EURO 2024
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EURO 2024
Imadom Tchouameni es Valverde bombait, probalkozhatnanak surubben.
Tudnám mit látnak egyesek Carrascóban. Aki a matracosoknak sem elég, az már tényleg a legalja.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tudom, hogy nem 16 hanem 17 évesen robbant be de nyomorult WZE ott ül a padon mint PSG alapember. Camavinga csak 2szeres bl győztes, döntőt kezdő ember ül a padon. Coman Bayern szélső csak ül a padon de ilyen Rabiot meg a full átlag szótári leírása Thuram alapkezdők. Kezd Hernandez de nem játszanak a sebességére akkor meg minek. Ebben a formában Griezmann lenne az ész középen de ki van baszva a jobb szélre. Zseniális.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az a baj, hogy jó fehérgyerek módra, az összes közül a pályán az öreg féreg debruyne a legokosabb játékos, fog ám gondokat okozni sztem.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
meg lesz műtve, ősszel nem nagyon látjuk valszeg, nem is baj.Steve írta:Itt ezt úgysem teheti meg, szóval lötyögjön csak, majd itt teljes erőbedobással előre.hehetheoriginal írta:
évek óta így nyomja, 5 éve kellett volna lelépnie faszba, nem párizsba' baszkódni
Az inkább nem tetszik nekem, hogy az angolok meg balfaxkodnak csak és Bellingham menti meg őket és duplán kell hajtani itt is..Jön a sérülés majd ősszel, ha ez így megy tovább.
azaz a ciciMajd valami PL csapat biztos elviszi 100 millióért a nyáron az Evertonbol.

thereisonly1ronaldo
Majd valami PL csapat biztos elviszi 100 millióért a nyáron az Evertonbol.hehetheoriginal írta: amugy az az onana enyhe yayaturé klón, tetszik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
beetlejuice green ?realbeckham írta: Doku valakire rohadtul hasonlít nekem pacekra, de a világért nem ugrik be ki. Lehet valami ne légy barom, vagy végre péntek karakter...nem tudom
Rabiot kövi meccsen végre off. Hál istennek.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Itt ezt úgysem teheti meg, szóval lötyögjön csak, majd itt teljes erőbedobással előre.hehetheoriginal írta:évek óta így nyomja, 5 éve kellett volna lelépnie faszba, nem párizsba' baszkódniYazid írta: Hat bappe eddig rohadt kenyelmes egesz ebn, nemtom faradt vagy unja, menne nyaralni vagy az orra zavarja...
A biro kicsit sok nekem
Az inkább nem tetszik nekem, hogy az angolok meg balfaxkodnak csak és Bellingham menti meg őket és duplán kell hajtani itt is..Jön a sérülés majd ősszel, ha ez így megy tovább.
¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!
Y nada más
Y nada más
¡Hala Madrid!
- nzooli93
Sétálunk, megállítjuk a labdát, legközelebbi jatekoshoz oda guritjuk, setalunk, vissza passz. Zseniális ez a mai foci felfogás
- hehetheoriginal
- h3x0r
Nyomott egy hawk tuah-t.BLevi96 írta:Mi volt a problémájuk vele?Realista24 írta: UEFA have opened an investigation into Jude Bellingham’s celebration.
@thetimes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

https://vm.tiktok.com/ZGes6kuN4/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2024. július 1., hétfő 18:33-kor.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
minden támadó lubickol DD zsenije alatt. olyan messze van a kaputól, hogy kilátójegy kell neki távcsővel.Yazid írta: Hat bappe eddig rohadt kenyelmes egesz ebn, nemtom faradt vagy unja, menne nyaralni vagy az orra zavarja...
A biro kicsit sok nekem
- hehetheoriginal
évek óta így nyomja, 5 éve kellett volna lelépnie faszba, nem párizsba' baszkódniYazid írta: Hat bappe eddig rohadt kenyelmes egesz ebn, nemtom faradt vagy unja, menne nyaralni vagy az orra zavarja...
A biro kicsit sok nekem
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Doku valakire rohadtul hasonlít nekem pacekra, de a világért nem ugrik be ki. Lehet valami ne légy barom, vagy végre péntek karakter...nem tudom
- 'shutterisland
sot, 3 francia kp a 4-bol (ha a grizest is ide vesszuk) kisargult 25p utan, eletveszely lesz minden belga labdaszerzes a felpalyan.
Hat bappe eddig rohadt kenyelmes egesz ebn, nemtom faradt vagy unja, menne nyaralni vagy az orra zavarja...
A biro kicsit sok nekem
A biro kicsit sok nekem
- RaúlCF
mi lesz így ha továbbmennek a franciák. Rabiot eltiltott

Belga Dembele
- 'shutterisland
nem sok dinamikusabb jatekos van dokunal, de sajnos fejben nem egy einstein.
rabiot kisargult a portugalok ellenire.

rabiot kisargult a portugalok ellenire.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. július 1., hétfő 18:25-kor.
- hehetheoriginal
doku gróf meghúzza balon és érkezik kukaku arccal, aztán a végén papi dupla cami gólpasszaiból.Yazid írta: Eleg ötlettelen, impotens mindket csapat, közuk nincs egy spanyol, port, ausztria, svajc vonalhoz. Ebbol 11esek lesznek, hacsak nem lesz vmi mák pontrugásból.
házat asszonyt kutyát, mehet minden, itt hallottátok először. (főleg, ha a 2.-at gyűlölitek, mint a szart)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. július 1., hétfő 18:24-kor.
thereisonly1ronaldo