Nélküle elképzelni a focit nagyon furcsa, ezért nem is tudom azt mondani hogy vonuljon vissza, viszont tegnap is látszott hogy már veszélytelen a játéka és megkopott minden erőssége.
Amigy viszont még aktív, szurkolni fogok neki bárhol játszon!
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 6., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 6., szombat 17:12
nem tudom o hogyan nyilatkozik errol, de en nem lepodnek meg, ha csak akkor vonulna vissza a valogatottol is, mikor a futballtol, mint zidane vagy kroos.Remy írta: Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. július 6., szombat 16:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. július 6., szombat 15:48
Én annak örülnék, ha nem erőlködne.Remy írta: Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 15:41
Pedri is elvileg jobb játékos mint Olmo, utóbbival mégis veszélyesebbek a spanyolok.ateeemadrid írta:Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.Realista24 írta: CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
Nyilván olyan mint Cr nincs, de az sehol.
Ezt a lassú, sétálgató, szinte mindig rossz megoldásokat választó CRt bárki lehozza.
Messi is 5kmt sétált a Copan egyik meccsen, csak ott ilyen hoki ellenfelek vannak.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. július 6., szombat 15:11
Foleg amikor mar a negyedik meccsen is csak szenvedett.petiamadridista írta:ateeemadrid írta:
Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.
Meg kellett volna nézni h a Ramos gyerekkel mire mennek. Mondjuk az első 60 percet megkaphatta volna, aztán jön CR7 a végén frissen, hátha.
Logikusabb lett volna
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. július 6., szombat 14:54
ateeemadrid írta:Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.Realista24 írta: CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
Ezt a lassú, sétálgató, szinte mindig rossz megoldásokat választó CRt bárki lehozza.
Messi is 5kmt sétált a Copan egyik meccsen, csak ott ilyen hoki ellenfelek vannak.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 6., szombat 14:28
Szar volt, nem kérdés, de nem gondolnám, hogy a Ramos gyerekkel sokkal jobban teljesítettek volna.Realista24 írta: CR azért kezdo mert ő CR, nem azért mert nincs más.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 6., szombat 14:08
Szerintem a portugál valogatottnal egyszerűen nincsen minőségi támadó! Ezért is lehet még CR alapkezdő.Remy írta: Én nagyon remélem, hogy marad 26-ig. De elégedjen meg a csereszereppel. Bőven lehetne használni értelmesen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 6., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 6., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 6., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. július 6., szombat 10:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 6., szombat 10:10
Pont emiatt a meccs vegi testbeszed miatt irtam, hogy ez volt a vege tegnap.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 6., szombat 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 7:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 6., szombat 7:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 6., szombat 7:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 6., szombat 6:51
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem