Ez így jó is lenneferni írta: Calafiori szakértők egymás hátán, ezt szeretem
Jöjjön a Calafiori, jövőre meg ingyen Yoro, probléma megoldva...![]()

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Re: Kommentáld a híreket
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Ha este hazaérek, átküldöm a röntgentüket!Nika91127 írta:Ha AC izületi eltérésük van, az nem is feltétlen operatív. Tud valaki pontos diagot?Pad'em írta: Jude Bellingham & Brahim Díaz are both suffering from shoulder problems but neither will undergo surgery.
Both will keep playing with protection until they are forced to be checked. @diarioas

Ez a guehi meg nyilván csak poén.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha AC izületi eltérésük van, az nem is feltétlen operatív. Tud valaki pontos diagot?Pad'em írta: Jude Bellingham & Brahim Díaz are both suffering from shoulder problems but neither will undergo surgery.
Both will keep playing with protection until they are forced to be checked. @diarioas
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jude Bellingham & Brahim Díaz are both suffering from shoulder problems but neither will undergo surgery.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
REAL EMERGE AS SHOCK FRONTRUNNERS FOR GUEHI
Real Madrid apparently tops the list of European sides targeting England star Marc Guehi, who has impressed further as one of the bright sparks in a dim England side.
Barcelona and Juventus are also keeping tabs on Crystal Palace’s £50million-rated centre-back.
Arsenal are also long-term admirers, as reported by the Mirror.
Csak Mirror de az Eurosport is átvette.
Real Madrid apparently tops the list of European sides targeting England star Marc Guehi, who has impressed further as one of the bright sparks in a dim England side.
Barcelona and Juventus are also keeping tabs on Crystal Palace’s £50million-rated centre-back.
Arsenal are also long-term admirers, as reported by the Mirror.
Csak Mirror de az Eurosport is átvette.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Kiderül a vezetőség hogyan gondolkozikwZoLee7 írta:Eggyel kevesebben leszünk a kp-n ami lehet 2 is, Tchou kell majd oda fixen. Alaba meg már nem tényező.Yazid írta: Jön majd ingyen jovore.
Addig meg rüdi, eder, alaba, tchou...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eggyel kevesebben leszünk a kp-n ami lehet 2 is, Tchou kell majd oda fixen. Alaba meg már nem tényező.Yazid írta: Jön majd ingyen jovore.
Jön majd ingyen jovore.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az aktuális torna tündérek sose jönnek be.
Calafat Yorot mondja én hiszek neki.
Calafat Yorot mondja én hiszek neki.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nalunk nem valna be szerintem, mert pont az erosseget nem tudna kamatoztatni. Rengeteget huzodik be kozeppalyara, sokszor hatravont iranyitokent jatszik tamadasnal. Szerintem tul offenziv lenne a csapat vele, de egy Chelsea sokat nyerhet vele, ha ott kot ki.ferni írta: Calafiori szakértők egymás hátán, ezt szeretem
Jöjjön a Calafiori, jövőre meg ingyen Yoro, probléma megoldva...![]()
Arsenal megint kozephatvedekre vadaszik, mikozben ott van Saliba, Gabriel, most epult fel Timber, akit tavaly 40 millioert vasaroltak. De a ket szelen is olyan ember jatszik, akik kozephatvedek eredetileg.( Ben White, Kiwior)
Calafiori szakértők egymás hátán, ezt szeretem 
Jöjjön a Calafiori, jövőre meg ingyen Yoro, probléma megoldva...

Jöjjön a Calafiori, jövőre meg ingyen Yoro, probléma megoldva...

