Akkor úgy is foltehetnem a kérdést hogy egyszerűbb legyen, mondjuk a nem fix kezdők közül hánynak van 10+ válogatottsága? Így akkor nem lehet belekötni hogy többen is pár hónapon belül töltik be a 30-at.Blanco88 írta: Ki az a sok 30 plusszos a keretben? Minőség olyan amilyen, de nem egy öreg keret

EURO 2024
Re: EURO 2024
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fejjel verhetőnek tűnnek a törökök miért nem próbálják többet?
Nem értem mit akarnak az osztrákok.
Nem értem mit akarnak az osztrákok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
Ki az a sok 30 plusszos a keretben? Minőség olyan amilyen, de nem egy öreg keretcart írta: Mondjuk nem hiszem hogy 5 éve senkit nem tudott találni ezek az emberek helyett akiket be lehet építeni a válogatottba. Így ugyan annak a 11 embernek kell játszania minden meccsen akkor is ha nincsenek játékban szezon közben.
A csapat nagyobbik része így is 30+ koru már, kíváncsi vagyok kik lesznek helyettük pár év múlva 0 rutinnal.
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mintha emlekeznek rarealmadrid95 írta:Pedig, hogy kinevettel 2 eve, mikor irtam, hogy mekkora klasszis lesz!hehetheoriginal írta: Sergio demiral ramos
Güli szinttel mindenki mas felett a palyan amugy![]()

Tükrök elfáradtak, ha nem a wishes zlatan lenne elol, talan meg esely is lenne
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én annak is örülök ha futnak meg próbálkoznak. Meg ha van gólBlancoMark írta:Hat ezeket a szogletgolokat meccsnek hivni eros.sebydani írta: Végre meccs van az EB-nDe ertem, hogy egyre melyebbre kerul a merce az eddigi meccsek alapjan.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Gondolom Nagy Ádám, Kleinheisert meg a többi hasonlót se az év közben mutatott teljesítménye miatt játszatja.BlancoMark írta: De kit? Hol vannak azok a klubteljesitmenyek ami alapjan barkit be kene hivni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2024. július 2., kedd 22:27-kor.
- BlancoMark
Hat ezeket a szogletgolokat meccsnek hivni eros.sebydani írta: Végre meccs van az EB-n

- sebydani
Végre meccs van az EB-n
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pedig, hogy kinevettel 2 eve, mikor irtam, hogy mekkora klasszis lesz!hehetheoriginal írta: Sergio demiral ramos
Güli szinttel mindenki mas felett a palyan amugy

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Guluke micsoda szögletek ezek. Ügyes vagy Fiú!

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
Sergio demiral ramos
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Azta...
Gülüke rúghatna szögletet nálunk is
Gülüke rúghatna szögletet nálunk is
- BlancoMark
De kit? Hol vannak azok a klubteljesitmenyek ami alapjan barkit be kene hivni? Meg a gyenge NB1-bol is probalkozik minden kiemelkedobb teljesitmenynek megadni a bizonyitasi lehetoseget. Kulfoldrol meg aztan plane, jo pelda erre Styles.cart írta: Mondjuk nem hiszem hogy 5 éve senkit nem tudott találni ezek az emberek helyett akiket be lehet építeni a válogatottba. Így ugyan annak a 11 embernek kell játszania minden meccsen akkor is ha nincsenek játékban szezon közben.
A csapat nagyobbik része így is 30+ koru már, kíváncsi vagyok kik lesznek helyettük pár év múlva 0 rutinnal.
Az egesz magyar focira is az jellemzo mint az orszagra. Nem teljesitmenyalapon mukodik kokemenyen, hanem korrupt, tulfizetett, haveri alapon szakertelem nelkul. Miert is jonnenek ki normalis jatekosok az utanpotlasbol? Igy is halalra keresi magat mindenki a langyos hugyban.
- sebydani
Az kemény. A kicsi rátette a fejére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2024. július 2., kedd 22:17-kor.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Viszont el kell ismerni,hogy ma a real kis kebabosa a legjobb a palyan.
Calha szerepet teljesen atvette.
Ugy jatszik,mint egy 25 eves tapasztalt iranyito.
Calha szerepet teljesen atvette.
Ugy jatszik,mint egy 25 eves tapasztalt iranyito.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Mondjuk nem hiszem hogy 5 éve senkit nem tudott találni ezek az emberek helyett akiket be lehet építeni a válogatottba. Így ugyan annak a 11 embernek kell játszania minden meccsen akkor is ha nincsenek játékban szezon közben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
hehetheoriginal írta:Azt a szintet, amit ezek kepviselnek barmilyen szakadt bokorban talalni, barki jatszhat mennyeibol a helyukon, kepesek ezt a semmi szintet lehozni.BlancoMark írta:
Szerintem inkabb az a problema, hogy nagyon alacsony minosegu az alapanyag. Egy Nagy Adam aki 7-8 eve kezdo a valogatottban nem tud az olasz masodosztalynal feljebb vergodni. Aztan ott van meg Fiola, Lang, Varga. Ilyen emberekbol egy is sok lenne, nem hogy 3-4. Aztan a padon meg tenyleg nulla variacios lehetoseg. Rossi utan lesz koppanas, hogy mennyire gyenge az a keret.
Csak ugye fel evszazada varjuk mar, hogy elorelepes is legyen
Hehe ne légy ennyire negatív

- hehetheoriginal
Azt a szintet, amit ezek kepviselnek barmilyen szakadt bokorban talalni, barki jatszhat mennyeibol a helyukon, kepesek ezt a semmi szintet lehozni.BlancoMark írta:Szerintem inkabb az a problema, hogy nagyon alacsony minosegu az alapanyag. Egy Nagy Adam aki 7-8 eve kezdo a valogatottban nem tud az olasz masodosztalynal feljebb vergodni. Aztan ott van meg Fiola, Lang, Varga. Ilyen emberekbol egy is sok lenne, nem hogy 3-4. Aztan a padon meg tenyleg nulla variacios lehetoseg. Rossi utan lesz koppanas, hogy mennyire gyenge az a keret.Realista24 írta:
Egy edzőt sem láttam úgy kiküldeni a pályára hogy fussatok az eletetekert.
Nemzetközi szinten klubcsapat ugyanez. Amikor a Vidi sikeres volt, csak a védekezés, Fradi szinten. Azt hiszik csak így lehet…én így látom.
Csak ugye fel evszazada varjuk mar, hogy elorelepes is legyen
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Szerintem inkabb az a problema, hogy nagyon alacsony minosegu az alapanyag. Egy Nagy Adam aki 7-8 eve kezdo a valogatottban nem tud az olasz masodosztalynal feljebb vergodni. Aztan ott van meg Fiola, Lang, Varga. Ilyen emberekbol egy is sok lenne, nem hogy 3-4. Aztan a padon meg tenyleg nulla variacios lehetoseg. Rossi utan lesz koppanas, hogy mennyire gyenge az a keret.Realista24 írta:Egy edzőt sem láttam úgy kiküldeni a pályára hogy fussatok az eletetekert.hehetheoriginal írta:
Edzo sara?
Evtizedek ota....
Nemzetközi szinten klubcsapat ugyanez. Amikor a Vidi sikeres volt, csak a védekezés, Fradi szinten. Azt hiszik csak így lehet…én így látom.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ez a mai az osztrakoktol egy agyatlan rohanas.hehetheoriginal írta: Törkök jobbak, több a jobb képességű jatekos
Pontatlanok,dekoncentraltak,es lathatoan nagyon megzavarta oket a bekapott gol.
Szerintem nem szamitottak egyaltalan egy ilyen kezdesre.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023