Amúgy szerintem is bőven lehet alapja, ki ezért, ki azért, de bőven lehet a helyük a listán. Amúgy meg a francért nem mondta Khedirát

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 4., szerda 11:34
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 4., szerda 11:31
De akkor is alapember volt 3 évig és még rémlik Moutól egy nyilatkozat, hogy fasz a Real, hogy eladta és istenítette Mesutot... Aztán lehet csak behaluztam.. Még a Ramos-Iker párost megértem, miért szerepel a listán, de Marci? Legjobb balhátvéd, ezt Mou is elismerte.hehe írta:azért murinnyó oredenárénagy rakás szar edző lenne, ha nem vette volna észre, hogy özil mekkora semmi volt már 2 éve.pheco írta:Mourinhos hír még egész élethű lenne, ha Özil neve nem szerepelne a listán
azért annyira nem szar edző, hogy ezt lássa, max nem tudta/akarta mással, máshogy megoldani a játékot.
nagyjából reális is a lista amúgy, simán lehetséges, hogy van elég sok igazságtartalma.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 4., szerda 11:23
azért murinnyó oredenárénagy rakás szar edző lenne, ha nem vette volna észre, hogy özil mekkora semmi volt már 2 éve.pheco írta:Mourinhos hír még egész élethű lenne, ha Özil neve nem szerepelne a listán
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 4., szerda 11:16
sander írta:Az El Pais szerint Mourinho mielőtt távozott, figyelmeztette Pérezt, hogy van hét játékos, akik hátráltatják a klubot. Ezek közül négyet – Kaká, Albiol, Özil és Higuaín – a nyáron eladott a klub. A portugál mester listájáról így már csak Casillas, Ramos és Marcelo maradt Madridban.
Én egyedül Marcelot sajnálnám ha elmenne. Casillas és Ramos már nem a régi legalábbis szerintem. Főleg Ramos.... hihetetlen nagyképű lett véleményem szerint.... Marcelo...lehet hogy ő is többet tölti az éjszakában az életét mind azt kellene.
De ha ez a lista igaz akkor szerintem nem sok maradásuk lesz nekik itt.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. december 4., szerda 11:05
Én egyedül Marcelot sajnálnám ha elmenne. Casillas és Ramos már nem a régi legalábbis szerintem. Főleg Ramos.... hihetetlen nagyképű lett véleményem szerint.... Marcelo...Az El Pais szerint Mourinho mielőtt távozott, figyelmeztette Pérezt, hogy van hét játékos, akik hátráltatják a klubot. Ezek közül négyet – Kaká, Albiol, Özil és Higuaín – a nyáron eladott a klub. A portugál mester listájáról így már csak Casillas, Ramos és Marcelo maradt Madridban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 4., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 4., szerda 10:12
Na hogy teljesen világos legyen a kép, tegnap a spanyolok tiszta vizet öntöttek a pohárba, főleg miután a katalán sajtó szerint "Messit ismét megpróbálták elhomályosítani" (LFP legjobb játékosa + legjobb támadója, ennek ellenére a leghangosabb, legnagyobb visszhangja az MVP-nek volt, amit bár nem először adtak át, de eddig a kutyát nem érdekelte a katalánok szerintHA CR lett a legjobb, akkor hogy lett messi a legjobb támadó?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bonyolítsam?3 kategória is volt e témában --> 1) LFP MVP-je (Cristiano); 2) Legjobb játékosa (Messi); 3) Legjobb támadója (szintén Messi) --> az MVP díj elvileg idei újdonság, speciális ~ "quasi" különdíj; a katalánok szerint persze csak és kizárólag Cristiano miatt hívták életre, "lehűtve" a kedélyeket és hogy befoghassák az emberek száját!
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. december 3., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:47
Magam IS így gondoltam.És KÖSZÖNÖM.Télen egyik Bl-ben menetelni akaró csapat SEM fogja elengedi EGYIK alapemberét sem. Ramires is csak egy média által bedobott név, 0 % esélye van hogy bárhova is menjen a télen. Ahogy Falcao és Morata is maradnak ott ahol vannak minimum a nyárig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 3., kedd 15:43
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 15:40
Bonyolítsam?HA CR lett a legjobb, akkor hogy lett messi a legjobb támadó?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 3., kedd 15:31
Télen egyik Bl-ben menetelni akaró csapat SEM fogja elengedi EGYIK alapemberét sem. Ramires is csak egy média által bedobott név, 0 % esélye van hogy bárhova is menjen a télen. Ahogy Falcao és Morata is maradnak ott ahol vannak minimum a nyárig.morientes írta:A Ramires storyból mi igaz???Mert a brazil média nagyon rajta volt hogy még akár télen is jöhet.Ez azután volt ugye hogy kidőlt Khedira.Néhány angol lap is írt a dologról.De azóta csend van.
HA CR lett a legjobb, akkor hogy lett messi a legjobb támadó?Érdekesség, hogy az LFP díjátadó gáláján a közönség ovációval fogadta Ronaldo legjobb játékosnak járó díját, viszont kínos sugdolózás volt hallható, mikor Messit nevezték meg a legjobb támadónak.
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. december 3., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 14:57
Így járt a faszikámBL esélyes csapatba szeretne igazolni!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 14:56
Támogatom, bár a hírek szerint Vidal után az ő szerződéshosszabbítása következik, miközben a nyáron a Real Madrid és a PSG is ajánlatot tenne érte (előbbi felé állítólag nagy a kísértés a játékos számára, a blancók nagysága, presztízse miatt---> Pogba!
Ha idehoznánk a saját kis Vieránkat, megállíthatatlanok lennénk.
Alapból én is; a PP szerintSzemély szerint esélytelennek tartom, hogy elengedjék bárhová is...Nem azért fizettek érte 60 millát, hogy fél év után lelépjen.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 3., kedd 14:22
Miközben a PP szerint Falcao télen szintén szeretne kölcsönbe igazolni egy BL esélyes csapatba; még a végén féltávnál egy kis apróért Morata helyett kapunk egy Falcaot, nem kicsit ütne ez a csere a tavaszi kiesési szakasz előtt!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: matador » 2013. december 3., kedd 14:15
---> Pogba!Vidal meg hosszabbított 2017-ig a Juvéval!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 13:51
Közben látom már a Goal.com-os fejleményeket, jogos!Wenger: "Nem igaz, ennyit tudok erről az egészről mondani. Nem vagyok kapcsolatban velük."
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem