Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo
Menedzsere (már ha van meg) addig keres, ameddig aktív. Egy Mendes fele arc nem am fog ilyet mondani, inkább azt hogy keressünk egy uj szerződést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Valogatottat tegnap elengedte.
Modric szerepkor meg az ego miatt nem menne neki, neki kell a golt lonie, a tobbiektol neki kell az utolso passzt megkapnia.
Azonkivul visszavontabban sosem jatszott eleteben, plane kozepen, plusz ami szembeötlő volt, hogy azonnal szabadul a labdatol, altalaban gyors visszapasszal, gyakorlatilag semmi haszna nincs. Igen, lassult sokat, foleg a top csapatok baszo atleta vedoi ellen nincs eselye mar.
Igy, hogy elvesztette a fizikális előnyét, igy egy atlagos jatekossa valt. (Most direkt nem irom be a messivel valo osszehasonlitast) Menedzsere helyeben eletennek egy 10 evvel ezelőtti meccset, meg egy mostanit, hadd lassa meg a sajat szemevel az egbekialto különbséget, aztan ovatosan megkerni, hogy haver, vonulj szépen vissza.
Itt az ido.
Modric szerepkor meg az ego miatt nem menne neki, neki kell a golt lonie, a tobbiektol neki kell az utolso passzt megkapnia.
Azonkivul visszavontabban sosem jatszott eleteben, plane kozepen, plusz ami szembeötlő volt, hogy azonnal szabadul a labdatol, altalaban gyors visszapasszal, gyakorlatilag semmi haszna nincs. Igen, lassult sokat, foleg a top csapatok baszo atleta vedoi ellen nincs eselye mar.
Igy, hogy elvesztette a fizikális előnyét, igy egy atlagos jatekossa valt. (Most direkt nem irom be a messivel valo osszehasonlitast) Menedzsere helyeben eletennek egy 10 evvel ezelőtti meccset, meg egy mostanit, hadd lassa meg a sajat szemevel az egbekialto különbséget, aztan ovatosan megkerni, hogy haver, vonulj szépen vissza.
Itt az ido.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem ott lehet a gond, hogy a kor mellett az is sokat számít hogy az araboknál játszik, sokkal alacsonyabb szinthez van már hozzá szokva.
El kellene engednie a válogatott focit, kérdés van e értelmes csatár opciója a portugáloknak?
El kellene engednie a válogatott focit, kérdés van e értelmes csatár opciója a portugáloknak?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel a mosdatassal átestek a túloldalra.
Rossz volt nézni tegnap is Ronaldot, olyan fájdalmasan lassú már.
Értem én hogy a neve miatt ott kell lennie és elvileg barmikor benne van a gol, de nálam emberhatranyt jelentett tegnap is.
Szerintem Modric szerepkör való neki a válogatottban, mert ehhez a szinthez fizikálisan már kevés. És ez igaz a korábbi meccsekre is az EB-n.
Rossz volt nézni tegnap is Ronaldot, olyan fájdalmasan lassú már.
Értem én hogy a neve miatt ott kell lennie és elvileg barmikor benne van a gol, de nálam emberhatranyt jelentett tegnap is.
Szerintem Modric szerepkör való neki a válogatottban, mert ehhez a szinthez fizikálisan már kevés. És ez igaz a korábbi meccsekre is az EB-n.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Teljesen egyetértek. A studioban is mindig megcsinálták Ronaldorol a negatív statisztikat. Hetekig az volt a baj, hogy ő lőtt a legtöbbet kapura, tegnap pedig az, hogy neki van csatarkent a legkevesebb érintett labdája. Nem tudom ezek az emberek hol voltak amikor vilag legjobbja Haalandrol kellett volna statisztika a Real Madrid ellen, vagy akár az EBn a 24 éves prime és aranylabdajelolt Mbappe kialakított helyzeteirol. A többi öreg, Modric, Pepe de még a nulla labdaerintesevel Lewandowski is megkapta a tiszteletet, de még Lukaku is aki, csak lesgolt tudott szerezni. Pepen kívül még itt is mindenki idősebb, mint CR, de a portugal le van huzva, pedig csak lett egy gólpassza és a 2 sorsdonto tizit is elrakta. Ordito ziccerre nem emlékszem tőle, arra annál inkább, hogy a feje fölött / mellett meterre szállnak el a labdák, a best leagues kozeppalyasoktol. Tegnap is lement gyökkettő Bruno és végre lett foci, jöttek a helyzetek is. Persze Vitinha ordító helyzete sosem fog felérni Ronaldo egyik helyzetevel sem, amit 2 védő fogsagaban probalt a fejevel a kapura iranyitani. Apropó, emlekeztek Vitinha ugyancsak ordító helyzetere amit még az EB legelején hagyott ki és ahol szintén Ronaldo hozta őt egy csodaszep sarokpasszal ziccerbe? Persze ezek elvesznek a ködbe, az nem számít h Vitinha sem tud gólt lőni. Ettől függetlenül gyenge már Ronaldo is, de a mentalitasa megint top volt és ha igazán odakerult volna, akkor biztos vagyok benne, hogy elrakta volna. Sajnos a körülötte lévő játékosok egypár kivetelevel semmilyen szintet nem ütötték meg, 1-2 játékosban még a próbalkozas szelét sem véltem felfedezni. Osszessegeben jobb lenne most már hagyni ezt a valogatottat, pár játékos ugyis arra vár, hogy megmutassa nélküle. Nem lepődnék meg ha 4 év múlva még a csoportból sem jutnának tovább.ferni írta: Dehogy gyenge a portugál keret, ezek az állítólagos nagy sztárok megint csinálták a semmit, miközben minden CRen csattant.
Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Leao triónak kellett volna húznia a csapatot, de megint előjött a kamu PL hype meg Leao is az idióta énjével jött az EBre.
Mikor a 41 éves Pepe top3 volt a portugál csapatban az EBn akkor azon nagyon el kéne gondolkozni egyeseknek...
Ezzel a kerettel EBt lehetett volna nyerni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A támadósorban vannak jobb társai... Se a kp , se az argentin védelem közelben sincs a portugálnak._Bushido_ írta: Portugaloknál főleg a támadó szekció a lyukas.
CR sebességbe megkopott, láthattuk.
Szaúdi ligába még bőven jó, messié is Amerikában. Neki nagy mazlija, hogy évek óta jóval jobb csapattársai vannak a válogatottban, mint CRnek a pályafutása 2.feleben.
367 out of 368 players who played in EURO 2004 have retired.
Only ONE is still playing, and his name is Cristiano Ronaldo.
RESPECT!
vilag legjobbja ever
Only ONE is still playing, and his name is Cristiano Ronaldo.
RESPECT!
vilag legjobbja ever
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Dehogy gyenge a portugál keret, ezek az állítólagos nagy sztárok megint csinálták a semmit, miközben minden CRen csattant.
Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Leao triónak kellett volna húznia a csapatot, de megint előjött a kamu PL hype meg Leao is az idióta énjével jött az EBre.
Mikor a 41 éves Pepe top3 volt a portugál csapatban az EBn akkor azon nagyon el kéne gondolkozni egyeseknek...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Elvettek ma tőlünk mindwn romantikát na
Örülnél a Kroos+bolond Rudi kettősnek.. erre összecsalják a baszk+katalán csapatnak
Örülnél a CR+Pepe duonak, vagy legalább egy fasza francia Realos győzelemnek, erre egy egyész meccsen buszozó, akció gól nélküli franciák mennek tovább és nézheted a vigyori dösampot, a semmire kellőt..
Azt nem tudom kinek szurkoljak. A minőség eltűnt, a romantika a minőségi foci iránt nyugdíjba ment.. ez a new generation meg ahogy előttem is írták, nem mozgat.
Újra kell bootolnom.

Örülnél a Kroos+bolond Rudi kettősnek.. erre összecsalják a baszk+katalán csapatnak
Örülnél a CR+Pepe duonak, vagy legalább egy fasza francia Realos győzelemnek, erre egy egyész meccsen buszozó, akció gól nélküli franciák mennek tovább és nézheted a vigyori dösampot, a semmire kellőt..
Azt nem tudom kinek szurkoljak. A minőség eltűnt, a romantika a minőségi foci iránt nyugdíjba ment.. ez a new generation meg ahogy előttem is írták, nem mozgat.
Újra kell bootolnom.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nincs mit szégyellni valója, 39 éves az ember, és még mindig itt van/volt. Szép pályafutás áll a háta mögött, több, mint 700 gól, 5 aranylabda, 3 BL cím zsinórban, Portugáliával is feltudott ülni a képzeletbeli trónra 2016-ban, de sajnos az idő vaskereke keményen dolgozik. Fő ember volt a Barca hegemonia megtörèsèben, én hálás vagyok neki minden egyes percért amikor itt láthattam focizni, és a karrierje is itt teljesedett ki. Egy igazi példakép, egy futball ikon, sokat tett hozzá a 21. Századi focihoz.ELSiete írta: Fájó volt ezt az EBt látni. A portugal keret is gyenge, de már sajnos ő is. Ez a dolog végleg elkopott. Örülök, ha nem kell több szidalmazasat a studioban hallgatni, egyszerűen ezek az emberek nem tudjak kiről beszélnek. Maradok tisztelettel és hálával. Viszont eljött az idő. Bizonyítani már senkinek nem kell.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Örökkè!
Valaha volt legnagyobb lesz mindig számomra. Szarok rá hogy 39 èvesen milyen.
Durva ez a a nap igy.
Pepe Kroos CR…
Valaha volt legnagyobb lesz mindig számomra. Szarok rá hogy 39 èvesen milyen.
Durva ez a a nap igy.
Pepe Kroos CR…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
Kb. ugyanez. Sok volt mára ez a Ronaldo Kroos off. Modricnak is ez lesz az utolsó szezonja. Aztán vannak ilyen tehetsegnek kikialltott Leaok meg Fodenek és így azt érzem, hogy nagy baj van.ateeemadrid írta: Ugyanmár, 2026 vb, we go again.![]()
![]()
Denial fázisban vagyok még sajnos.
Kroos is off, ezzel a maival lényegében Cé is, Luka is lassan, egyre kevésbé mozgat meg az egész.
Persze a Carlo ball meg pár BL cím biztos boldogít még majd, de valahogy nem lesz már ugyanaz. Megkeseredett leszek, mint hehe.![]()
- ateeemadrid
Ugyanmár, 2026 vb, we go again.
Kroos is off, ezzel a maival lényegében Cé is, Luka is lassan, egyre kevésbé mozgat meg az egész.
Persze a Carlo ball meg pár BL cím biztos boldogít még majd, de valahogy nem lesz már ugyanaz. Megkeseredett leszek, mint hehe.

Persze a Carlo ball meg pár BL cím biztos boldogít még majd, de valahogy nem lesz már ugyanaz. Megkeseredett leszek, mint hehe.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Portugaloknál főleg a támadó szekció a lyukas.
Szaúdi ligába még bőven jó, messié is Amerikában. Neki nagy mazlija, hogy évek óta jóval jobb csapattársai vannak a válogatottban, mint CRnek a pályafutása 2.feleben.
-
Fájó volt ezt az EBt látni. A portugal keret is gyenge, de már sajnos ő is. Ez a dolog végleg elkopott. Örülök, ha nem kell több szidalmazasat a studioban hallgatni, egyszerűen ezek az emberek nem tudjak kiről beszélnek. Maradok tisztelettel és hálával. Viszont eljött az idő. Bizonyítani már senkinek nem kell.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor miért kevertek egy teljesen indokolatlan témát a sírásába? Azt a témát amiben 15 éve jobb Cé még rivaldo1234 szerint is.BuzaBencze írta:CR, EB meccs, sírás. Ez volt a sztori.dzsi91 írta:
Nincs köze?az ember egész pályafutása arról szól, hogy egy kikúrt vallás ellen megy szerencsétlen.
Aki azt mondja, hogy ugyanez a jelenet nem csengett volna le teljesen máshogy a médiában messi nevével az nem tudom hol volt az elmúlt 15 évben.
Ti keveritek csak ide az argentint, senki nem foglalkozott azzal mi lett volna ha ez Messivel történik..aztán ilyenkor vicces mikor a szektád kisebbségi komplexusozik meg fóbiázik. Naa mindegy, ez már így marad.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra reagáltam hogy ki hozta be hova Messit.BuzaBencze írta: A Copa bukás után meg sírt, mém is lett belőle, mai napig pörög bizonyos oldalakon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Benzema
- Kedvenc csapatod: RM
A Copa bukás után meg sírt, mém is lett belőle, mai napig pörög bizonyos oldalakon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Twitteren mast sem latok, csak Messit az elbukott VB donto utan, hogy nem sir, bezzeg CR mekkora egy rinyapicsa.BuzaBencze írta:CR, EB meccs, sírás. Ez volt a sztori.dzsi91 írta:
Nincs köze?az ember egész pályafutása arról szól, hogy egy kikúrt vallás ellen megy szerencsétlen.
Aki azt mondja, hogy ugyanez a jelenet nem csengett volna le teljesen máshogy a médiában messi nevével az nem tudom hol volt az elmúlt 15 évben.
Ti keveritek csak ide az argentint, senki nem foglalkozott azzal mi lett volna ha ez Messivel történik..aztán ilyenkor vicces mikor a szektád kisebbségi komplexusozik meg fóbiázik. Naa mindegy, ez már így marad.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema