Bocs nem esett le.Berti írta:Ironia volt battya.ateeemadrid írta:
Hogy aztán pulzus nélkül beverje a crucial tizit. Nt.
Unibeték megmondták a tutit, fejben gyenge cr.
Mondjuk ha unibeten aztmondták, akkor lehet benne valami
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 5., péntek 20:15
Bocs nem esett le.Berti írta:Ironia volt battya.ateeemadrid írta:
Hogy aztán pulzus nélkül beverje a crucial tizit. Nt.
Unibeték megmondták a tutit, fejben gyenge cr.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 5., péntek 20:15
Ironia volt battya.ateeemadrid írta:Hogy aztán pulzus nélkül beverje a crucial tizit. Nt.Berti írta:
Ronaldo aki annyira mentálisan erős, hogy elsírja magát, amikor a legnagyobb szükség van rá?![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 5., péntek 20:11
Hogy aztán pulzus nélkül beverje a crucial tizit. Nt.Berti írta:Ronaldo aki annyira mentálisan erős, hogy elsírja magát, amikor a legnagyobb szükség van rá?BLevi96 írta:
És a videok szerint mentálisan erősebb mint Ronaldo![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. július 5., péntek 20:07
Ronaldo aki annyira mentálisan erős, hogy elsírja magát, amikor a legnagyobb szükség van rá?BLevi96 írta:És a videok szerint mentálisan erősebb mint Ronaldoateeemadrid írta:
Pluszegy, pár tiktokon összevágott kimmich mentality videó miatt sokan többnek gondolják, mint ami.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 5., péntek 18:27
És a videok szerint mentálisan erősebb mint Ronaldoateeemadrid írta:Pluszegy, pár tiktokon összevágott kimmich mentality videó miatt sokan többnek gondolják, mint ami.hehetheoriginal írta: sztem full átlag, egy kevésbé agressziv gavi. semmi extra
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 5., péntek 18:18
Pluszegy, pár tiktokon összevágott kimmich mentality videó miatt sokan többnek gondolják, mint ami.hehetheoriginal írta: sztem full átlag, egy kevésbé agressziv gavi. semmi extra
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 5., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 5., péntek 14:37
Kb le is irtal rola mindent ezzel a kommenttel. Hatalmas vezeregyeniseg volt, aki mar elviselhetetlen neha sajat maganak is. Tulnott rajta ez a “szerep”, ugy gondolja, hogy o lett egyben az edzo, az elnok is. A laba es az agya egyebkent nagyon jo, kar erte.Kercsó írta:4 éve még én is hoztam volna.ferni írta:
KPra nem rossz megoldás, ezt a jobbhátvéd dolgot kellene elfelejteni nála, középen szintekkel jobb.
Normális áron ide is simán elhoznám, mentálisan rendben van.
azóta valami nagyon félrement nála. csak a balhé és a feszkó.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 5., péntek 13:13
4 éve még én is hoztam volna.ferni írta:KPra nem rossz megoldás, ezt a jobbhátvéd dolgot kellene elfelejteni nála, középen szintekkel jobb.Realista24 írta: Kimmichnek egyre tobb a keroje, a PSG is beallt a sorba. A BM nyitott az eladasra.
HozzászólásSzerző: hej989 » 2024. július 5., péntek 12:59
Nem sokat láttad akkor játszaniferni írta:KPra nem rossz megoldás, ezt a jobbhátvéd dolgot kellene elfelejteni nála, középen szintekkel jobb.Realista24 írta: Kimmichnek egyre tobb a keroje, a PSG is beallt a sorba. A BM nyitott az eladasra.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 4., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 4., csütörtök 14:15
KPra nem rossz megoldás, ezt a jobbhátvéd dolgot kellene elfelejteni nála, középen szintekkel jobb.Realista24 írta: Kimmichnek egyre tobb a keroje, a PSG is beallt a sorba. A BM nyitott az eladasra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 4., csütörtök 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 3., szerda 17:55
50+5 a vége.Realista24 írta:João Palhinha donedeal a Bayernnel.ziro4vr írta: Bayern megint kicsit azt csinálja mint régen, iylen közepes nevekkel mint Tah, a japó védő, az a francia szélső gyerek..hát nem fog rettegni tőlük Európa.
46 millio + bonuszok. Szerzodes csak 2028ig lesz.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 3., szerda 15:45
ELSiete írta:Mondjuk azt nem értem, hogy napjaink Manchester Unitede mivel lehet csalogatobb, mint egy Bayern. Azért a németekkel majdnem bejutottak a BL dontobe, a bajnokság ugyan nem lett meg, de nem tenném ra a fejemet, hogy Xabiék ismételni tudnak. Nagy gáz lehet ott.Realista24 írta: A szurkolok peticiot inditottak, hogy ne adjak el De Ligtet, a jatekos azonban nagyjabol barmit alairna a ManUnal, ami a fizeteset illeti, mert menni akar.
Sajnalni mondjuk nem kell, mert a fizucsokkentes, ami kinez neki ugyan kozel 15%%, de mivel 15 milliorol esik be 13-ra, igy ehen nem fog halni talan![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 3., szerda 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. július 3., szerda 14:24
João Palhinha donedeal a Bayernnel.ziro4vr írta: Bayern megint kicsit azt csinálja mint régen, iylen közepes nevekkel mint Tah, a japó védő, az a francia szélső gyerek..hát nem fog rettegni tőlük Európa.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. július 3., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: cart » 2024. július 3., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 3., szerda 11:22
pénz. hype. marketing. a kutya nem nézi a bundest de mindenhol van plELSiete írta: Mondjuk azt nem értem, hogy napjaink Manchester Unitede mivel lehet csalogatobb, mint egy Bayern. Azért a németekkel majdnem bejutottak a BL dontobe, a bajnokság ugyan nem lett meg, de nem tenném ra a fejemet, hogy Xabiék ismételni tudnak. Nagy gáz lehet ott.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem