Cristiano Ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Cristiano Ronaldo
reggelre utoleri, ahogy porog az a szamlalo.

https://www.youtube.com/live/mgN2Nyu4hX ... TLWTFVrBjRh3x0r írta:6 ora utan 5.87 millio
https://www.youtube.com/@cristiano
3 videoja mar ott is van a UK trending top6-ban![]()
egy kis sub verseny live
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
6 ora utan 5.87 millio
https://www.youtube.com/@cristiano
3 videoja mar ott is van a UK trending top6-ban

valamelyik univerzumban:

- Mester77
Újra lángra kaptak a C mlsbe tart pletykák. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.
https://www.sportbible.com/football/foo ... 4-20240712
https://www.sportbible.com/football/foo ... 4-20240712
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én ezzel amúgy egyetértek, de a 26os VB már szerintem is sok lenne.dzsi91 írta: Nyilvánvaló, hogy megöregedett de kit érdekelnek a portugálok nélküle? 23 zsao felix féle lófasz semmi emberért nem kár ha Cr ott lesz 26ban. Utána meg visszavonul. Pepet se engedném el. Még egy vbt toljanak le hátha utána úgyis 1000 év kárhozat jön a portugáloknak.
Iden csak elrakott 50+ gólt az Al Nassrben, a selejtezőkön is jó volt, szóval én az idei évi behivasat és jatszatasat megertem. Az ilyen Goncalo Ramosok meg Felixek miatt nem kár. Viszont amikor meleg volt a pite, akkor Ronaldonak sem ment. Nem volt jó a körítés sem, de 26ban ugyanúgy lesz Bruno, Bernardo, Leao stb. Szóval kb semmi nem fog valtozni, nezhetjuk ugyanazt. Ez már nem edzőn múlik, én amióta az eszemet tudom, ezeket a húzó neveket még nem láttam jól játszani a portugal válogatottban. Én már megkimelnem ettől magamat Ronaldo helyében és elfogadnam, hogy ezen játékosok mellé ő nem való már. 26ban még lassabb és erotlenebb lesz, a magyar studioban csakhogynem kikeltek magukbol, hogy őfelsége mit keres még a pályán. De nem csak itthon, hanem külföldön is a legtöbb helyen ezt kapta. Sokszor igazsagtalanak vele, ez 26ban sem lesz jobb, és ő sem. Let it go.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az is elég lenne lassan, ha valami nagy fejes lenyilatkozná, hogy hát CR-nek a futball világa tartozik még egy nagy címmel.Pad'em írta: Szaudiak nem rendeznek végül valamikor vb-t? Addig kihúzhatná, mondjuk 2034-igFixen kapna ő is egy címet úgy mint a törpi kecskecimbi.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Szaudiak nem rendeznek végül valamikor vb-t? Addig kihúzhatná, mondjuk 2034-ig
Fixen kapna ő is egy címet úgy mint a törpi kecskecimbi.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mintha eddig is bármi számított volna nekik vagy bármilyen logika alapján szórták volna a pénzt.'shutterisland írta:biztos siman kiadnanak mondjuk 1 milliard ojrot + csillagaszati fizukat, hogy osszedjek oket egy csapatba, hatha majd cr-nek igy jobb eselyei lesznek 26-os veben.Amúgy meg, Al Nassr vegyen egy válogatott portugál alapkezdőt, aztán az összeszokottság miatt átgázolnak majd mindenkin a VB-n. Pénz úgysem akadály.![]()

