miert, darts meccset hogyan lehet meg elbukni azon kivul, hogy "fejben" megy el ?Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg

Egyéb sportok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Egyéb sportok
Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg( legalább is a mi szintünkön). És látod mekkora fej játék "is" ez (Ausztrálok). Szóval sajnáltam hogy ilyen negatívan írsz róluk.
Tudom hogy nem profik meg nagyon nehéz dolguk van azoknak a darts játékosoknak, akik be akarnak törni a legjobbak közé, tényleg szinte lehetetlen ez tőke nélkül, meg a mezőny is erős, de attól ez még 4 nevetségesen rossz meccsnyíl volt ha tetszik ha nem.
Nem az volt a baj, hogy nem lett megdobva, megesik, ma egy Whitlock+Heta duó olyanokat művelt hogy a fejemet fogtam az utolsó legekben és ki is estek, de ahogy a videó alatt írják:
Nem az volt a baj, hogy nem lett megdobva, megesik, ma egy Whitlock+Heta duó olyanokat művelt hogy a fejemet fogtam az utolsó legekben és ki is estek, de ahogy a videó alatt írják:
Értem hogy nyomás meg minden, de ez azért durva volt.Hungary with some of the worst match darts I've seen in a long time
Hát hallod nekik sokkal nehezebb dolguk van mint focistáinknak, főleg hogy ők nem profik. Ők nem ezzel keresik a kenyerüket. Szégyeld magad ezért a hozzászólásért.ferni írta:?szotyi írta: Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
Döntő legben olyan messzire dobálták a kiszállókat/meccsnyilakat, mintha tegnap kezdtek volna dartsozni.
Nevetséges volt...![]()
https://x.com/OfficialPDC/status/1806669034902942160
https://open.spotify.com/episode/1EMStS ... e953174278
Hallgasd meg ezt ha szeretnél képbe kerülni.
?szotyi írta: Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
Döntő legben olyan messzire dobálták a kiszállókat/meccsnyilakat, mintha tegnap kezdtek volna dartsozni.
Nevetséges volt...

https://x.com/OfficialPDC/status/1806669034902942160
Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mostanában elkezdtem nézegetni ufc meccseket, nagy része kimaradt nekem eddig, én anno K1-et, meg bunyót néztem, még a Roy Jones érában..
Durva, hogy ezekkel a dagesztáni srácokkal mennyire nem tudnak mit kezdeni..
UFC 302: Islam Makhachev vs Dustin Poirier Highlights
Ez volt a legutóbbi, Poirier azért szépen helytállt, de a végén csak bealudt volna, ha nem kopogja le..
Ennek az Islamnak érdemes megnézni a nyilatkozatait, szakadok rajta, baromi nagy arc.
Mondják neki, Dustin Poirier fekete öves jitsus broo, fekete öves..??, ki adta neki..??
Aki még nagyon beteg, ez a Jon Jones, nem tudom, hogy ő aktív-e még, vagy lecsukták épp..
Na de ott brutál mi tudás párosult ahhoz a fizikumhoz..
Jon Jones vs Ngannou meccs az miért nem volt még soha?
Durva, hogy ezekkel a dagesztáni srácokkal mennyire nem tudnak mit kezdeni..

UFC 302: Islam Makhachev vs Dustin Poirier Highlights
Ez volt a legutóbbi, Poirier azért szépen helytállt, de a végén csak bealudt volna, ha nem kopogja le..

Ennek az Islamnak érdemes megnézni a nyilatkozatait, szakadok rajta, baromi nagy arc.
Mondják neki, Dustin Poirier fekete öves jitsus broo, fekete öves..??, ki adta neki..??

Aki még nagyon beteg, ez a Jon Jones, nem tudom, hogy ő aktív-e még, vagy lecsukták épp..

Jon Jones vs Ngannou meccs az miért nem volt még soha?

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szóval akkor a kettő testvér fog egymással "bunyózni". Hát én még azon sem lepődnék ha eleve ez lett volna a terv és az öregnek csak marketing szerepe lenne. Boxolt amúgy valaha a beugró tesó? Olyan szinten csúfot űznek ebből a sportból már
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Osszeesett par napja, gondolom most vizsgaljak mivan'shutterisland írta:na tessek, el is halasztjak ismeretlen idopontra, tyson eü allapota miatt.hehetheoriginal írta: en csak remelem hogy oreg mike maradando problema nelkul megussza...
nem tudom egyaltalan meg kene e nezni ezt..
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na tessek, el is halasztjak ismeretlen idopontra, tyson eü allapota miatt.hehetheoriginal írta: en csak remelem hogy oreg mike maradando problema nelkul megussza...
nem tudom egyaltalan meg kene e nezni ezt..
Az a vicc, hogy volt egy nyila visszajönni 9-7nél, ha az meg van 9-9ért kezdhetett volna.Pipita írta:Köszi, teszem a házat a hidegkezűre.Remy írta: Szoval Littler elso PL szereplese es dontozik. Siman nyeri is majd.![]()
![]()
![]()
![]()
Littler megérdemelten nyert
9 nyilas komoly volt, visszajöttek szünetről azt dobtak ketten 10 darab tripla 20at zsinórban....

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondtam, hogy nyeri.
9 nyilast is dobott. Ez a gyerek elmebeteg.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Köszi, teszem a házat a hidegkezűre.Remy írta: Szoval Littler elso PL szereplese es dontozik. Siman nyeri is majd.![]()
![]()

- Remy
- Kapcsolat:
Szoval Littler elso PL szereplese es dontozik. Siman nyeri is majd.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Biztos eszébe jutott már másnak is, de szerintem értelmes lenne felcserélni a Girot meg a Vueltat a naptárban. Minden évben szopnak az időjárás miatt itt, Vueltan meg a 45 fok miatt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Száz évesenwZoLee7 írta: Kicsit csalódtam is, azt gondoltam hogy Thomasnak ez már sok, de hogy még mindig Ő a 2. erő a mezőnyben

- wZoLee7
Most nézem a giro állását, az a durva, hogy kb Tiberi már nyugodtan szökhetne, 10 perc. Az uae meg pihenhetne mert mindenki más kaparna helyettük. Oda is súgnék valakinek, Bardet-nak akár h hajrá, szökhetsz nem fogunk üldözni. Kicsit csalódtam is, azt gondoltam hogy Thomasnak ez már sok, de hogy még mindig Ő a 2. erő a mezőnyben
- wZoLee7
Egy hónap van a giro vége és a tour kezdése előtt. Pogi híresen jól regenerálódik, hozzáadva azt, hogy milyen a formája szerintem egy top Vingegaardon kívül legrosszabb esetben is egy szintre kerül mindenkivel. Én az Evenepoel-Roglic duo erejében nem bízom. Ezek ketten vagy nem elég erősek vagy folyton benne vannak valamilyen bukásban.nmate írta: Pogi![]()
Hihetetlen formában van, Tourra nem tudom mi marad neki ebből.
Megkockáztatom azt is, hogy ha nincs tavaly Pogi sérülése a tourra ugyan ilyen formában lett volna, DE, és ez egy nagyon nagy de, akkor sem nyert volna. A top Vingegaard jobb időfutamban, jobb a hosszú hegyeken, szerintem a teste és stílusa jobban fekszik a 3 hetesekre.
Elég szomorú, h második éve lesz nagyon nagy szerepe különféle sérüléseknek a touron, de ha én Pogi főnöke lennék akkor innentől már közölném vele, hogy elég nekünk megérkezni a 2. helyezett kerekén és a végén lesprintelni ha lehet szakaszt nyerni, spóroljunk a tourra.
Ati egyébként nagyot ment ma. Persze amikor 3-4 perc között volt az előny és az UAE húzta a sort mindenki tudhatta, hogy mi lesz a vége, de hogy Quintana mennyire unszimpatikus versenyző az hihetetlen. Egy métert nem volt hajlandó vezetni majd betámadta Őket. Örültem, hogy nem nyert a végén.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ha lenne kicsi esze akkor még kedden megnyomna egy győzelmet, és onnan át kellene menni pihenő üzemmódba. Mármint nem támadni meg húzni a sprintereket meg ilyeneket csinálni. A Giro-n sok ellenfele nincs maradjunk annyiban, de azért a Tour-on nem éppen ez lesz a helyzet. Egyelőre nagy szerencséje hogy Vingengard megsérült, mert eddig nem nagyon tudta megverni a kis dánt.nmate írta: Pogi![]()
Hihetetlen formában van, Tourra nem tudom mi marad neki ebből.