Az biztos, hogy nagyon rizikós és rengeteg kérdést hordoz magában, de láttunk már karón varjút. Ahogy Diana hercegnő halála is eléggé érdekes.babaking írta:Ezen én is gondolkoztam. Azt, hogy politikai ellenfelet, veszélyes tanúkat képes a rendszer eltüntetni azt sajnos simán el tudom képzelni. Ennek a módja, viszont szerintem nagyon rizikós. Mi annak az esélye, hogy a megfelelő autót találja el? Mi annak az esélye, hogy nem ő hal meg, hanem a célszemély? Kit veszel rá, hogy kamikaze módon menjen bele? Persze bedrogozhatod, de akkor lásd az első kérdést. Másrészt pont emiatt a valószínűtlenség miatt lenne tökéletes ha összejönne, de szerintem véletlen, ennél még nekem is eszembe jut 2-3 jobb ötlet, hogy hogyan lehetne ezt balesetnek álcázni.L.Miki írta: Uuu baszki, és ilyenkor kell az embernek nyakon csípni magát, hogy ne gondoljon összeesküvés elméletre...![]()
![]()
Van e ekkora véletlen?!![]()
Mindenesetre én is úgy gondolom, hogy az élet nagy forgatókönyvíró és nem szándékos kitervelt merénylet, de kitudja egyébként a mai világban.

Viszont a hatóságnak egy tudatosított szerrel èlő emberrel szemben, szerintem szigorúbban kellene eljárni, és egy valamire való kormány, törvénymódosítást hajt végre, hogy legközelebb ne forduljon elő és ezekhez hasonló eset. Ártatlanok tömkelege halnak meg, bár egy sima közúti balesetben is szóval...