Ezt normális országban megszavazzák. Ez ugye nem történt meg.Norbi90 írta:Jol ertem hogy szerinted ez helyes hogy a nep a csunya eu hoz akart tartozni es ezert felkelt es ez nem volt megengedett? Egyaltalan te most megtiltod az ukranoknak hogy azt csinaljanak amit akarjanak? De putyin cserebe annektalta a krimet? Te erted amit irsz?rikko írta:
Mit nem értesz hehe kolléga ?
Janukovics, aki beépített orosz ember volt az ukrán állam élén, nem írt alá egy papírt. Emiatt az EU-hoz csatlakozni vágyó nép fogta a puskát, kaszát, gereblyét és megtámadta a főmuftit támogató réteget... Ez emberéletekbe került... Ellenben Putyin úgy csatolta el Krimet, hogy senki nem halt bele.... Nagy különbség...
Jah és az időbeli sorrendet azért tartsuk be...putyin kinek kepzeli magat a vilag uranak?
Miattam azt csinálnak az ukránok amit akarnak... Amúgy röhöghetsz, de tegnap vendégségben volt nálunk egy ukrán állampolgár és szintén ukrán állampolgár felesége a gyerekekkel... Nem folyt vér, nem volt vita , sőt normális kulturált emberi módon megvitattunk a dolgokat.... Nekik is ezt mondtam amit ide írok... A vicc az, hogy te jobban fel vagy háborodva, mint azok az emberek akiknek az otthonuk szarrá van lőve... Pedig ha valakinek , akkor nekik lenne igazán okuk hőbörögni ... És mégsem teszik, mert ők is látják a fától az erdőt...