hehetheoriginal írta:
rikko írta:
A világ legnagyobb szarkeverői... és még mindig százmilliók vannak , akik nekik hisznek.....
ez oké, a lényegi kérdés úgymond kívülállóként, függetlenként mégiscsak az, hogy inkább hova akarna tartozni az ember.
hát én kurvára nem a keleti blokkhoz, hanem nyugathoz. én értem, hogy kétes szemmel néznek ránk, nyugaton, kb soha nem fogadnak el minket, de azért még mindig jobb a renomé, mint az arab muszlim török stb vonalon
Nézd hehe.. Nyugaton élek 2003-tól fogva. Ergo a nyugatból élek.
Itt adózom, itt kapom a fizetésem, de sokminden van amivel nem értek egyet. Főleg az állandó szarkeveressel... A hét bármelyik napján pakolhatok és mehetnék keletre, igen a ruszkikhoz is. Másnap vagy legkésőbb 1 hét múlva lenne munkám. Lehet kevesebb lenne a fizetésem, bár már ez sem biztos, mert májusban ahogy néztem a hasonló pozícióban dolgozók kb ilyen fizuval vannak ellátva, mint én most.
Annyi a különbség, hogy ott nem kell lakást bérelnem, nem 1,76 a dízel , hanem 0.66 és még sorolhatnám tovább.
Hogy miért vagyok itt ? Mert jó a munkám, jók a kollégák és ami a legfontosabb harmonikus a családi életem.
Hogy az oroszoknal is az lenne? Bizonyára igen, hisz párom orosz állampolgár, szülei szintén. Viszont más mentalitás, 7 hónap kőkemény tél és korlátozottabb lehetőségek, mint itt.
Viszont, ha magukat az embereket nézem, akkor viszont ők állnak hozzám közelebb. Nők pl sokkal karakteresebbek. Ezt főleg azok tudják akiknek van/volt szláv párjuk.
Az átlagos orosz rettentően informált és intelligens, nyelveket beszélnek...
De ez csak egy kis szelet...
Én szeretem az európai és a keleti népeket is.
Egy a lényeg, élni és élni hagyni... Rohadtul kívan a faszom ezzel a háborúval és minden más olyan szarral amivel pár barom egy civilizációt dönt be...