Na, de offból ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
biztos siman kiadnanak mondjuk 1 milliard ojrot + csillagaszati fizukat, hogy osszedjek oket egy csapatba, hatha majd cr-nek igy jobb eselyei lesznek 26-os veben.Amúgy meg, Al Nassr vegyen egy válogatott portugál alapkezdőt, aztán az összeszokottság miatt átgázolnak majd mindenkin a VB-n. Pénz úgysem akadály.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy esélyesek.Remy írta: Amilyen gyenge a mezőny, fix esélyes csapat a portugál is a VB címre. Mindenki gyenge, így ha kijön a lépés egy jó ággal, akkor meglehet csinálni.
Csak hát látjuk, hogy ha az ellenfél is gyenge, akkor is el lehet csúszni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy meg, Al Nassr vegyen egy válogatott portugál alapkezdőt, aztán az összeszokottság miatt átgázolnak majd mindenkin a VB-n. Pénz úgysem akadály.
2 évre kell All int nyomni, utána úgyis vége a CR sztorinak.
2 évre kell All int nyomni, utána úgyis vége a CR sztorinak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Hat nekem pont az jott le ebbol az eb szereplesukbol,hogy ok nagyon messze vannak ettol.Remy írta: Amilyen gyenge a mezőny, fix esélyes csapat a portugál is a VB címre. Mindenki gyenge, így ha kijön a lépés egy jó ággal, akkor meglehet csinálni.
A legjobb jatekosuk a 41eves pepe volt,bernardo meg bruno gyenge,leao kozel sem hozza a milanos jo formajat,csataruk meg nincs. Egyedul az a vitinha forgolodott szepen a csoportmeccseken.
Ok celfocit nem tudnak jatszani,ez a labdatartos sok passzos jatek meg 25-30meternel meghal.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kapcsolat:
Amilyen gyenge a mezőny, fix esélyes csapat a portugál is a VB címre. Mindenki gyenge, így ha kijön a lépés egy jó ággal, akkor meglehet csinálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Pepének kellene előtte egy csapat, ahol fixen játszhat és azzal a csapattal esélye is kell, hogy legyen a válogatottra. Ebből a szempontból nem mindegy, hogy hova kerül. Remélem talál ilyet. CR-nél nem kérdés a dolog szerintem, bár csak 2025-ig van szerződése arab földön, de azért még reménykedek, hogy hazamegy portugál földre egy szezonra és onnan vonul vissza. Egy jobb portugál csapattal, de akár folyamatos arab szerepléssel is simán esélyes a VB-re, amennyire nincsenek nevek most a portugáloknál.dzsi91 írta: Nyilvánvaló, hogy megöregedett de kit érdekelnek a portugálok nélküle? 23 zsao felix féle lófasz semmi emberért nem kár ha Cr ott lesz 26ban. Utána meg visszavonul. Pepet se engedném el. Még egy vbt toljanak le hátha utána úgyis 1000 év kárhozat jön a portugáloknak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
A VB-n meg rámehet a legidősebb gólszerző rekordra, hátha kap egy büntetőt amit be is tud rúgni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyilvánvaló, hogy megöregedett de kit érdekelnek a portugálok nélküle? 23 zsao felix féle lófasz semmi emberért nem kár ha Cr ott lesz 26ban. Utána meg visszavonul. Pepet se engedném el. Még egy vbt toljanak le hátha utána úgyis 1000 év kárhozat jön a portugáloknak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mióta elkezdtem focit nézni a 2006-os VB óta neki szurkolok és a portugáloknak. Emlékszem mikor a vásárba kerestem a mezét és az árusok azt se tudták ki az
de végül az utolsónál volt, pont a méretembe is, akkor még 17-es be játszott
Nélküle elképzelni a focit nagyon furcsa, ezért nem is tudom azt mondani hogy vonuljon vissza, viszont tegnap is látszott hogy már veszélytelen a játéka és megkopott minden erőssége.
Amigy viszont még aktív, szurkolni fogok neki bárhol játszon!

Nélküle elképzelni a focit nagyon furcsa, ezért nem is tudom azt mondani hogy vonuljon vissza, viszont tegnap is látszott hogy már veszélytelen a játéka és megkopott minden erőssége.
Amigy viszont még aktív, szurkolni fogok neki bárhol játszon!

- 'shutterisland
nem tudom o hogyan nyilatkozik errol, de en nem lepodnek meg, ha csak akkor vonulna vissza a valogatottol is, mikor a futballtol, mint zidane vagy kroos.Remy írta: Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.
amig pedig aktiv es szorja a golokat az al nassr-ben, addig a meghivo szerintem garantalt neki, ahogy irtam masik topicban, tobb tamado is kell nyilvan egy keretbe, maximum addigra mar tenyleg lesz valaki, akit nem lehet kihagyjanak a kezdobol es nem cr lesz az alap.
nyilvan vebet akar nyerni, azon kivul mas mar nem gondolom, hogy hianyzik neki.
arra meg a legeslegutolso eselye a 2026-os, egy kiegeszito ember szerepkorben.
2030-ban 45 evesen mar biztos nem fog beferni annak sem, az mar kapusoknal is irtozatosan ritka a topfociban.
Szerintem mar csak par elvakult fanboy nem latja, hogy abszolut minusz egy jatekos. Nincs ezzel baj, ezt el kell fogadnia. Szerintem megalazo lenne ha utolso percekre becserelnek 26-ban. Elobb becserelni felesleges, a jatekra gyakorolt hatasa nulla, az nem futja meg aki nem akarja.