Írni még nincs hangulatom

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 6., szombat 1:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 6., szombat 1:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. július 6., szombat 0:41
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. július 6., szombat 0:26
Nincs mit szégyellni valója, 39 éves az ember, és még mindig itt van/volt. Szép pályafutás áll a háta mögött, több, mint 700 gól, 5 aranylabda, 3 BL cím zsinórban, Portugáliával is feltudott ülni a képzeletbeli trónra 2016-ban, de sajnos az idő vaskereke keményen dolgozik. Fő ember volt a Barca hegemonia megtörèsèben, én hálás vagyok neki minden egyes percért amikor itt láthattam focizni, és a karrierje is itt teljesedett ki. Egy igazi példakép, egy futball ikon, sokat tett hozzá a 21. Századi focihoz.ELSiete írta: Fájó volt ezt az EBt látni. A portugal keret is gyenge, de már sajnos ő is. Ez a dolog végleg elkopott. Örülök, ha nem kell több szidalmazasat a studioban hallgatni, egyszerűen ezek az emberek nem tudjak kiről beszélnek. Maradok tisztelettel és hálával. Viszont eljött az idő. Bizonyítani már senkinek nem kell.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 6., szombat 0:21
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 6., szombat 0:18
Kb. ugyanez. Sok volt mára ez a Ronaldo Kroos off. Modricnak is ez lesz az utolsó szezonja. Aztán vannak ilyen tehetsegnek kikialltott Leaok meg Fodenek és így azt érzem, hogy nagy baj van.ateeemadrid írta: Ugyanmár, 2026 vb, we go again.![]()
![]()
Denial fázisban vagyok még sajnos.
Kroos is off, ezzel a maival lényegében Cé is, Luka is lassan, egyre kevésbé mozgat meg az egész.
Persze a Carlo ball meg pár BL cím biztos boldogít még majd, de valahogy nem lesz már ugyanaz. Megkeseredett leszek, mint hehe.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 6., szombat 0:14
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. július 6., szombat 0:12
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 6., szombat 0:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 3., szerda 20:44
Akkor miért kevertek egy teljesen indokolatlan témát a sírásába? Azt a témát amiben 15 éve jobb Cé még rivaldo1234 szerint is.BuzaBencze írta:CR, EB meccs, sírás. Ez volt a sztori.dzsi91 írta:
Nincs köze?az ember egész pályafutása arról szól, hogy egy kikúrt vallás ellen megy szerencsétlen.
Aki azt mondja, hogy ugyanez a jelenet nem csengett volna le teljesen máshogy a médiában messi nevével az nem tudom hol volt az elmúlt 15 évben.
Ti keveritek csak ide az argentint, senki nem foglalkozott azzal mi lett volna ha ez Messivel történik..aztán ilyenkor vicces mikor a szektád kisebbségi komplexusozik meg fóbiázik. Naa mindegy, ez már így marad.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 3., szerda 20:23
Arra reagáltam hogy ki hozta be hova Messit.BuzaBencze írta: A Copa bukás után meg sírt, mém is lett belőle, mai napig pörög bizonyos oldalakon.
HozzászólásSzerző: BuzaBencze » 2024. július 3., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 3., szerda 20:15
Twitteren mast sem latok, csak Messit az elbukott VB donto utan, hogy nem sir, bezzeg CR mekkora egy rinyapicsa.BuzaBencze írta:CR, EB meccs, sírás. Ez volt a sztori.dzsi91 írta:
Nincs köze?az ember egész pályafutása arról szól, hogy egy kikúrt vallás ellen megy szerencsétlen.
Aki azt mondja, hogy ugyanez a jelenet nem csengett volna le teljesen máshogy a médiában messi nevével az nem tudom hol volt az elmúlt 15 évben.
Ti keveritek csak ide az argentint, senki nem foglalkozott azzal mi lett volna ha ez Messivel történik..aztán ilyenkor vicces mikor a szektád kisebbségi komplexusozik meg fóbiázik. Naa mindegy, ez már így marad.![]()
HozzászólásSzerző: BuzaBencze » 2024. július 3., szerda 20:09
CR, EB meccs, sírás. Ez volt a sztori.dzsi91 írta:Nincs köze?BuzaBencze írta: Minek idekeverni Messit? Köze sincs a sztorihoz..btw válogatottból való visszavonulásnál bőven kapta a savat mindenhonnan
az ember egész pályafutása arról szól, hogy egy kikúrt vallás ellen megy szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 3., szerda 19:51
Nincs köze?BuzaBencze írta: Minek idekeverni Messit? Köze sincs a sztorihoz..btw válogatottból való visszavonulásnál bőven kapta a savat mindenhonnan
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 3., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: BuzaBencze » 2024. július 3., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. július 3., szerda 18:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 3., szerda 13:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 3., szerda 11:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem