Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Egy nagyon kicsit fajt a bokam, de 2-3 percen belul elmult. Haza mentem, lefekudtem az agyra es 3-4 oran belul elkezdett elegge fajni. Vettem be gyulladas csokkentot, borogattam hideg vizzel, utana bekotottuk es rivanolos borogatas. Jarni nem nagyon tudok vele. Esetleg mas is jart mar igy? Mit lehet meg vele csinalni?
Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
Nem tudom pontosan mit csinaltal azota, de tegyuk fel van ket particiod: az egyiken az operacios rendszer, programok (legyen C), a masikon a filmek, zenek, kepek, jatekok, stb. (legyen D). Valami letorlodott a D-rol. Ha azota nem masoltal ra semmit, akkor a
Recuva nevu programmal az adatok nagy reszet vissza tudod hozni (persze eltart egy darabig). Ha ido kozben mar masoltal valamit a D-re, akkor sanszos, hogy az adatok egy resze elment. Az hogy mit csinaltal a C-n, az nem szamit.