https://www.youtube.com/watch?v=jhFqSlvbKAM

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 3., kedd 15:21
Mindig is csíptem a faszit,már a Pep meg a Tito érában is tetszett hogy nem szarakodik a tilitolival,hanem meghuzza az 1v1-et,gyors,dinamikus,nem maszturbál a labdával,de ettől független barátságban is van vele...Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 3., kedd 14:52
És mégis mire? Jesé jobb volt.GT37 írta:
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban.![]()
Hatalmas arcok, + még egy. Deu barcás létére szimpatikus'shutterisland írta:tudtommal egyébként megtalálta egymást a két páwa, csomószor posztoltak közös képeket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 3., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 13:56
Persze, értem, peace.madridronie írta:Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 13:40
Tudom, hogy csak Te is viccelsz; de pontosan ezért tettem idézőjelbe az egész szólást, nehogy valamelyik katalán szimpatizáns túlreagálja a dolgot és pejoratív tartalmat tulajdonítson ennek a mondatnak, megvádolva azzal, hogy minimálisan sem tisztelem a szóban forgó úriembereket!Patkányok?Alba távozásáról nem volt szó.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 13:26
(Afellay, bocsánat a szőrszálhasogatásért, de még a Barça-drukkerek közül is csomóan rendszeresen rosszul írják le a nevét.)wZoLee7 írta:a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint Affelay
Igen, Tello gyereket kihagytam, őt is nagyon bírom (bár néha nekem is a Clásicón elkövetett stadionbú' ki jut eszembe róla), de annak nincs értelme, hogy kiegészítő emberként tolja még itt jó pár évig... A karrierje szempontjából mindenképpen jobb lenne, ha távozna.madridronie írta:A Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerint![]()
) --> "a patkányok elhagyják a süllyedő hajót?"
![]()
:Đ
Na jó, megkapod a kettest.Marci77 írta:Most miért?majdnem
Montoya jo lenne az Interbe. Zanettinek nem sok van vissza
Pedro..40,de még 30 milla is ajandek lett volna erte. Ő is olyan,aki Fifaban jo csak.(ezt a szintet nèzve)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 3., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 3., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 3., kedd 10:40
Hát igen, ezért baromi ellenszenves egy banda; emlékszel még Sergio?szerencse, hogy ők nem foglalkoznak a bírókkal.![]()
![]()
Busquets: The referee did not do his job
Meg "a jelenleg, idén csak egy riválisunk van és az az A. Madrid!" szintű szövegek és társaik miatt; sebaj - innen lehet szépen pofára esni - szokták mondani!Buszkecc: Kicsit sem múlt a bírón. Ha vesztenek, a legkönnyebb a bíróra fogniuk. Nincs okuk a panaszra, főleg idén. A játékvezető mindkét oldalra tévedett, de a legkisebb mértékben sem befolyásolta az eredményt.
Alves: Egyetértek Ramosszal a játékvezetőről alkotott véleményéről, hiszen megúszott egy piros lapot. Mindig azok a leghangosabbak akiknek meg sem kéne szólalniuk.
Cesc: Jobbak voltunk, megérdemeltük a győzelmet. Azt mondták egyértelműen büntető járt volna nekik a szabálytalanságomért, én kétlem, de hát oké, kikaptak, kell nekik valami kifogás.
A Tello gyerek is finoman jelezte Tata bá felé, hogy elégedetlen a helyzetével és ha nem változik semmi nyáron ő is lépne! + ugye Messi (a Barca 150 milláért el is adná az El Confidencial szerintKét érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 3., kedd 10:13
a korosztályos válogatottban megmutatta h Jesé nyomába sem ér...emberbe vezetett labdák, teljesen rossz beadások. Ennek ellenére nagy tehetség, ezt nem vitatom, de kb olyan lesz mint AffelayGT37 írta:Deulofeuval talán lehetne is pótolni...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 3., kedd 9:21
Most miért?GT37 írta:Két érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.![]()
Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban.![]()
Matekból csillagos egyes, kolléga.Marci77 írta:Már most is az.több kedvence játszik a Realban mint a Barcában
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 8:49
Most, hogy mondod...Realista24 írta:Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolni![]()
![]()
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 8:46
Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolniPedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 8:41
Matekból csillagos egyes, kolléga.Marci77 írta:Már most is az.több kedvence játszik a Realban mint a Barcában
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 2., hétfő 23:25
Már most is az.Géci írta:Meg akkor már GT is madridista lenne ugyebár, és unatkoznál...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 23:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 23:05
keresem mindenben a pozitívumot (és általában meg is találom) viszont többször is volt már, mikor lehangolt voltam, vagy reménytelen.R.M.C.F írta:Shutterisland:
Lehet, hogy már korábban is kérdeztem,mert már elég régóta meg szerettem volna Tőled kérdezni azt, hogy szerinted történhet bármi is a barcával amit Te nem pozitivan élnél meg? Értem alatta,hogy ha pl kiesnének a ligából,akkor is olyasfélét várnék tőled,hogy....hááát,igazából ez egy jó dolog,mert ....meg azért is rendben lesz ez mert.......
Nem kötekedek,csak érdekel.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem