Tehát ahogy írtam és már te is... Támadást indítottak Janukovics ellen... Magyarul ők támadtak először Putyin meg morcos lett és vitte Krimet, népszavazással és nem emberek agyonlövésével...Norbi90 írta:Janukovics Ukrajna miniszterelnöke volt, Putyim tudtommal oroszorszag, ukrajna- oroszorszag akarhogy olvasok ez ket kulonbozo orszag kulonbozo lakosokkal, akarhol a vilagon akkor ha tuntetnek az elnok ellen putyin inditson haborut szerintem. Egyebkent meg.rikko írta:
Rosszul fogalmazol.. Az "ukránok" támadtak, Putyin VISSZAtámadott.... Akció - reakció....
Leváltották? Igen ? Emberéletet nem kímélve? Igen...
Ergo megtámadták azért mert nem írta alá a papírt ... Ez ok arra, hogy emberek tucatjait öljék le ? Szerintem nem...
Jah egyébként Putyin Krimet egy emberélet kioltása nélkül húzta meg ...
“ Bukását az Európai Unióval kötendő társulási szerződés alá nem írása indította el 2013 novemberében, mellyel egyértelművé vált, hogy Janukovics az EU ellenében az oroszokkal kíván szorosabb társulásba kezdeni, mivel Ukrajna gazdaságilag nekik van jobban kiszolgáltatva. Ukrajna lakossága azonban az EU társulási szerződés visszautasításával az ország későbbi uniós tagságát látta veszélyben, ezért országszerte tömegtüntetésekbe kezdtek, legfőképp a fővárosban, Kijevben, követelve Janukovics lemondását. Külföldi diplomaták megpróbáltak közvetíteni Janukovics és a tüntetők között, de csak részsikereket értek el egy megállapodás aláírásával, ami azonban sok tüntető kedvét nem nyerte el, ezért ők támadást indítottak a kormányzati negyed ellen.[2] Janukovics, az ellenzék szerint, legitimációját akkor vesztette el, amikor az általa kivezényelt rohamrendőrök mesterlövészei a tüntetőkre lőttek, s több tucatot megöltek közülük.”
Aztán miután ez megtörtént, utakat, vizet , infrastruktúrát és nem mellesleg orosz szintre pumpálta fel az ottani emberek fizetését és bérét...