- realmadrid95
ferni írta:Na végre valaki aki látta is játszaniMuszi05 írta:
Nem is biztos, hogy szükségünk lenne rá... ne az EB-n mutatottak alapján döntsetek! Néztem olasz bajnokikat, ott valahogy nem így szerepelt a srác. Hajlamos eladni a labdát és rengeteg rossz döntést is hoz. Bár manapság 30 millióért nem lenne nagy rizikó ő sem![]()
![]()
Pedig az unibetes magyar szakértők az év csapatába is berakták Saliba mellé![]()
Az idei teljes szezonban 2 vereséggel álló Rüdiger a spanyol bajnoki címmel meg a BL győzelemmel, City ellen a mindent eldöntő tizit belőve nem fért oda...![]()
En szinten lattam jatszani, 16 szor raktam meg a Bolognat tavaly, ebbol 13 at lattam is. Ugyan ugy jatszik, mint az ebn, sot, osszeszokott tarsakkal meg jobb volt.
Persze, Rudigertol nem jobb, de ha alomcsapatot kene osszeraknom, nalam Rudiger-Cala lett volna.
Na végre valaki aki látta is játszaniMuszi05 írta:Nem is biztos, hogy szükségünk lenne rá... ne az EB-n mutatottak alapján döntsetek! Néztem olasz bajnokikat, ott valahogy nem így szerepelt a srác. Hajlamos eladni a labdát és rengeteg rossz döntést is hoz. Bár manapság 30 millióért nem lenne nagy rizikó ő semRealista24 írta:
Kosza pletyka, hogy B opcio Yoro uzlet befuccsolasa eseten.![]()

Pedig az unibetes magyar szakértők az év csapatába is berakták Saliba mellé

Az idei teljes szezonban 2 vereséggel álló Rüdiger a spanyol bajnoki címmel meg a BL győzelemmel, City ellen a mindent eldöntő tizit belőve nem fért oda...

- realmadrid95
Muszi05 írta:Nem is biztos, hogy szükségünk lenne rá... ne az EB-n mutatottak alapján döntsetek! Néztem olasz bajnokikat, ott valahogy nem így szerepelt a srác. Hajlamos eladni a labdát és rengeteg rossz döntést is hoz. Bár manapság 30 millióért nem lenne nagy rizikó ő semRealista24 írta:
Kosza pletyka, hogy B opcio Yoro uzlet befuccsolasa eseten.![]()
Calafiori volt a Seria A egyik, ha nem a legjobb kozephatvedje tavaly.
- Muszi05
Nem is biztos, hogy szükségünk lenne rá... ne az EB-n mutatottak alapján döntsetek! Néztem olasz bajnokikat, ott valahogy nem így szerepelt a srác. Hajlamos eladni a labdát és rengeteg rossz döntést is hoz. Bár manapság 30 millióért nem lenne nagy rizikó ő semRealista24 írta:Kosza pletyka, hogy B opcio Yoro uzlet befuccsolasa eseten.

"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A jatekos zöld utat adott klubjanak a Juveval valo targyalasra, de a klub inkabb kulfoldre adna el.Kercsó írta:Calafioriról semmi hír?Realista24 írta:
Legujabb hirek szerint a ket klub vegre asztalhoz ult egymassal.![]()
Arsenal es Chelsea is vinne.
Konkluzio - biztos nem lesz Real jatekos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kosza pletyka, hogy B opcio Yoro uzlet befuccsolasa eseten.Kercsó írta:Calafioriról semmi hír?Realista24 írta:
Legujabb hirek szerint a ket klub vegre asztalhoz ult egymassal.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Calafioriról semmi hír?Realista24 írta:Legujabb hirek szerint a ket klub vegre asztalhoz ult egymassal.Realista24 írta: Yoro probal nyomast helyezni a Lille vezetosegere.
Azt mondja, ha nem allapodnak meg alacsonyabb osszegben, mint amit kernek, akkor inkabb marad egy evet es jovore ingyen tavozik a Realhoz.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legujabb hirek szerint a ket klub vegre asztalhoz ult egymassal.Realista24 írta: Yoro probal nyomast helyezni a Lille vezetosegere.
Azt mondja, ha nem allapodnak meg alacsonyabb osszegben, mint amit kernek, akkor inkabb marad egy evet es jovore ingyen tavozik a Realhoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema