Detto.ferni írta: Én Bellingham Aranylasztit akarok, olyan őszt én még nem láttam amit ő lehozott és tavasszal is belerakta a melót...![]()
Szoval hajra england
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 7., vasárnap 15:22
Detto.ferni írta: Én Bellingham Aranylasztit akarok, olyan őszt én még nem láttam amit ő lehozott és tavasszal is belerakta a melót...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 7., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 7., vasárnap 15:13
Messi kéne nyerje, mert ő világbajnok!!!'shutterisland írta:ha mar aranylabda.Remy írta: Ki az az idióta, aki az aranylabda egyik legfőbb esélyesét mellőzi kicsit, csak mert... ?
eleg kicsi lehet a kulonbseg kozte es bellingham kozott, szvsz ez utan a korai brazil kieses utan, ha beviszi a dontobe az angolokat jude, akkor az mar a javara billentheti a merleget, ha megnyerik, akkor fix az ove.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 7., vasárnap 13:45
Remélem mindenki tisztában van vele ha nem bellinghem nyeri az eb-t és messi copát nyer kap mégegy aranylabdátferni írta: Hát 2014ben mikor VB döntőztek Lionel konkrétan pályafutása legrosszabb időszakában volt, minden meccset végigsétált, hányt a pályán rendszeresen, borzasztó volt magához képest, fejben meg fizikailag is gatya volt.
Elbukták a döntőt és még így is megválasztották a torna legjobb játékosának....
Szánalmas ami megy és még a mai napig is tart...![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 7., vasárnap 13:43
ha klubcsapatrol beszelnenk, mourinho elegge misfit lenne, de mivel valogatottrol van szo, szvsz nagyobb esellyel gatyaba razna oket egy-egy nagy tornara.Egy komolyabb keretetből sokkal többet ki lehetne hozni. Csak a brazilok belterjesek és nem nagyon akarnak külföldi edzőt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 7., vasárnap 13:19
Kéne egy jó edző. Nézd meg Svájcot vagy Ausztriát. Vagy Argentínát akárhogy is tolták a vb-n de azért az edző elég jól össze rakta őket. Egy komolyabb keretetből sokkal többet ki lehetne hozni. Csak a brazilok belterjesek és nem nagyon akarnak külföldi edzőt.hehetheoriginal írta: Sok sok eve rohad a brazil foci, egyhamar nem lesznek tovabbra sem vilagbajnokok, mar 24 ev lesz a következő vb-ig arany nelkul.
Nem itt fogjuk megfejteni a forumon, plane ilyen gyenge felhozatalbol, ami evek ota van, hogy hogy lenne fasza.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 7., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 7., vasárnap 12:36
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 7., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 7., vasárnap 12:18
Araujo csúnyán bele is szállt egyszer hátulról. Full indokolatlan módon.ferni írta: Endricket állítólag végig az egész meccsen faragták, seggéből nem jöttek ki, kcsgösködtek vele stb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 7., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 7., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2024. július 7., vasárnap 11:46
_Bushido_ írta: Ezt bemasolom ide, 3gyetértek vele.
én azt nem ertem miközbe 18 kapott gól nélkül játszott az Arsenal,hogy Gabriel miért nem játszott,és Militao aki rendre pocsékul játszott a Madridban meg igen..paqueta körül dagad a botrány,mégis válogatott. Viniciusra is már ráférne egy kis mellőzés. Raphinha egy nulla a válogatottba mégis kezdő,érthetetlen döntések.
Érthetetlen döntések, hogy miért azok játszottak, akik.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 7., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 7., vasárnap 11:00
De, de én Réj írására reagáltam.KAG írta:Nem eltiltott volt sárga lapok miatt?Remy írta: Ki az az idióta, aki az aranylabda egyik legfőbb esélyesét mellőzi kicsit, csak mert... ?
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2024. július 7., vasárnap 10:48
Elsőnek én se hittem el. Fotmob 2 pontos passzt ír. Nem is tudom hogy lehetséges ez.El Sie7e írta:90 perc alatt 1 passz? Azért ezt sztem te is érzed mekkora faszságTakiLaci2023 írta:
Endrick se játszotta élete meccsét, twitteren olvastam, hogy 1 passza volt a meccsen, az is a kezdőrúgásból.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. július 7., vasárnap 10:41
Nem eltiltott volt sárga lapok miatt?Remy írta: Ki az az idióta, aki az aranylabda egyik legfőbb esélyesét mellőzi kicsit, csak mert... ?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. július 7., vasárnap 10:39
90 perc alatt 1 passz? Azért ezt sztem te is érzed mekkora faszságTakiLaci2023 írta:Endrick se játszotta élete meccsét, twitteren olvastam, hogy 1 passza volt a meccsen, az is a kezdőrúgásból._Bushido_ írta: Endrick: “We want to put Brazil on top. We will continue to work and prepare for the World Cup”.
“I know that it is very difficult at this moment, but I hope that we will have the support of all Brazilians”.
Itt is új alapokra kellene építeni a dolgokat, mint több európai válogatottnál. Endrick mellett van még más fiatal tehetség, akiket majd be lehet építeni?
Igen, Vini mellőzéses rész kihagyjató a kommentbol, de a többi okes.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 7., vasárnap 10:38
ha mar aranylabda.Remy írta: Ki az az idióta, aki az aranylabda egyik legfőbb esélyesét mellőzi kicsit, csak mert... ?
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2024. július 7., vasárnap 10:34
Endrick se játszotta élete meccsét, twitteren olvastam, hogy 1 passza volt a meccsen, az is a kezdőrúgásból._Bushido_ írta: Endrick: “We want to put Brazil on top. We will continue to work and prepare for the World Cup”.
“I know that it is very difficult at this moment, but I hope that we will have the support of all Brazilians”.
Itt is új alapokra kellene építeni a dolgokat, mint több európai válogatottnál. Endrick mellett van még más fiatal tehetség, akiket majd be lehet építeni?
Igen, Vini mellőzéses rész kihagyjató a kommentbol, de a többi okes.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem