Real Madrid signing Alphonso Davies & keeping Ferland Mendy is POSSIBLE! @MarioCortegana
NEW: Andriy Lunin wants a starting position. Jorge Mendes will meet with Real Madrid THIS week to discuss the future of the Ukrainian. @diarioas
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 8., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2024. július 8., hétfő 8:16
Nem tudom, hogy ha igaz is a hír, hogy mennyire lenne esélye és mennyi játékpercet kapna Shaw mögött...De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 7., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 7., vasárnap 9:17
A hír nem arról szól hogy bejelentettek valamit vagy sem, csak hogy konfirmaltak a hírt. Arról pedig hogy hosszabbítani akarnak vele, már februárban is írtak.Halfkey írta: A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
jelentette be hogy Southgate két évet hosszabbít, ami számomra (aki Jude miatt most szurkolgat az angoloknak) nagy megnyugvás.
De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 7., vasárnap 8:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 7., vasárnap 8:30
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 7., vasárnap 7:59
Emlekeim szerint serules utan kikerult, de szep lassan visszaepitettek a kezdobe, majd kapta a 3 meccses eltiltast, utana ujra kezdo volt a zaro forduloban. De mar nem emlekszem pontosan, reg volt, lehet rosszul emlekszem, de vmi ilyesmi dereng. Ettol fuggetlenul a Plben a top 3 legnagyobb balhatved tehetsegenek tartjak elvileg, igy hosszabb tavon nagy potencialt latnak benne az angolok.Halfkey írta: A finoman figyelmeztetett off elkerülése végett a hírrel foglalkoznék rm95: szerintem látható hogy az FA nem
jelentette be hogy Southgate két évet hosszabbít, ami számomra (aki Jude miatt most szurkolgat az angoloknak) nagy megnyugvás.
De ennél érdekesebb hogy Kerkez kikerült a szezon végére a Bournemouth kezdőjéből, kicsit furcsa nekem ez a már rég emlegetett MU érdeklődés. Oda hogy lesz elég? Persze jöjjön neki össze.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 7., vasárnap 7:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 7., vasárnap 7:42
Kerkez -> MuPad'em írta: @Athletic: Iraola vinné Frant a Bournemouthba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 7., vasárnap 7:11
Nem fogom a kedvedért offolni ezt a topicot is, ha nagyon kiváncsi vagy, írhatsz privatban.Halfkey írta: Hupsz, hiba javítva ;)
Látod milyen egyszerű belátni ha valamit benéz az ember?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 7., vasárnap 7:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 7., vasárnap 7:06
Pepe melyik csapatot edzi?Halfkey írta:Engem meglepne, Pepe ugye ‘lábbal elit’ kapusokba szerelmes, ez azért Luninra nem illik annyira mint egy Edersonra vagy Rayara.gutihaz14 írta:
ha kezdobe szanjak, vigyek. megerdemli
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 7., vasárnap 7:03
Engem meglepne, Pep ugye ‘lábbal elit’ kapusokba szerelmes, ez azért Luninra nem illik annyira mint egy Edersonra vagy Rayara.gutihaz14 írta:ha kezdobe szanjak, vigyek. megerdemli_Bushido_ írta: Nocsak...
Manchester City will go for the signing of Andriy Lunin in case Ederson decides to leave the club [Bernabéu Digital].
Nemtudom miféle forrás ez.
Majd kiderül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 22:18
Butra helye tökéletes lenne neki, ha lekoszonne valamikor.Pad'em írta: Mindenesetre Zizounak is a stábban lenne a helye. Valami scout alelnöki posztot Solari mellett kaphatna, aztán ha úgy adódik beugrik edzőnek, fix recept![]()
Didier úgyse pusztul ki sose a francia padról.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 6., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 22:10
JAS fogja átvenni, nagyon helyesen.ikarus93 írta: Azon gondolkoztam a minap, miután Perez leköszön mint elnök, Zidanenak kéne átvennie az elnöki széket.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. július 6., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 6., szombat 20:32
ha kezdobe szanjak, vigyek. megerdemli_Bushido_ írta: Nocsak...
Manchester City will go for the signing of Andriy Lunin in case Ederson decides to leave the club [Bernabéu Digital].
Nemtudom miféle forrás ez.
Majd kiderül.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 6., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 5., péntek 14:29
helyesPad'em írta: @Athletic: Iraola vinné Frant a Bournemouthba.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem