HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 8., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 8., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 8., hétfő 20:16
Ha minden úgy alakul, 70 meccs körül számolhatunk.Kerlon írta: Jovore lesz tobb BL meccs? Fifa klub Vb?
Gyakorlatilwg siman elvirja a csapat a 2 top jatekost, akik nyomhatna 30-40 meccs kozott, ami boven lehetne idealis terheles.
Az mas kerdes, hogy az egyenisegek szepen kikoptak, szal a minoseg nem javulna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. július 8., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 8., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 8., hétfő 17:53
Latom Hierro kedvenced, nekem is az volt. Technikailag viszont egyaltalan nem volt kiemelkedo...Blanco88 írta:Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.ELSiete írta:
Nagyon szívesen!
És igen, ezek eddig pozitív hírek, én Mendyt is megtartanam Davis érkeztével
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 8., hétfő 17:42
Blanco88 írta:Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.ELSiete írta:
Nagyon szívesen!
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. július 8., hétfő 17:25
Mendy maradásának nem örülnék. Tényleg nem értem egyesek mit látnak benne. Kb. Szenvedés látni milyen technikai hiányosságai vannak.ELSiete írta:Nagyon szívesen!realmadrid95 írta:
Koszi a hircsokrot!
Eleg erosen hangzik ez a Mendy & Davies duo, ha megfernek egymas mellett, akkor ám legyen.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 8., hétfő 16:36
Nagyon szívesen!realmadrid95 írta:Koszi a hircsokrot!ELSiete írta: BREAKING: Alphonso Davies is likely to LEAVE Bayern. @kicker
Real Madrid signing Alphonso Davies & keeping Ferland Mendy is POSSIBLE! @MarioCortegana
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas![]()
Eleg erosen hangzik ez a Mendy & Davies duo, ha megfernek egymas mellett, akkor ám legyen.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 8., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 8., hétfő 16:09
Koszi a hircsokrot!ELSiete írta: BREAKING: Alphonso Davies is likely to LEAVE Bayern. @kicker
Real Madrid signing Alphonso Davies & keeping Ferland Mendy is POSSIBLE! @MarioCortegana
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 8., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2024. július 8., hétfő 8:16
Nem tudom, hogy ha igaz is a hír, hogy mennyire lenne esélye és mennyi játékpercet kapna Shaw mögött...De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 7., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 7., vasárnap 9:17
A hír nem arról szól hogy bejelentettek valamit vagy sem, csak hogy konfirmaltak a hírt. Arról pedig hogy hosszabbítani akarnak vele, már februárban is írtak.Halfkey írta: A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
jelentette be hogy Southgate két évet hosszabbít, ami számomra (aki Jude miatt most szurkolgat az angoloknak) nagy megnyugvás.
De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 7., vasárnap 8:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 7., vasárnap 8:30
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 7., vasárnap 7:59
Emlekeim szerint serules utan kikerult, de szep lassan visszaepitettek a kezdobe, majd kapta a 3 meccses eltiltast, utana ujra kezdo volt a zaro forduloban. De mar nem emlekszem pontosan, reg volt, lehet rosszul emlekszem, de vmi ilyesmi dereng. Ettol fuggetlenul a Plben a top 3 legnagyobb balhatved tehetsegenek tartjak elvileg, igy hosszabb tavon nagy potencialt latnak benne az angolok.Halfkey írta: A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
jelentette be hogy Southgate két évet hosszabbít, ami számomra (aki Jude miatt most szurkolgat az angoloknak) nagy megnyugvás.
De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 7., vasárnap 7:52
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem