
Tamadasban sokszor nem hasznos, ezt alairom. Viszont vedekezesben amit lerak a francia, le a kalappal elotte. Szinte lehetetlen atjatszani. Persze kisebb csapatok ellen nem a leghasznosabb, viszont egy Dokut, egy Yamalt, egy Salahot sokkal hamarabb megfog, mint Davies. Sokszor ez dont el egy rangadot.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.ELSiete írta:Nagyon szívesen!realmadrid95 írta:
Koszi a hircsokrot!
Eleg erosen hangzik ez a Mendy & Davies duo, ha megfernek egymas mellett, akkor ám legyen.![]()
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nagyon szívesen!realmadrid95 írta:Koszi a hircsokrot!ELSiete írta: BREAKING: Alphonso Davies is likely to LEAVE Bayern. @kicker
Real Madrid signing Alphonso Davies & keeping Ferland Mendy is POSSIBLE! @MarioCortegana
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas![]()
Eleg erosen hangzik ez a Mendy & Davies duo, ha megfernek egymas mellett, akkor ám legyen.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kapus hír még
BREAKING: Jorge Mendes will propose Diogo Costa to Real Madrid, as a possible replacement to Andriy Lunin if he decides to leave.
Lesz rengeteg meccs, lenne mrccsszáma,
de padra luxus, nem? Kepa elülne a padon.
Plusz a spanyol kvota miatt inkább ő.
BREAKING: Jorge Mendes will propose Diogo Costa to Real Madrid, as a possible replacement to Andriy Lunin if he decides to leave.
Lesz rengeteg meccs, lenne mrccsszáma,
de padra luxus, nem? Kepa elülne a padon.
Plusz a spanyol kvota miatt inkább ő.
- realmadrid95
Koszi a hircsokrot!ELSiete írta: BREAKING: Alphonso Davies is likely to LEAVE Bayern. @kicker
Real Madrid signing Alphonso Davies & keeping Ferland Mendy is POSSIBLE! @MarioCortegana
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas![]()
Eleg erosen hangzik ez a Mendy & Davies duo, ha megfernek egymas mellett, akkor ám legyen.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Alphonso Davies is likely to LEAVE Bayern. @kicker
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Muszi05
Nem tudom, hogy ha igaz is a hír, hogy mennyire lenne esélye és mennyi játékpercet kapna Shaw mögött...De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kepa kapott egy nagy szaudi ajanlatot, de idot kert, mert Lunin tavozasa eseten örömmel terne inkabb vissza a Realba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hír nem arról szól hogy bejelentettek valamit vagy sem, csak hogy konfirmaltak a hírt. Arról pedig hogy hosszabbítani akarnak vele, már februárban is írtak.Halfkey írta: A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
jelentette be hogy Southgate két évet hosszabbít, ami számomra (aki Jude miatt most szurkolgat az angoloknak) nagy megnyugvás.
De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
Már nagyon unom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerencse hogy legalább a brazilok ki tudtak esni

- Pad'em
Players who will MISS Real Madrid 2024 pre-season tour:
Mbappé, Tchouaméni, Camavinga, Mendy
Bellingham
Valverde
Dani Carvajal
Real Madrid said players who make the semis will not travel to USA.
Real Madrid players available for the pre-season games vs Milan, Barcelona and Chelsea:
- Courtois, Lunin
- Rüdiger, Militão, Alaba*, Vallejo, Fran Garcia, Lucas Vazquez.
- Modrić, Ceballos
- Arda Güler, Brahim, Vinicius, Rodrygo, Endrick
Real Madrid said players who make the semis will not travel to USA.
Real Madrid players available for the pre-season games vs Milan, Barcelona and Chelsea:
- Courtois, Lunin
- Rüdiger, Militão, Alaba*, Vallejo, Fran Garcia, Lucas Vazquez.
- Modrić, Ceballos
- Arda Güler, Brahim, Vinicius, Rodrygo, Endrick
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
Emlekeim szerint serules utan kikerult, de szep lassan visszaepitettek a kezdobe, majd kapta a 3 meccses eltiltast, utana ujra kezdo volt a zaro forduloban. De mar nem emlekszem pontosan, reg volt, lehet rosszul emlekszem, de vmi ilyesmi dereng. Ettol fuggetlenul a Plben a top 3 legnagyobb balhatved tehetsegenek tartjak elvileg, igy hosszabb tavon nagy potencialt latnak benne az angolok.Halfkey írta: A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
jelentette be hogy Southgate két évet hosszabbít, ami számomra (aki Jude miatt most szurkolgat az angoloknak) nagy megnyugvás.
De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
A baj az lehet, hogy ha Shaw felepul es jo formaba kerul, akkor kirobbanthatatlan, eleg eros a rivalis lenne. Meg egy Arsenallal jarhatna a legjobban szerintem, ott hianyposzt a balbunko.
A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
- realmadrid95
Kerkez -> MuPad'em írta: @Athletic: Iraola vinné Frant a Bournemouthba.
Fran -> Bournemouth
Ezt szerintem innen mindenki alairna!

Szerintem egy 25 millio eurot ki tudnank sajtolni az angolokbol, foleg, hogy a mi kis Kerkezunket alsohangon 40 millioert fogjak ertekesiteni.
Halfkey, rossz napjaid vannak? Igyal egy kis nyugiteat, setalj egy nagyot, vagy barmi ami kikapcsol, nagyon ingerulekeny vagy mostanaban. Jaa es #nooffense.