nem értem mi bajotok van essien jhv-ként való szerepeltetésével. számomra felüdülés volt a játéka ramoshoz és arbeloahoz képest, még ha nem is az a posztja. de egyébként én mindenképp megvenném év végén, kiegészítőembernek nagyszerű.madridronie írta:Mourinho veszi annak és számít ott rá elsősorban, nem én; nálam egyértelműen középen lenne a helye!ne vegyük már Essient jobb oldali védőnek.
Modric-Özil szerintem nem egy poszt, a horvát helye egy picivel hátrébb van, mint Özilé --> de amíg Xabi Alonso a csapatban van addig nem nagyon kell jelentős reformot várni a középpályán!Modricot kellene nem odaképzelni,nem oda való,Özil helyén lehetne játszatni
modric özil vitához meg annyit, hogy 4-3-3ra kéne átállni, ott mindkettejüknek lenne helye, modricnak a középső triónál, özilnek pedig elől.
Így van, de egyébként sem fogja Klopp hagyni, hogy szétszedjék a csapatát. 1-2 távozóra biztos lehet számítani, de szerintem azért Götze, Reus és még pár alapember eltölt 1-2 szezont a németeknél.Götze 20 éves. Én a helyében még maradnék 2 évig és csak utána váltanék.