Háttérzajnak jó stb.

Lassan knéézy szintek, hát ez beszarás.

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. július 6., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. július 6., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 6., szombat 19:12
ehhez képest egy Getafe - Las Palmas fieszta és joga bonitorealbeckham írta: Nem lattam az első részt. Jottem olvasgatni, de látom nincs nagyon mit. Nem maradtam le semmirol![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 6., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 6., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 6., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. július 6., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. július 6., szombat 18:14
Essenek ki a francba , semmit nem ér az egész angol bagázs... A gyomrom fordulna fel egy fjanszia - Anglia döntőtől...'shutterisland írta: egesz jo meccs eddig, svajc abszolut nincs beszarva ma sem.
amugy az is szep lenne, ha az angolok egy dania-szerbia-szlovenia-szlovakia-svajc-torok agon mennenek a dontobe.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 6., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 6., szombat 18:01
Hat pont ez van most is.R. Carlos írta:
Remélem tanul belőle az uefa (már ha képes erre és nem a pénzt számolja) és a csoportmeccseket átalakítják majd úgy, hogy a győzelmek érnek többet és nem a gólkülönbség.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 6., szombat 17:59
Kókler mindkettő, én is ülhetnék a padon, lehozom ugyanezt ezekkel a játékosokkal. Az eb meg egy sz@r. Én a csoportmeccsek óta nem is követem, nekem ezt a beszari taktikázós focit nem veszi be a gyomrom. Remélem tanul belőle az uefa (már ha képes erre és nem a pénzt számolja) és a csoportmeccseket átalakítják majd úgy, hogy a győzelmek érnek többet és nem a gólkülönbség. Meg eleve sorsolással döntenek utána az ellenfelekről. Az egyenes kiesésre még nincs ötletem arra, hogy hogyan legyen agresszív, látványos, támadófoci.RaúlCF írta: Maignan
Koundé-Konate-Saliba-Theo
WZE-Tchou-Cama
Coman-Griez-Mbappé
akárhogy csavarom még csereberélni is lehetne elől de válogatott fociban ez beton elit. az, hogy ez a nulla DD ezt hozza ki belőle szégyen. lehet megnézni a válogatottak kereteit és a francia toronymagasan elől utána az angolok és utánuk lehet sorba állni de még a portugálok is top5ben vannak. és olyan nulla focit tolnak az edzők miatt, hogy nézhetetlen egy eb.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 6., szombat 17:59
Mindjárt megsajnálom a franciákat. Azzal a kerettel akkor sem ezt kellene játszani. Senki az ég világon nem kényszeríti, hogy 2 vkp-vel nyomja és Cama legyen az akit levesz a kp-ról vagy nem is játszatja. Egyszerűen sötét az az ember, ezzel a kerettel egy Zidane leigázná jelenleg az eb bármelyik csapatát. Van sebesség, van erő, mergvan a megfelelő befejező készség. Az öreg Zsiru akiről azért mindig jól pattan és kb végig nézte a töketlenkedés a 16-osban a padról. Nem világ megváltó az öreg, de bármikor többet ad hozzá mint Kolo Muani meg a többiek. Egyszerűen vicc az ember az angol edzővel együtt. Az ilyeneknek valahol liga 2 vagy liga 1 végi csapatoknál lenne a helyük.dzsi91 írta: Egy darab zsenije nemvolt desampnak soha. Van sok futóbolond izomnégere. Nemvolt neki egy Zidane kroos vagy modric a kpn de még egy bellinghem se akik fazont szabhattak volna a játéknak soha. Nehogy mi is így járjunk kroos visszavonulásával.
Erős ez a francia keret az elmúlt 10 évben de közel sem annyira mint amilyennek kinéznek. Nem csak kinézetre de fazonra is szinte minden jatekosuk ugyanaz. Mintha lenne a 3 henry elől 3 makelele kozepen és 4 thuram hatul persze különböző szinteken de fazonra ugyanolyanok.
Dösamp egy szar de nincs is nagyon mit tenni mint izombol jatszani.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 6., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 6., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 6., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 6., szombat 17:48
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 6., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 6., szombat 17:24
a zseni resszel nem ertek egyet mondjuk.Két kezdőre való zseni van a csapatban
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 6., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 6., szombat 17:05
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem