Erre Vingegaard visszajon

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 10., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 7., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 6., szombat 13:18
Hát ha van jobb dolgod akkor nem nézném végig az egészet, az összetett menők biztos semmit nem fognak csinálni. A kérdés, hogy mennyire komoly lesz a szökevény sor, sikerül-e annyi előnyt kiharcolni ami a végén elég lesz vagy a sprinter csapatok leszedik Őket. Mivel 6-ig melózok tudom nézni, de lehet én sem fogom végig, ha nem kellene itt ülnöm biztos nem nézném elejétől a végéig.ferni írta: Mai Tour szakasz jónak néz ki, érdemes lehet megnézni vagy semmi extra?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 6., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 6., szombat 9:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 5., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 1., hétfő 8:39
Pogi a giron semmit nem sporolt el, tobben is megjegyeztek, hogy ez hiba, de tudjuk milyen.Anthony írta: Hosszú lesz ez még. Nagyon komoly ez a Vingegard gyerek, de azért kijöhet a végére hogy nem tudott rendesen felkészülni a sérülés miatt, ahogy tavaly Poginál is kijött.
Igaz Pogi lenyomott egy Tour of Italy-t, ami érdekes mert ott nem nagyon volt ellenfele. Egyrész a fáradtság is visszaüthet, másrészt az is hogy ott megszokta hogy könnyedén nyer, nem késztette senki komolyabb csatára.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 1., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. július 1., hétfő 6:50
Beütött a meleg és Pogi instant szenved.Anthony írta: Pogacarnak lehet idén sem lesz Tour de France győzelem. Legalábbis Vingegaard simán tartotta vele a lépést ma. A többi "esélyes" mind kapott.
Remélem jó kis menet lesz!
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 1., hétfő 1:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 30., vasárnap 21:09
Hmmm...Épp tekerni voltam én is most nézem vissza. Kicsit felemás érzéseim vannak. Bennem is egyből felmerül, hogy ezt, hogy? Az embernek sérült a tüdeje, valamit nagyon tudnak. Azt vártam, hogy az elején nem megy majd annyira, de utána felveszi a ritmust. Innentől a kérdés majd az, hogy a hosszú hegyeken mi történik. Aggasztó, hogy a többiek megint sehol sincsenek.Anthony írta: Pogacarnak lehet idén sem lesz Tour de France győzelem. Legalábbis Vingegaard simán tartotta vele a lépést ma. A többi "esélyes" mind kapott.
Remélem jó kis menet lesz!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 30., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 30., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 30., vasárnap 0:07
'shutterisland írta:miert, darts meccset hogyan lehet meg elbukni azon kivul, hogy "fejben" megy el ?Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 29., szombat 22:59
miert, darts meccset hogyan lehet meg elbukni azon kivul, hogy "fejben" megy el ?Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg
HozzászólásSzerző: szotyi » 2024. június 29., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 29., szombat 21:15
Értem hogy nyomás meg minden, de ez azért durva volt.Hungary with some of the worst match darts I've seen in a long time
HozzászólásSzerző: szotyi » 2024. június 29., szombat 20:57
Hát hallod nekik sokkal nehezebb dolguk van mint focistáinknak, főleg hogy ők nem profik. Ők nem ezzel keresik a kenyerüket. Szégyeld magad ezért a hozzászólásért.ferni írta:?szotyi írta: Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
Döntő legben olyan messzire dobálták a kiszállókat/meccsnyilakat, mintha tegnap kezdtek volna dartsozni.
Nevetséges volt...![]()
https://x.com/OfficialPDC/status/1806669034902942160
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 28., péntek 21:45
?szotyi írta: Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
HozzászólásSzerző: szotyi » 2024. június 28., péntek 19:51
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem