Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
azért így már lényegesen jobban érzem magam
bár hegyi biztos kimagyarázta volna

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
eddig azt fújták ,hogy csak baloson jó ..erre rúg hármat és már csak a jobboson jóoroszisti írta:Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszukBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?Bale meg csak jobb oldalon tud játszani

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ne nézd tovább .... Szerintük a Barcának nehezebb át állni Martino taktikájára, mit a Madridnak Mourinhóéról , Ancelotti taktikájára ... Mert mi ugyan azt játsszukBanán írta:Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Túl a barátságon. Deut párszor láttam focizni, de olyan nagyképűen és flegmán játszott, hogy már most utálom. Szerencsére Jesé már levágatta a páva gyerek taraját. Olyan irritáló volt.atalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikusRemélem eligazol tőletek, aztán valami fasza kis csapatban megállja a helyét. A következő EB-n már ők fogják vinni a spanyol válogatottat

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak Sánchez és Neymar számít EU-n kívülinek.Takesz írta:van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
Songnak francia, Alvesnek, Adrianónak, Messinek spanyol, Mascheranónak meg olasz állampolgársága van.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy értem saját nevelésű EU-n kívüliek...ferni írta: te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűek![]()
a Barcában csak saját nevelések vannak.![]()
![]()
amúgy nem tudom van-e bármilyen ilyen megkötés jelenleg, de Messi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.

Amúgy ez alatt Alvesre gondoltam még pl. meg nem ugrik be hogy van-e még rajtuk kívül EU-n kívüli.
13
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
És tudtommal Agüeronak is van spanyol útlevele, aki remélem minél hamarabb a barcába megy, mert én már személy szerint unom, hogy állandóan szóba van hozva a Real-lal. Nyáron, télen, de már holtidőszakban is. Nagyon nem szeretném itt látni.ferni írta:essi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
Jól hallom, hogy a sötét oldalt és vezérét, Messit szidják SPORT1-en? Tán álmodom? WTF?

te meg miről beszélsz? ők mind egytől egyig saját nevelésűekTakesz írta:Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero

a Barcában csak saját nevelések vannak.

amúgy nem tudom van-e bármilyen ilyen megkötés jelenleg, de Messi biztos, hogy EU-s, ezer éve spanyolban van.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Még mindig van az a szabály, hogy egyszerre 3 EU-n kívüli játékos lehet a pályán csak egyszerre?GT37 írta: + egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero

13
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nagyon nagy poéngyárosok....főleg messi....iszonyat milyen arc lehet.Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Agüeróról továbbra is cikkeznek...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb
)
+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro
- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta
Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként...
+ tényleg minőségi játékos
+ a kapu előtt sem olyan mamlasz, mint nálunk Messin kívül a többség
+ Messivel remekül megértik egymást a pályán (ugyebár ez a legfontosabb

+ egy Messi-Neymar-Sánchez-Agüero-Deulofeu és/vagy Pedro csatársor azért jobban hangzik, mint a mostani Messi-Neymar-Sánchez-Tello-Pedro
- nagyon nem lenne olcsó
- emiatt nem biztos, hogy maradna pénz középhátvédre (sőt, talán még egy középpályás igazolása is fontosabb lenne, bár itt meg nagyon sok minden függ Sergi Robertótól)
- Deulofeu csapatba kerülésének esélyei romlanának miatta
Nagyon kedvelem az argentint, a legszűkebb elit tagja, de most fontosabbnak érzem, hogy más posztokon erősítsünk.
Bevethető, de sokkal gyengébb ott általában, mint a baloson.morientes írta:Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
Egyébként meg szegény embert az ág is húzza, nem elég, hogy alig játszik idén Tello, még a Cartagena elleni keretbe sem került be sérülés miatt, pedig most szerintem Neymar pihenni fog, úgyhogy pont kezdhetne balszélsőként...

Ez is hatalmas, imádom ezeket a Messi-Kobe-féle reklámokat.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lassan kiderül, hogy nem is sérült csak reklámot forgat

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindig is csíptem a faszit,már a Pep meg a Tito érában is tetszett hogy nem szarakodik a tilitolival,hanem meghuzza az 1v1-et,gyors,dinamikus,nem maszturbál a labdával,de ettől független barátságban is van vele...Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
Azt nemtom jobb oldalt bevethető e,mert a balon,ahogy étkezett Neymar,eldőlt hogy oda ő nem fér el...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És mégis mire? Jesé jobb volt.GT37 írta:
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban.![]()
Jesé 22 gól és 12 gólpassz
Deu (komolyan ilyen idióta nevet, nem tudom leírni

Hatalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus'shutterisland írta:tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nálam jesé és deulo egy kutya, talán gd éretlenebb fejben, viszont fiatalabb is még egy évvel.
sok minden közrejátszhat abban, hogy melyik viszi többre, mind a kettő roppant tehetséges, és ösztönös játékos.
tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
sok minden közrejátszhat abban, hogy melyik viszi többre, mind a kettő roppant tehetséges, és ösztönös játékos.
tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.

- GT37
Csak hogy tovább folytatódjon a sérüléshullám, elvileg Iniestának is van valami kisebb baja, ezért ma nem edzett a csapattal...
Csak a patkány szó már nem egyszer szerepelt Alba nevével egy mondatban errefelé (is), ezért emeltem ki.

Persze, értem, peace.madridronie írta:Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!

Csak a patkány szó már nem egyszer szerepelt Alba nevével egy mondatban errefelé (is), ezért emeltem ki.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!Patkányok?Alba távozásáról nem volt szó.
![]()

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért, ha egy kicsi is igaz abból, amit Messi ügynöke csinál, az már tényleg gusztustalan.
Lerakják az asztalra, hogy 20 milliós fizetést szeretne, nem kapja meg első szóra, és bedobja a Real nevét?
Annyira unalmas már az állandó sírása a pénzért (szerintem a világon neki emelték a legsűrűbben a fizetését), rosszabb, mint Higuaín vagy Di María...oh, hogy ezek mind argentinok? Már csak ügynököt kéne váltania a jófiúnak, mondjuk Mendesre vagy Riberióra, hogy teljes legyen a kör.
Lerakják az asztalra, hogy 20 milliós fizetést szeretne, nem kapja meg első szóra, és bedobja a Real nevét?

Annyira unalmas már az állandó sírása a pénzért (szerintem a világon neki emelték a legsűrűbben a fizetését), rosszabb, mint Higuaín vagy Di María...oh, hogy ezek mind argentinok? Már csak ügynököt kéne váltania a jófiúnak, mondjuk Mendesre vagy Riberióra, hogy teljes legyen a kör.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema