A 433al egy Mourinho féle csapatot vizionálok rengetek 5-3 eredményű meccsel

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 19., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 19., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 19., péntek 9:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 19., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 6., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. július 6., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 6., szombat 21:53
Igen? AS pont az ellenkezőjét írta 3 napja. Pár hete még én is olvastam, hogy megműttetheti, de nekem az volt a legfrissebb, hogy nem.ViktoR4 írta:Én olyat olvastam hogy amint vége az Ebnek szóval nekik kedden végePad'em írta: Héten írták hogy se Bellingham se Brahim nem műti meg a vállát addig amíg nem muszáj.
Mbapperől nem láttam semmi infót.azonnal megműtteti
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. július 6., szombat 21:46
Én olyat olvastam hogy amint vége az Ebnek szóval nekik kedden végePad'em írta: Héten írták hogy se Bellingham se Brahim nem műti meg a vállát addig amíg nem muszáj.
Mbapperől nem láttam semmi infót.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 6., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 6., szombat 20:48
max Jude, ha tényleg műtik a vállát.Yazid írta: Valaki írta régebben hogy jude es mbappe se lesz egész ősszel a műtétek miatt, ez mennyire valid?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. július 6., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. július 6., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 14:18
nekunk is volt általánosban 13 éves osztálytársunk.Pad'em írta:Alvaro Rodriguez. Ha minden igaz még Castillás, de szó volt róla hogy távozhat első osztályba.KAG írta:
Mi van azzal a colos dél-amerikai gyerekkel aki par eve be be szállt?
Anno nem tűnt elveszettnek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 28., péntek 14:12
Alvaro Rodriguez. Ha minden igaz még Castillás, de szó volt róla hogy távozhat első osztályba.KAG írta:Mi van azzal a colos dél-amerikai gyerekkel aki par eve be be szállt?Pad'em írta: Joselura számított Ancelotti és a stábja jövőre is, klasszikus target manként lettek volna percei Mbappé és Endrick mellett is. Így viszont, hogy távozni akart, igazolni nem fogunk, teljes a támadószekció, Arda is fog lehetőséget kapni elől. @relevo
Anno nem tűnt elveszettnek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 28., péntek 13:46
Mi van azzal a colos dél-amerikai gyerekkel aki par eve be be szállt?Pad'em írta: Joselura számított Ancelotti és a stábja jövőre is, klasszikus target manként lettek volna percei Mbappé és Endrick mellett is. Így viszont, hogy távozni akart, igazolni nem fogunk, teljes a támadószekció, Arda is fog lehetőséget kapni elől. @relevo
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 28., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 28., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 4., kedd 14:59
Realista24 írta:Mondjuk melyik fiatal, ambiciokkal teli jatekos szereti a csere szerepet vagy ha lecserelik?realmadrid95 írta:
Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.![]()
Szerintem amugy iden nyaron sem maradunk meglepetes tavozo nelkul.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. június 4., kedd 13:08
Kroosal szerintem már kipipáltukRealista24 írta:Mondjuk melyik fiatal, ambiciokkal teli jatekos szereti a csere szerepet vagy ha lecserelik?realmadrid95 írta:
Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.![]()
Szerintem amugy iden nyaron sem maradunk meglepetes tavozo nelkul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 4., kedd 12:51
Mondjuk melyik fiatal, ambiciokkal teli jatekos szereti a csere szerepet vagy ha lecserelik?realmadrid95 írta:Nalam egyertelmuen Rodrygo menne, o nem hiszem, hogy hosszutavon birna a padot. Sokszor nyilatkozott, hogy azt is utalja, ha lecserelik egy meccsen. A fiatalok jok lehetnek a padrol, raadasul nalam Brahim amugy is jobb focista. City, Pool ha ajanl mondjuk egy jo 120-130 at, nagyon boldogan elfogadnam erte.cart írta: Kivancsi vagyok kinek kell majd mennie elolrol. Vini, Rodrygo, Arda, Brahim, Endrick, Mbappe sor eleg erosnek tunik. Kozuluk is Mbappe es Vini fixen jatszani fognak a meccsek 95%-an. A maradek 1 helyet kellene elosztani 4 ember kozott.![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem